J-Lo gespot lachend met Ben Affleck, maar Twitter roostert hem

J-Lo gespot lachend met Ben Affleck, maar Twitter roostert hem
J-Lo gespot lachend met Ben Affleck, maar Twitter roostert hem
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn samen gezien en onlangs werd Lopez lachend gefotografeerd terwijl ze met Affleck was. Twitter-gebruikers zijn echter niet onder de indruk.

In april van dit jaar, na haar splitsing van Alex Rodriguez, werd Affleck meerdere keren gezien toen ze naar het huis van Lopez ging. In mei vlogen de twee naar Montana voor een vakantie van een week. Sindsdien zijn ze overal gespot.

Op vrijdagavond dineerde het paar in een privékamer in Avra Beverly Hills Estiatorio. Ze bleven naar verluidt twee uur en Lopez werd later gefotografeerd met een grote glimlach op haar gezicht, terwijl ze in een auto zat met Affleck.

Hoewel Lopez gelukkig lijkt te zijn, zijn haar fans en Twitter-gebruikers dat niet. Velen uitten hun gevoelens en meningen via tweets als reactie op de foto's.

Sommigen brachten Afflecks geschiedenis van misbruik en verslaving ter sprake.

Affleck werd in 2017 beschuldigd van seksueel wangedrag, toen de MeToo-beweging bekendheid kreeg. Twee vrouwen beweerden dat hij hen had betast. Hij heeft zich publiekelijk verontschuldigd via een tweet aan Hilarie Burton, alumnus van One Tree Hill, voor zijn ongepast gedrag.

Affleck is ook open geweest over zijn verslaving aan alcohol en verklaarde dat hij steeds meer begon te drinken toen zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner uiteen begon te vallen. Affleck en Garner scheidden nadat bekend was geworden dat hij haar had bedrogen met de oppas van hun kinderen.

Andere Twitter-gebruikers suggereerden dat Lopez niet echt gelukkig is, en ook nooit een monogame relatie zal hebben.

Lopez is vijf keer verloofd geweest, waarvan er drie resulteerden in huwelijken (vervolgens echtscheidingen). Ze was eerst getrouwd met Ojani Noa, een restaurantmanager. Daarna was ze getrouwd met choreograaf Chris Judd. Ten derde was ze getrouwd met zanger Marc Anthony, met wie ze twee kinderen deelt. Lopez en Affleck waren verloofd in 2002 en verdienden de bijnaam "Bennifer". Ze stonden altijd in de schijnwerpers en fans waren dol op hen. Het paar ging echter uit elkaar in 2004.

Hoewel er veel nee-zeggers zijn, hopen sommige Twitter-gebruikers erop dat het paar lang meegaat. Sommigen genieten van het nostalgische gevoel van de vroege jaren 2000 en anderen geloven oprecht dat het paar geweldig is samen.

Alleen de tijd zal uitwijzen of de twee echt vanaf het begin bedoeld waren.

Aanbevolen: