Britney Spears viert haar nieuwe krachten door haar vader te beschuldigen van 'Conservatorship Abuse

Inhoudsopgave:

Britney Spears viert haar nieuwe krachten door haar vader te beschuldigen van 'Conservatorship Abuse
Britney Spears viert haar nieuwe krachten door haar vader te beschuldigen van 'Conservatorship Abuse
Anonim

Met Britneys focus vast op het ontbinden van de greep die haar vader op haar heeft door middel van haar verstikkende conservatorschap, heeft Britney hard gevochten om de juridische raad van haar keuze te krijgen - een verzoek en een fundamenteel mensenrecht dat eindelijk toegekend.

Na een emotioneel protest en een hartstochtelijk pleidooi om haar eigen advocaat haar zaak te laten vertegenwoordigen, kon Britney Spears de formele federale aanklager Mathew Rosengart, die onmiddellijk aan de slag ging voor de onrustige ster.

Haar overwinning was amper definitief toen Rosengart en Spears onthulden dat ze haar vader zullen aanklagen voor 'misbruik van haar conservatorschap'.

Britney's gewaagde zet

Een huilende, wanhopige, emotionele Britney Spears smeekte om haar recht op een eigen advocaat, emotioneel beschrijvend hoe wreed het is om zichzelf niet eens in de rechtbank te kunnen verdedigen door haar eigen vrije wil uit te voeren, en tot slot, een enorme stap werd genomen om haar toekomst te verbeteren.

De rechter stond haar toe Mathew Rosengart te benoemen, en hij ging meteen aan het werk en eiste dat de vader van Spears ontslag zou nemen uit haar conservatorium. Hij handelde onmiddellijk voor zijn cliënt en zei dat hij "snel en agressief" zou verhuizen om de vader van Spears te laten verwijderen, zeggende; "De vraag blijft, waarom is hij erbij betrokken?"

Eens te meer bewijzend dat ze genoeg energie heeft gespaard voor dit gevecht en vastbesloten is om het door te zetten, sprak Britney Spears heel snel en nerveus, maar kon je horen zeggen; "Ik zou mijn vader willen beschuldigen van conservatorschapsmisbruik," en zei verder dat ze niet wil dat dit leidt tot nog meer 'domme' evaluaties.

Jamie Spears graaft zijn hielen in het vuil

Ze bleef de pers versteld doen staan toen ze onthulde dat haar de meest elementaire dingen worden geweigerd, zoals haar koffie, haar rijbewijs en vitamines die ze voor haar haar gebruikt. In wat een duidelijk machtsmisbruik lijkt te zijn, wil ze dat haar vader onmiddellijk wordt aangeklaagd. Deze gedurfde zet zou officieel een juridische wig tussen vader en dochter werpen en zou vervolgens elk aspect van zijn controle over het conservatorium op de proef stellen, waardoor haar ultieme vrijheid met hernieuwde hoop weer op de radar zou komen.

Jamie Spears' advocaat, Vivan Thoreen heeft zich al uitgesproken om te zeggen dat hij niet ontslag zou nemen uit het conservatorium of zich aan deze druk zou houden, waardoor iedereen opgezadeld en klaar voor de grootste juridische strijd die Hollywood in een zeer lange tijd heeft gezien tijd.

Aanbevolen: