Kylie Jenner praat over liponzekerheden in aflevering 1 van 'Inside Kylie Cosmetics

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner praat over liponzekerheden in aflevering 1 van 'Inside Kylie Cosmetics
Kylie Jenner praat over liponzekerheden in aflevering 1 van 'Inside Kylie Cosmetics
Anonim

'KUWTK' is misschien voorbij, maar het internet heeft geen tekort aan Kylie Jenner inhoud. Het jongste lid van de Kardashian-clan heeft zojuist haar eigen webserie gelanceerd: 'Inside Kylie Cosmetics.'

Er zijn fans nodig achter de schermen van Kylie's zakenvrouwenleven, en laten zien hoeveel werk het haar kostte om te bouwen aan wat nu een schoonheidsimperium van miljarden dollars is. De eerste aflevering is gisteravond net uitgekomen en diehard Kylie-fans zijn opgewonden om achter de deuren van haar hoofdkantoor te gluren en het verhaal te horen over waarom ze make-up in haar eigen woorden maakt.

Lees verder om alles te weten te komen wat Kylie zei over wat haar inspireerde om die eerste lipkits te lanceren (plus hoe ver ze voelt dat ze sindsdien is gekomen!).

Kylie schaamde zich voor haar lippen

Om kijkers een beeld te geven van wat haar naar dit leven heeft geleid, begint 'Inside Kylie Cosmetics' helemaal bij het begin: lipproblemen.

"Toen ik jonger was, had ik een onzekerheid met mijn lippen", legt Kylie uit. "Ik ging naar make-upwinkels in het winkelcentrum en vond gewoon een lipliner die bij mijn lipkleur paste en mijn lippen gewoon zou overlijnen. Ik raakte geobsedeerd door make-up in het algemeen."

De aflevering bevat zelfs foto's van de jonge Kylie met haar originele lippen, plus 'KUWTK'-beelden waarop ze eindelijk toegeeft ze te hebben laten doen ("Ik heb tijdelijke lipvullers. Het is gewoon een onzekerheid van mij en het is wat ik wilde te doen").

Kris Jenner begrijpt de strijd

Kris Jenner en Kylie Jenner
Kris Jenner en Kylie Jenner

Altijd de grootste pleitbezorger voor haar dochters, Kris is in deze aflevering te zien als Kylie's belangrijkste supporter.

"We worstelen allemaal met iets en als we met dingen worstelen, lopen ze van tijd tot tijd een beetje uit de hand", legt Kris uit als reactie op Kylie's verlegenheid. "Het enige waar je geen helder licht op wilt laten schijnen, is het enige waar mensen over beginnen te praten."

Kris heeft zelf veel kritiek gekregen voor het steunen van Kylie's keuze om op zo'n jonge leeftijd lipfillers en andere invasieve procedures te ondergaan. Terwijl de haters Kris ervoor beoordeelden, blijft de moeder van zes achter die beslissingen:

"Ze vond iets waardoor ze zich mooi voelde, en dat maakte me heel blij."

Haar team gelooft dat onzekerheid haar kracht heeft gegeven

"Elke jongere heeft deze onzekerheden waarmee ze te maken hebben, en ze slaagde erin om dat om te zetten in iets positiefs", zegt Kylie's brand officer Jen Cohan in de aflevering. "Niet alleen voor haar, maar ook voor andere mensen."

Kylie's andere zakenpartner Megan Mildrew is het daarmee eens.

Het is belangrijk op te merken dat Kylie's houding ten opzichte van dunne lippen (als een fout die moet worden verholpen) heeft geleid tot 'Kylie Lip Challenge'-blessures, het 'Kardashian Effect'-piek bij tieneroperaties en zelfs de American Society of Plastic Chirurgen veranderen beleid om bredere toediening van lipvullerformuleringen aan meisjes vanaf 15 jaar mogelijk te maken.

Voor beter of slechter, één ding is zeker: Kylie en haar lippen gaan nergens heen. Zoals ze in de inleiding van de aflevering zegt: "Dit is mijn leven nu."

Aanbevolen: