Madonna verwijt Tory Lanez op Instagram dat ze haar nummer illegaal heeft gebruikt

Inhoudsopgave:

Madonna verwijt Tory Lanez op Instagram dat ze haar nummer illegaal heeft gebruikt
Madonna verwijt Tory Lanez op Instagram dat ze haar nummer illegaal heeft gebruikt
Anonim

The Queen of Pop, Madonna heeft de 29-jarige Canadese rapper Tory Lanez bekritiseerd vanwege zijn "illegale" sampling van haar lied Into The Groove, dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 1985, voor de film Desperately Seeking Susan. Het nummer stond op haar album Like A Virgin en werd later dat jaar opnieuw uitgebracht als single.

Pluto's Last Comet, het nummer in kwestie, verschijnt op Lanez' zesde studioalbum getiteld Alone At Prom, en is naar verluidt geïnspireerd door de grote hits van de jaren '80. Volgens Madonna heeft de rapper haar nummer zonder haar toestemming in zijn nummer opgenomen en ze is naar Instagram gegaan om haar zaak hierover te verdedigen.

Madonna Slams Tory Lanez

De zangeres lijkt hulpeloos te zijn geweest toen ze naar Instagram ging om contact op te nemen met Lanez. Madonna's bewering suggereert dat ze probeerde om privé contact met Tory te krijgen, maar hij liet haar geen andere keuze dan het heft in eigen handen te nemen.

"Lees je berichten voor illegaal gebruik van mijn nummer, kom in de groove!" Madonna reageerde op zijn recente bericht, dat geen reactie kreeg van de rapper. Pluto's Last Comet werd eerder deze maand uitgebracht op 10 december en bevat naar verluidt fragmenten van Madonna's nummer Into The Groove.

Hoewel Lanez nog publiekelijk moet accepteren dat zijn nummer Madonna's liedjes samplede, kreeg de opmerking van de popzanger enkele negatieve reacties, die haar ervan beschuldigden te proberen "roy alty's te verdienen".

Tory Lanez was de laatste tijd ook in de krantenkoppen vanwege zijn proces na de vermeende aanval op Megan Thee Stallion, die hij naar verluidt in de voet zou hebben geschoten met een vuurwapen. Hoewel Megan (wiens echte naam Megan Jovon Ruth Pete is) aanvankelijk tegen de politie vertelde dat ze over een glas was gestruikeld en zichzelf bezeerd had, onthulde de Amerikaanse rapper later dat Lanez haar in de voet had geschoten.

In de video beweerde Megan: "De politie is erg agressief… je denkt dat ik de politie ga vertellen dat wij, wij zwarte mensen, een pistool in de auto hebben. Je wilt dat ik om ze te vertellen dat we een pistool in de auto hebben, zodat ze ons allemaal kunnen neerschieten."

Nadat de WAP-hitmaker de gruwelijke ervaring onthulde, kreeg ze de steun van verschillende beroemdheden in de muziekindustrie, terwijl Lanez volhoudt dat dit niet de waarheid is.

Aanbevolen: