Britney Spears gebruikt verf om haar emoties te uiten

Inhoudsopgave:

Britney Spears gebruikt verf om haar emoties te uiten
Britney Spears gebruikt verf om haar emoties te uiten
Anonim

Britney Spears heeft zeker een nieuwe pagina omgeslagen, en het lijkt erop dat haar moedige optreden voor de rechtbank haar nieuwe energie heeft gegeven en haar de kracht heeft gegeven om te blijven vechten voor haar rechten.

Haar meest recente posts hebben een sterkere, eerlijkere en rauwere versie van Britney laten zien dan fans in lange tijd hebben gezien.

Nu zet ze een tandje bij door een te groot vel papier neer te leggen en haar emoties te uiten door middel van verf.

Britney's emotionele schilderij

Britney ging naar Instagram met een video waarin ze een te groot kunstwerk schilderde, en het is een ware weergave van elke rauwe emotie die ze nu voelt.

De video toont een enorm vel papier dat in haar huis op de vloer is uitgerold, terwijl Britney verschillende keren op en neer gaat om verfkleuren te selecteren en ze op het papier te persen.

Ze gaat door de ene kleur na de andere, knijpt de verf op het papier, kiest af en toe een interessante plek en beweegt er haar penseel doorheen om verschillende lijnen en vegen te maken.

Ze is actief bezig met de camera en benadert deze een aantal keren, zodat haar gezicht volledig zichtbaar is.

Gekleed in een wit t-shirt, witte korte broek en hardloopschoenen, lijkt Britney gefocust op de taak die voor haar ligt en blijft ze verfkleuren toevoegen en de verf over de pagina smeren.

Dit is een vreemd, griezelig stille video die niets in de weg staat van achtergrondgeluid, afgezien van de daadwerkelijke geluiden die worden gemaakt als Britney over haar pagina loopt en naar de tafel gaat voor meer verf. Dit is een van de zeldzame keren dat Britney geen nummer op de achtergrond toevoegt, en de stilte weergeeft die luider klinkt dan de tekst ooit zou kunnen.

Het bijschrift

Britney's therapeutische schildersessie is duidelijk een vat dat wordt gebruikt om haar zenuwen te kalmeren en haar angst weg te nemen over alle stress die zich in haar leven voordoet.

Ze onthulde haar connectie met dit moment in haar bijschrift, door te schrijven; "Zoals jullie weten is er veel aan de gang in mijn leven. Op dit moment en vandaag voelde ik me overweldigd, dus ging ik naar Michael's en kocht wit papier en verf? !!! Ik wilde kleur zien en dit ben ik aan het rommelen rond !!"

Het was voor iedereen duidelijk dat Britney's geest even moest stoppen. Ze stond zichzelf toe om de geluiden van het drama dat voortdurend rond haar leven wervelt uit te schakelen, nam ze de verf om de 'dingen' die ze van binnen voelde naar buiten te brengen.

Haar onderschrift ging verder met de woorden; "Ok, dus ik ben geen professionele schilder ??‍? maar ik voelde me zeker zoals ik was !!! Dit is een uitdrukking van hoe ik me op dit moment voel … rebels … kleurrijk … helder … stoutmoedig … spontaan … magisch … dus ik laat duidelijk mijn ware kleuren zien ??? !!!! Als je goed kijkt zie je daar ergens een vis ??? !!!"

Aanbevolen: