Britney Spears gebruikt een kinderboek om een verborgen boodschap over te brengen

Inhoudsopgave:

Britney Spears gebruikt een kinderboek om een verborgen boodschap over te brengen
Britney Spears gebruikt een kinderboek om een verborgen boodschap over te brengen
Anonim

De raadspelletjes zijn weer begonnen, terwijl fans wanhopig proberen te achterhalen wat hun favoriete popster hen probeert te vertellen.

Fans kunnen het feit niet accepteren dat ze misschien een bericht plaatst over een boek dat ze in haar jeugd heel graag las. Ze zijn ervan overtuigd dat er ergens in dit bericht een verborgen boodschap moet zitten, en de race is begonnen om te zien wie dit als eerste kan ontcijferen.

Het boek dat ze selecteerde is De prinses op de erwt, en iedereen wil weten wat het verband en het referentiepunt is tussen het boek en haar schijnbaar onrustige leven.

Britney's Book

Britney's bijschrift was genoeg om fans enorm te prikkelen. Het leest; "Dit was mijn favoriete boek toen ik opgroeide ??? !!!! Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds niet geloven dat ze die erwt onder al die matrassen hebben gevonden !!!! Wat waren je favoriete boeken toen je opgroeide ???????? ?: Jana Christy."

Dit trok onmiddellijk de aandacht toen fans zich haastten om te ontdekken wat de 'erwt' in Britney's leven was waardoor ze zich zo ongemakkelijk voelde en geen rust kon krijgen. Dit kan verwijzen naar een aantal dingen die problematisch zijn in haar leven. Fans denken dat dit te maken heeft met haar conservatorium, haar relaties of het feit dat ze onder de controle van iemand anders staat.

Op de een of andere manier zullen fans dit uitzoeken, omdat ze echt geloven dat dit bericht weer een voorbeeld was van Britney Spears die hen aanwijzingen probeert te sturen en contact zoekt met dringende hulp.

Fan Feedback

Fans zijn aan het werk. Ze gingen naar Britney's Instagram-pagina om opmerkingen te plaatsen over hoe bezorgd ze om haar zijn, en bedankten haar voor het sturen van een aanwijzing.

Wat de aanwijzing eigenlijk is, nou, dat is een heel ander verhaal.

Er was geen gebrek aan ideeën. Een fan schreef; "U slaapt op een geheime Brit," terwijl een ander zei; "Britney, ik maak me zorgen, waar maak je je druk om?"

Andere opmerkingen waren bemoedigende woorden, haar bedankt voor het delen en haar om meer details te vragen.

Een fan schreef om te zeggen; "Wat betekent het …" Ik kan niet geloven dat ze die erwt onder al die matrassen hebben gevonden "het betekent iets, jullie allemaal, ontcijfer het."

Een andere fan nam een meer proactieve benadering van geruststelling en stuurde Britney een bericht om te zeggen; "We gaan binnenkort de erwt onder dit alles vinden, Britney!"

Aanbevolen: