John Lennon zou de hoofdrol spelen in deze klassieke film

Inhoudsopgave:

John Lennon zou de hoofdrol spelen in deze klassieke film
John Lennon zou de hoofdrol spelen in deze klassieke film
Anonim

John Lennon was beroemd om veel dingen, maar er waren dingen waar hij nooit de kans voor kreeg. Zoals fans weten, stierf hij op amper 40-jarige leeftijd, met bijna een heel leven voor hem. Om te beginnen miste hij een kans om in een klassieke film te spelen. Natuurlijk stonden er nog tal van andere carrièrehoogtepunten op het programma.

Maar als het gaat om gedenkwaardige momenten op het scherm, zijn sommigen de geschiedenis ingegaan, meer voor de sterren die erin speelden dan voor het script of de set zelf.

John Lennon was gepland om te schitteren in 'WarGames'

De film 'WarGames' uit 1983 was een techno-thriller die vernieuwend was voor zijn tijd. Matthew Broderick had een hoofdrol en hij steeg al in de gelederen in Hollywood. Maar een andere opmerkelijke rol in de film was die van professor Falken, een bijrol die naar John Wood ging.

Fans hebben in de loop der jaren veel geleerd over John Lennon, waaronder het feit dat hij niet van het klassieke Beatles-nummer hield dat hen beroemd maakte. Maar IMDb-trivia bevestigt dat hij in de jaren '80 een kans op een rol in 'WarGames' heeft gemist.

IMDb stelt dat het originele script voor Lennon is geschreven in de rol van professor Falken. Als Lennon de professor had geportretteerd, zou de film ongetwijfeld enorm zijn veranderd. Net zoals andere hoofdrolspelers een film met hun rollen hebben gedefinieerd, deed Matthew Broderick dat ook.

Maar het was de ondersteunende cast die de film echt vormde, en Wood was een aanwezigheid (en een centraal thema). John Lennon was echter ook behoorlijk aanwezig en fans vermoeden dat hij waarschijnlijk uitstekend zou zijn geweest in de rol.

De film kwam uit nadat John Lennon was overleden

Hoewel een podiumpresentatie niet altijd leidt tot een succesvolle filmcarrière, spreekt het feit dat het productieteam de rol voor Lennon schreef boekdelen. Fans -- en zijn mede-bandleden -- herdenken Lennon vandaag nog steeds voor zijn genialiteit, en daar is een reden voor.

Muziek was niet het enige waar Lennon goed in was, daarom stond hij in de rij voor een grote filmuitbraak.

Hij miste 'WarGames' een paar jaar en stierf in 1980. Dat betekende dat het team een andere professional moest vinden om de professor te portretteren. Maar fans zijn Lennons talent en aanwezigheid nog steeds niet vergeten, en het feit dat de klassieke film heel anders had kunnen zijn.

Natuurlijk hadden veel creatieve projecten heel anders kunnen zijn als Lennon langer had geleefd, en wie weet wat hij nog meer had kunnen bereiken.

Aanbevolen: