Is Kim Kardashian nu aan het daten tijdens de scheiding van Kanye West?

Inhoudsopgave:

Is Kim Kardashian nu aan het daten tijdens de scheiding van Kanye West?
Is Kim Kardashian nu aan het daten tijdens de scheiding van Kanye West?
Anonim

Kim Kardashian heeft misschien nog maar net de scheiding aangevraagd van haar vervreemde echtgenoot Kanye West, maar het lijkt erop dat ze al op goede voet staan nadat ze samen met de familie in verschillende omstandigheden – waardoor de geruchten dat ze niet langer on speaking terms zijn, de wereld uit zijn. Hoewel het misschien het geval is, vermoedden fans op sociale media dat Kim misschien al verder was gegaan nadat ze een foto met een intrigerend bijschrift had gedeeld. Is ze nu aan het daten?

Waarom heeft Kim Kardashian een echtscheiding aangevraagd?

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West is de meest gepubliceerde echtelijke scheiding van 2021. Hoewel velen hopen dat Kimye het einde ha alt, op zijn minst in het belang van al hun kinderen, schoonheid is vastbesloten om de dingen tussen hen te beëindigen. Ze heeft niet veel gezegd over haar scheiding en heeft nauwelijks openbare opmerkingen gemaakt over de details rond de ontwrichting van haar huwelijk.

Fans gaan ervan uit dat het iets te maken had met Kanye's geestelijke gezondheid, met bronnen waaruit bleek dat hij leed aan bipolaire episodes. Anderen beweren dat het kwam omdat de twee al een paar maanden gescheiden woonden en dat gebrek aan aanwezigheid hen deed besluiten uit elkaar te gaan. Wat er met hen is gebeurd, was toen niet buiten het entertainmentnieuws totdat Kim met Andy Cohen ging zitten om zijn vraag over wat er echt gebeurde direct te beantwoorden.

De Amerikaanse socialite kwam eindelijk naar voren om de reden voor hun uiteenvallen te onthullen. Er werd haar gevraagd wat er toe te schrijven was aan haar scheidingsverzoek van de rapper. Hoewel ze niet de exacte reden gaf, zei ze wel dat "algemeen verschil van mening over een paar dingen" tot haar besluit leidde. Ze ging toen bespreken hoe zij en Kanye samen heel goed co-ouderschap hadden.

Kim en Kanye zijn misschien gescheiden, maar dat betekent niet dat ze elkaar niet zullen zien. De familie vloog zelfs naar San Francisco om de bezienswaardigheden te bewonderen in het nieuwe teamLab: Continuity-tentoonstelling in het Asian Art Museum. Ze werden meegenomen naar een privérondleiding voordat het museum voor het publiek werd geopend, en konden wat tijd met het gezin doorbrengen, schijnbaar zonder dat er enig drama in sijpelde.

Dus is Kim Kardashian nu aan het daten?

De Amerikaanse schoonheid lijkt te zijn verhuisd van haar ex-man nadat een momentopname op sociale media tot een debat leidde of ze haar volgers plaagde dat ze een nieuwe man in haar leven heeft. Op haar Instagram-bericht onderschreef ze het cryptisch met: "Je ha alt het beste in mij naar boven …" Hoewel ze niet heeft vastgesteld wie deze "Jij" is, geloven velen dat ze verwees naar een nieuwe romance.

Een enthousiaste fan vroeg: "Wie Kimberly???? Wie!!!" – waarop een andere volger antwoordde: "Het moet iemand zijn die in New York woont", verwijzend naar de reizen die Kim naar de Big Apple heeft gemaakt. Een bewonderaar van de schoonheid merkte ook op: "Je hebt een nieuwe man en waarom ben ik het niet." Een ander gutste: 'Kim, met wie ben je tegenwoordig aan het daten? Je stra alt.”

Dit is de vraag waar iedereen nieuwsgierig naar is. In haar interview met Andy Cohen vertelde ze over haar liefdesleven, maar ze zei niet of ze met iemand uitgaat of dat ze nog steeds vrijgezel is - wat leidde tot de veronderstelling dat ze misschien in het geheim iemand zag. Blijkbaar is Kim publiekelijk met niemand uitgegaan sinds haar spraakmakende scheiding van Kanye West, hoewel ze een tijdje met verschillende mannen was verbonden, waaronder Drake en CNN-anker Van Jones. Het is duidelijk dat zodra ze de datingwereld betreedt, fans het zeker zullen weten.

Aanbevolen: