Twitterfans prijzen de Moederdag-eerbetoon op 'Saturday Night Live

Twitterfans prijzen de Moederdag-eerbetoon op 'Saturday Night Live
Twitterfans prijzen de Moederdag-eerbetoon op 'Saturday Night Live
Anonim

Hoewel fans niet kunnen stoppen met praten over de nieuwste host van Saturday Night Live (Elon Musk), hebben ze ook iets anders gevonden om over te praten.

In plaats van een kille openheid te doen over politiek of controversieel nieuws, zong muzikale gast Miley Cyrus een cover van Dolly Parton's "Light Of A Clear Blue Morning" en hielp SNL-castleden bij het creëren van een prachtig Moederdag-tribute.

Fans op Twitter waren dol op het eerbetoon en hebben de zang van Cyrus tijdens het optreden gecomplimenteerd. De zangeres heeft in het verleden nummers van Parton gecoverd, vooral omdat de legendarische countryzanger haar peettante is.

Nadat ze lof kreeg voor haar optreden, voerde Cyrus ook "Without You" uit met The Kid LAROI en "Plastic Hearts". Ze verscheen ook in de vooraf opgenomen "Chad on Mars" sketch. Ze promoot momenteel haar album Plastic Hearts uit 2020, dat positieve recensies ontving van zowel fans als critici.

Terwijl Cyrus begon te zingen, kwamen de moeders van bijna alle leden van de cast het podium op met hun kinderen en begonnen ze grappen te maken over hun relaties en liefde voor elkaar. Bijna alle moeders die in de cold open te zien waren, reisden vanuit verschillende staten om daar te zijn, en er waren geen virtuele optredens.

Sommige van de opmerkelijke grappen van de avond werden gemaakt door castleden Bowen Yang, Keenan Thompson en Colin Jost, en hun moeders. Nadat Yang zijn moeder bijvoorbeeld had verteld dat hij blij was haar te zien, begon ze handdesinfecterend middel op zijn gezicht te smeren. Thompson verklaarde dat "zijn moeder hem alles leerde wat hij weet, inclusief hoe hij reactiefoto's moet maken" (cue hilarische reactiefoto's van zowel de acteur als zijn moeder).

Hierna zag Jost zijn moeder met cue-kaarten die Michael Che voor haar had geschreven om te lezen, waarop Jost haar zei: "Het is een valstrik, je krijgt onze hele familie geannuleerd." (Che staat bekend om het schrijven van grappen die hij kan maken, maar zou beledigend zijn voor zijn blanke tegenspeler om te zeggen - en ze dan op Jost's keu-kaarten te zetten.)

Helaas waren Che en collega-castleden Alex Moffat en Andrew Dismukes niet te zien in het eerbetoon voor Moederdag. Che keerde echter terug voor Weekend Update en zowel Moffat als Dismukes waren te zien in meerdere schetsen gedurende de aflevering.

Na het laatste optreden van Cyrus, de castleden, hun moeders en Cyrus' moeder, voegde Tish Cyrus zich bij haar op het podium. Ze zei verder: "Fijne Moederdag aan mijn meter Dolly Parton en mijn moeder, Tish", voordat iedereen op het podium het traditionele citaat riep: "Live From New York, it's Saturday Night!"

Sociale media gonsden sindsdien van hun liefde voor het eerbetoon aan SNL Mother's Day, hoewel ze kritiek hadden op schetsen en Musk's discussie over Dogecoin. Hij kreeg ook online kritiek omdat hij aankondigde dat hij de eerste presentator was met het Asperger-syndroom in de show, wat in werkelijkheid Dan Akroyd was in 2003.

Echter, een van de positieve punten die hij naar de aflevering bracht, was zijn moeder, Maye Musk, die naast hem stond tijdens zijn openingsmonoloog. Na een leuk gesprek zei zijn moeder: "En ik kijk uit naar mijn Moederdagcadeau. Ik hoop alleen dat het geen Dogecoin is."

Saturday Night Live is beschikbaar om te streamen op Hulu en Peacock, en alle albums van Cyrus zijn beschikbaar om te streamen op Spotify en Apple Music. Op 15 mei wordt een nieuwe aflevering uitgezonden, met komiek Keegan-Michael Key als gastheer en zangeres Olivia Rodrigo als muzikale gast.

Aanbevolen: