Zendaya's Beyoncé-geïnspireerde jurk doet fans zich afvragen wie het beter droeg

Inhoudsopgave:

Zendaya's Beyoncé-geïnspireerde jurk doet fans zich afvragen wie het beter droeg
Zendaya's Beyoncé-geïnspireerde jurk doet fans zich afvragen wie het beter droeg
Anonim

Tijdens de BET-awards van 2021 op zondagavond bracht Zendaya een eerbetoon aan een van Beyoncé's meest iconische looks uit 2003.

De met een Emmy bekroonde Euphoria-acteur droeg een verlengde versie van Queen Bey's Versace-jurk die ze droeg tijdens haar uitvoering van Crazy In Love bij de BET-awards van 2003. Destijds haalde Beyoncé de krantenkoppen omdat de jurk net was uitgebracht als onderdeel van Versace's voorjaarscollectie 2003.

Fansdebat over wie het beter droeg

Zendaya's oude stylist Law Roach koos de jurk voor het evenement 18 jaar nadat de zanger deze voor het eerst droeg. Hoewel de versie van de acteur merkbaar anders was en een maxi-lengte, zwierige rok droeg, was Beyoncé's 2003-jurk een miniversie daarvan en had een geplooide zoom.

De actrice combineerde haar contrasterende violette en limoengroene jurk met paarse, nudistensandalen van Stuart Weitzman, Bulgari oorbellen en droeg haar haar in een slanke, lage pony.

Zendaya deelde meerdere blikken op haar outfit voor de avond en plaatste een slow-motionvideo van zichzelf in de jurk, samen met foto's van de fotoshoot. Ze onderschrift haar foto "Crazy in Love" verwijzend naar Queen Bey's debuut optreden bij de BET awards. Haar fans geloven dat Zendaya de opdracht begreep.

De foto's brachten fans van Zendaya en Beyoncé ertoe om deel te nemen aan een Twitter-debat over welke ster het beter droeg.

"zendaya's versie >>>>" schreef een gebruiker.

"Sis, Beyoncé kwam opdagen als Zendaya en we wisten het niet eens! Beyoncé zag de toekomst"

"Ze is adembenemend!!! Zendaya is gewoon… alles. Alsof ze nooit mist."

"Donatella moet Zendaya een Versace-campagne geven…", zei een ander.

Andere fans waren het daar niet mee eens en zeiden dat beide vrouwen er fantastisch uitzagen in hun eigen versie van de Versace-jurk.

"beiden zien er geweldig en verbluffend uit."

"Oh wauw. Zendaya's pose is SCHITTEREND. Beyonce werd er ook in vermoord."

"beide prachtig."

Zendaya bracht eerder hulde aan een gele jurk die Cher droeg, en fans werden er opnieuw aan herinnerd hoe iconisch haar versie van de jurk was.

Ze zal hierna te zien zijn in de geanimeerde sportkomedie Space Jam: A New Legacy waarin ze Lola Bunny speelt. Ze zal worden vergezeld door andere Looney Tunes-personages, gespeeld door onder meer LeBron James en Michael B. Jordan.

De actrice heeft meerdere projecten op stapel staan voor de rest van 2021, waaronder Euphoria seizoen 2, Denis Villeneuve's Dune en Spider-Man: No Way Home.

Aanbevolen: