Britney Spears zou in 2007 haar advocaat om hulp hebben gevraagd

Inhoudsopgave:

Britney Spears zou in 2007 haar advocaat om hulp hebben gevraagd
Britney Spears zou in 2007 haar advocaat om hulp hebben gevraagd
Anonim

Britney Spears getuigde in de rechtbank over haar conservatorschapszaak op 23 juni, met details over gruwelijk misbruik en schending van privacy.

Spears' vader Jamie nam in 2008 de controle over haar fortuin en persoonlijkheid vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. Na jaren van stilte en cryptische Instagram-berichten sprak de zangeres de rechtbank toe over haar eigen zaak.

In haar getuigenis beweerde de popster dat ze tegen haar wil optrad en dat haar wordt verhinderd dat haar anticonceptieapparaat wordt verwijderd.

Sinds haar getuigenis zijn er meerdere bronnen naar voren gekomen om te bewijzen dat Spears al jaren probeert om hulp te krijgen.

Anonieme bron lekt de bezorgde e-mail van Britney Spears aan haar advocaat

Roddels van beroemdheden Instagram-account @unverifiedreport publiceerde een schermafbeelding van een e-mail die Spears naar verluidt in 2007 naar haar advocaat, Gary Stiffelman, had gestuurd - vóór het conservatorschap.

In de hoofdtekst van de e-mail zei de Toxic-zangeres dat ze zich zorgen maakt over haar veiligheid en die van haar twee kinderen nadat een vrouw genaamd Lou Taylor haar zou hebben gestalkt en haar items en brieven had gestuurd.

“Ik vraag je alsjeblieft om hulp”, schreef Spears.

"We hebben haar een miljoen keer gezegd dat ze me met rust moest laten en nu zegt ze dat ze mijn dronken verdomde vader in Kentwood gaat bezoeken, " vervolgde ze.

"Ik geef niet om hem, maar ze zou gemakkelijk mijn moeder kunnen vinden en haar pijn kunnen doen", voegde de popster eraan toe.

Spears uitte ook twijfels of Stiffelman aan haar kant stond als haar advocaat.

"Ik weet niet of je me echt probeert te beschermen of niet", schreef Spears.

"Maakt het je uit of ik dood ben, want ik kan je cheques niet tekenen als ik dat wel ben," zei ze ook.

Jaren na die e-mail schreven sommige publicaties dat Taylor een veel prominentere rol in het leven van Spears op zich nam en haar bedrijfsmanager werd. Ze wordt er ook van beschuldigd het brein achter Spears' conservatorium te zijn. Deze beweringen zijn nooit onderbouwd.

"Ik herinner me dat dit jaren geleden werd onthuld en iedereen negeerde het", schreef een fan.

“'ze stuurde me een foto van haar en een man en VLINDERS' + drogeren, manipuleren, controleren en god weet wat nog meer. MK ULTRA MINDCONTROLE. FK THEM, merkte een andere gebruiker op.

"Dit is hartverscheurend", luidt een andere opmerking.

Fans delen de repetitievideo's van Spears om te bewijzen dat ze haar leven moet leiden

Tijdens haar recente getuigenis legde Spears ook uit dat ze in 2018 op tournee ging - tien jaar in haar conservatorium - "uit angst".

Ze zei echter ook dat ze de repetities met nieuwe dansers volledig onder controle had, waarmee ze een oprechte liefde voor haar werk uitdrukte.

“Toen ik van die tour kwam, zou er een nieuwe show in Las Vegas plaatsvinden. Ik begon vroeg met repeteren, maar het was moeilijk omdat ik al vier jaar aan Vegas had gedaan en ik een pauze nodig had tussendoor. Maar nee, ik kreeg te horen dat dit de tijdlijn is en dit is hoe het zal gaan. Ik repeteerde vier dagen per week', zei Spears in de rechtszaal.

“De helft van de tijd in de studio en de helft van de andere tijd in een Westlake-studio. Ik regisseerde eigenlijk het grootste deel van de show. Ik heb eigenlijk het grootste deel van de choreografie gedaan, wat betekent dat ik mijn dansers mijn nieuwe choreografie zelf heb geleerd. Ik neem alles wat ik doe heel serieus. Er zijn massa's video's met mij tijdens repetities. Ik was niet goed - ik was geweldig. Ik leidde een zaal met 16 nieuwe dansers tijdens de repetities, 'voegde ze eraan toe.

Ze zei dat haar managers een andere versie van het verhaal vertellen, wat impliceert dat ze niet aanwezig was bij de repetities.

Fans hebben tijdens de repetities video's van Britney gedeeld om deze beweringen te betwisten. Velen willen bewijzen dat Spears competent genoeg was om haar werk te doen, zelfs als haar conservator en team dat niet konden.

Aanbevolen: