Sam Asghari ha alt uit naar artikel in New York Times over hem

Inhoudsopgave:

Sam Asghari ha alt uit naar artikel in New York Times over hem
Sam Asghari ha alt uit naar artikel in New York Times over hem
Anonim

Sam Asghari heeft gereageerd op het artikel over hem gepubliceerd door 'The New York Times' in de nasleep van het einde van zijn verloofde Britney Spears' conservatorium.

De krant publiceerde een profiel over Asghari, die beloofde dat hij Spears niet zou bespreken in het interview. Het profiel komt nog steeds bizar en ineenkrimpend over, en de personal trainer en acteur spraken erover.

Sam Asghari is teleurgesteld dat de NYT hun overeenkomst heeft verbroken om het leven van Britney Spears niet te bespreken

"Ik leer altijd", plaatste Asghari op zijn Instagram-verhalen nadat het artikel was gepubliceerd.

"In dit geval was ik verrast dat zelfs de meest gerenommeerde publicatie een schriftelijke overeenkomst verbreekt," zei hij.

"Ik heb geen wrok. Het hoort gewoon bij het territorium," voegde hij eraan toe.

Asghari zei ook: "Ik heb veel respect voor ethische journalistiek en elke andere publicatie in zes jaar heeft dezelfde overeenkomst nagekomen die de New York Times brak."

"Water onder de brug", zei hij uiteindelijk.

Asghari lijkt boos te zijn over het feit dat het profiel Spears en haar voogdijschap bespreekt, ondanks dat een schriftelijke overeenkomst eerder anders had vermeld.

"Wat we zouden voorstellen is een artikel over Sam, dat volledig gericht is op zijn leven, zijn achtergrond en zijn reis als personal trainer en acteur. Het zou geen verslag doen van zijn verloofde of haar conservatorschap, " leest een e-mailscreenshot gepost door een van Asghari's vrienden genaamd Maxi.

Sam Asghari werkt aan een film naast Mel Gibson

Eerder deze maand deelde Asghari foto's van zijn nieuwste filmische onderneming, actiefilm 'Hot Seat' samen met Mel Gibson.

De Iraans-Amerikaanse acteur plaatste op zijn Instagram foto's van hem en Mel Gibson die gek doen op de set en van hem met een SWAT-vest.

Bij het zien van de foto's, waarschijnlijk van wat Asghari's eerste doorbraakrol zal zijn, zeiden fans meteen dat zijn verloofde enorm trots op hem zou zijn.

In één keer poseerde Asghari naast Gibson en maakte een grapje dat hij "probeerde Mel zich op een beschaafde manier te laten gedragen".

In Hot Seat wordt een ex-hacker gedwongen in te breken in bankinstellingen op hoog niveau door een anonieme man die een bom onder zijn stoel op zijn kantoor plaatste. Gibson speelt de man die moet proberen het gebouw met boobytraps binnen te dringen om de jongeman van de hete stoel te krijgen. De rol van Asghari in de thriller werd niet meteen onthuld.

"Britney is een gelukkige vrouw", schreef iemand in de reacties.

"Je bent erg knap! Britney is een geluksvogel", voegde een ander eraan toe.

Aanbevolen: