Daniel Radcliffe zou dolgraag de hoofdrol spelen in 'Fast And Furious', maar op één voorwaarde

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe zou dolgraag de hoofdrol spelen in 'Fast And Furious', maar op één voorwaarde
Daniel Radcliffe zou dolgraag de hoofdrol spelen in 'Fast And Furious', maar op één voorwaarde
Anonim

Sinds hij zijn dagen op Zweinstein achter zich heeft gelaten, heeft Harry Potter-ster Daniel Radcliffe bewezen een dramatisch bereik te hebben in een reeks gewaagde rollen.

De acteur is vooral bekend vanwege het spelen van de Engelse tovenaar, en heeft onlangs gewogen op de rollen die hij met plezier speelde sinds Harry Potter in 2010 inleverde - en op de rollen die hij in de toekomst graag zou willen spelen.

Daniel Radcliffe is een enorme fan van rampenfilms

Radcliffe verscheen op de podcast van Conan O'Brien om te praten over zijn acteercarrière en de wendingen die hij heeft genomen sinds hij afscheid heeft genomen van Harry Potter.

Het idee om getypecast te worden na de hoofdrol in een van 's werelds beroemdste fantasiefilmfranchises was eng, maar Radcliffe zei dat hij de regisseurs dankbaar was die het op hem waagden met uitdagende rollen, zoals die van beatdichter Allen Ginsberg in biopic Kill Your Darlings.

De acteur speelt nu de hoofdrol in de anthologiereeks Miracle Workers, gemaakt door Simon Rich en ook met Steve Buscemi. Radcliffe zei dat het hem aansprak om elk seizoen een ander personage te kunnen spelen.

"Ik heb tien jaar Harry Potter gespeeld, dus ik hou van het idee om zo mogelijk een lange tijd niet meer één personage te spelen", vertelde Radcliffe aan O'Brien.

Maar er is een rol die Radcliffe zou willen spelen, of liever een genre dat hij graag zou willen hebben in zijn filmografie: rampenfilms.

“Ik hou van enorme monster B-films of rampen B-films,” zei Radcliffe.

Daniel Radcliffe onthult welke rol hij zou spelen in 'Fast and Furious'

Ondanks dat het niet per se een rampenfilm is, is er een actiefilmsaga waarin Radcliffe graag zou spelen: Fast and Furious.

De acteur zei dat hij "heel graag in zo'n film zou willen spelen", maar er is een waarschuwing. Radcliffe maakte duidelijk dat er maar één soort rol is die hij zou willen spelen in een film à la Fast and Furious - en het is de moeilijkste om in de franchise te komen met Vin Diesel in de hoofdrol.

“Als ik een niet-aandrijvend onderdeel zou kunnen hebben, zou dat geweldig zijn,” zei Radcliffe.

“Ik zou wat administratie kunnen doen, ik weet zeker dat ze daar veel van nodig hebben,” zei hij.

De reden waarom Radcliffe geen drijvende rol zou willen spelen is simpel: hij vindt het gewoon niet leuk.

"Rijden voor de camera is misschien wel het deel van mijn werk dat ik het meest haat", vervolgde hij.

Hij legde uit dat proberen een doel te bereiken op de set tijdens het rijden zijn minst favoriete aspect van acteur zijn.

En dit geldt ook voor zijn off-set leven, zoals Radcliffe onthulde dat hij "nauwelijks" rijdt in het echte leven.

"Ik heb een licentie, maar ik ben er niet goed in," zei hij.

Aanbevolen: