Rijdt Kim Kardashian eigenlijk in haar Maybach-minibus?

Inhoudsopgave:

Rijdt Kim Kardashian eigenlijk in haar Maybach-minibus?
Rijdt Kim Kardashian eigenlijk in haar Maybach-minibus?
Anonim

Kim Kardashian, de ster van de populaire reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians, maakt nieuws met haar nieuwe auto. In haar meest recente optreden in het tv-programma Million Dollar Wheels kreeg Kim Kardashian een prachtige Maybach-minivan aangeboden.

Bij de onthulling van de Maybach-minivan, hijgde Kim: "Oh mijn god, dit is geweldig!" Ze was enthousiast om de kenmerken van de auto uit te proberen, waaronder de lichten die van kleur veranderden van warm geel naar kalm en helder blauw. De Maybach Minivan had ook een tv en een scheidingswand die met een druk op de knop privacy bood.

De ster is altijd een fan geweest van auto's en legde uit: "Ik had vier Maybach-vrachtwagens en ik heb een vloot nodig, dus ik dacht: als ik dit niet krijg, dan verkoop ik ze misschien allemaal en verhuizen naar Rolls [Royces] of zoiets.” Ze voegde eraan toe: "Nu heb ik te veel auto's."

Hoe kwam Kim aan haar Maybach-minibus?

RD Whittington, de gastheer van Million Dollar Wheels, zei dit over de Maybach Minivan letterlijk de eerste in de VS in zijn soort is. We zijn super enthousiast geweest en hebben de klok rond gewerkt om dit mogelijk te maken.”

RD Whittington is een bekende autodealer die auto's leverde aan vooraanstaande klanten in de entertainmentindustrie, waaronder Tom Holland, Travis Barker, Floyd Mayweather, Taylor Swift en Kanye West. "We hebben letterlijk aan alles gedacht om het helemaal op maat voor jou te maken," vertelde Whittington aan Kim.

De autocollectie van Kim Kardashian is meer dan $ 4,5 miljoen waard

The Keeping Up with the Kardashians-ster gaf haar fans een rondleiding door haar huis in Californië van $ 60 miljoen, terwijl ze haar collectie luxe auto's onthulde. Onder de auto's die in haar garage geparkeerd staan, bevinden zich onder meer 5 Maybachs ter waarde van 1 miljoen dollar. Deze Maybachs werden geschonken aan Kim Kardashian door haar ex-man Kanye West.

Haar autocollectie omvat ook een Bentley Continental GTC ter waarde van $ 180.000, een Lamborghini Aventador ter waarde van $ 497.000, een Lamborghini Huracan ter waarde van $ 309. 985, een AMG G-Wagon ter waarde van $ 221.000, een Mercedes-Benz SLR McLaren ter waarde van $ 498, 000, een Dartz Prombron Iron Diamond ter waarde van $ 1.200.000, een Range Rover ter waarde van $ 211.000, een Rolls-Royce Ghost ter waarde van $ 330.000 en een Ferrari 458 Italia ter waarde van $ 101, 000.

Met de Maybach Minivan als de nieuwste toevoeging aan Kim Kardashian's vermogen, is haar autocollectie meer dan $ 4,5 miljoen waard.

Kim's Maybach minibus kost $400K

De dure minibus is veel groter dan wat niet-celeb-ouders zouden kopen voor hun groeiende kroost, en Kim had het geluk dat ze het luxe busje van $ 400K aan haar cadeau kreeg. Praat over de voordelen van het bedrijf!

Het busje zou $ 400.000 hebben gekost, maar Kim betaalde geen cent - behalve misschien om het voertuig grijs te laten schilderen, passend bij haar huis.

Maar de Maybach-dealer lijkt Kims aanpassingen niet erg te vinden. “Ik heb net een zwarte bestelwagen voor haar gekocht die volledig op maat is gemaakt en klaar is om te gaan, en nu wil ze de kleur veranderen en grijs schilderen. Is dit een probleem? Absoluut niet,” zei RD Whittington.

Rijdt Kim eigenlijk in haar Maybach-minibus?

Toen ze de minibus ontving, vertelde Kim enthousiast dat ze van plan is haar kinderen op te halen met haar nieuwe auto. Ze zei: Dus ik ga hier morgen naar school. We maakten een grapje dat we een bus nodig hadden. Wie heeft er een bus nodig?”

De echte vraag echter, zoals Kim grapte over het afzetten en ophalen van school, is of Kim zichzelf en haar kroost echt bestuurt. Met vier kinderen heeft ze waarschijnlijk meerdere schoolverlaters te doen, van kleuterschool tot basisonderwijs. Maar rijden de Kardashian-Wests hun kinderen echt in hun eigen auto naar school, gezien het hoge profiel van de familie?

Hoewel fans zouden verwachten dat de kinderen van Kardashian-West naar en van school worden gereden door chauffeurs in pakken, beschermd tegen paparazzi door getint glas en gemene grimassen van de lijfwachten, lijkt dat niet het geval te zijn.

Natuurlijk, Kim heeft toegegeven dat ze 'moeite' heeft gehad om te onthouden hoe ze eerder in haar Lamborghini moest rijden. Maar onlangs, tijdens het drama met Kanye, zei ze tijdens een drama dat op sociale media verscheen, dat haar ex die ochtend op de school van de kinderen was geweest.

Hoewel Ye misschien probeert de huidige relatie van Kim te saboteren, doet hij nog steeds zijn best om in het leven van zijn kinderen te zijn, zelfs als fans moeite hebben om zich voor te stellen dat Ye in de ophaallijn zit.

Maar deze context zou kunnen betekenen dat Kim en Ye allebei hun kinderen rondrijden, glamoureuze luxe ritten zijn verdorie. Opvoeden is tenslotte opvoeden.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Kim het nieuwe busje zal gebruiken, maar in welke mate, kunnen fans niet zeker weten. Met zo'n enorme verzameling voertuigen kon ze voor elke dag van de week een andere kiezen!

Aanbevolen: