Hoe de echte mensen werden afgebeeld in Netflix' Inventing Anna voelde zich over de show

Inhoudsopgave:

Hoe de echte mensen werden afgebeeld in Netflix' Inventing Anna voelde zich over de show
Hoe de echte mensen werden afgebeeld in Netflix' Inventing Anna voelde zich over de show
Anonim

De Netflix-serie Inventing Anna was een spannend horloge. De meeslepende serie, die in februari 2022 in première ging, bereikte binnen enkele dagen na de release een piek van 196 miljoen kijkuren. Inventing Anna volgt het verhaal van Anna "Delvey" Sorokin, een gedurfde en door ambitie gedreven oplichter die tussen 2013 en 2017 vrienden, banken, hotels en grote financiële instellingen voor meer dan $ 200.000 oplichtte. Anna Delvey, een Duitse erfgename met een enorm trustfonds.

Sorokins escapades werden omgezet in miniseries nadat Shonda Rhimes belangstelling had voor het verhaal, waardoor het de eerste show van de producer in tien jaar was. Prominente personages, waaronder Rachael Williams, Katy Duke en Neffy Davis, die bekend waren met de 31-jarige en opgelicht, waren te zien in de beperkte serie. Dit is hoe de echte mensen die in Inventing Anna worden afgebeeld, over de show dachten.

8 Rachel DeLoache Williams verachtte het uitvinden van Anna's verhaal

Rachel DeLoache Williams was de vriendin van Anna Sorokin en haar personage werd gespeeld door Katie Lowes. De voormalige Vanity Fair-fotograaf noemde de show bedrieglijk en misleidend en haar karakter werd oppervlakkig, manipulatief, materialistisch en snobistisch weergegeven.

Williams veroordeelde het verhaal dat haar prestaties te danken zijn aan de invloed van de oplichter en riep Netflix op omdat ze haar tot een grap had gemaakt ondanks dat ze het slachtoffer was.

7 Rachel DeLoache Williams klaagt Netflix aan

Rachel Williams klaagt Netflix aan wegens laster. De fotograaf beweerde dat ze het onderwerp was geweest van verschillende online en persoonlijke mishandelingen, evenals 'pejoratieve karakteriseringen' in podcasts sinds de uitzending van Inventing Anna.

Williams beweerde dat haar gegevens niet beschermd waren, in tegenstelling tot andere echte personages kreeg Williams geen fictieve naam in de miniserie en cruciale details over haar leven, zoals haar opleidingsachtergrond, werkgever en buurt niet opnieuw uitgevonden.

6 Anna Delvey denkt dat haar fictieve personage brutaler is

Anna Delvey werd gespeeld door Julia Garner in de Netflix-miniserie. De veroordeelde fraudeur bekeek een deel van de serie terwijl ze in hechtenis was bij ICE omdat ze de geldigheid van haar visum in de VS had overschreden. Anna juichte het bizarre accent van Julia Garner toe, maar de oplichter merkte op dat haar personage aanmatigend was gemaakt dan zij is.

"Ik denk dat ik me meer bewust ben van de manier waarop ik overkom, niet altijd, maar ik denk gewoon niet dat ik zo brutaal en schaamteloos ben", zei ze over de video chat met Cosmopolitan.

5 Kacy Duke was het niet eens met de afbeelding van Rachel Williams

Een van Anna Sorokin's stunts als Anna Delvey betrof het inhuren van beroemdheidsfitnessexpert en levenscoach Kacy Duke als haar persoonlijke trainer. Duke, die ook de vertrouweling van Sorokin was, meende dat Rachels karakter gedemoniseerd was.

Duke benadrukte dat Rachel het niet verdiende om in een negatief daglicht te worden gesteld omdat ze een slachtoffer was. De fitnessexpert wenste echter dat Rachel voor haar openstond over het krijgen van deals voor een boek en tv-programma toen ze de fotograaf in de rechtszaal had gesteund.

4 Kacy Duke was verheugd haar verhaal te horen

De fitnessexpert was opgetogen over de kans om haar verhaal met de wereld te delen. Het echte drama was geen prettige ervaring, maar de 66-jarige fitnessexpert vond het een zegen om met Shonda Rhimes en Laverne Cox samen te werken.

In een gesprek met een ET-correspondent vertelde de fitnessexpert van beroemdheden hoe het drama herinneringen opriep. Hoewel de serie niet verschillende echte momenten vastlegde, was Duke blij dat de wereld het toch te horen kreeg.

3 Jessica Pressler dacht dat sommige scènes overdreven waren

Jessica Pressler, de journaliste die de Anna Delvey Sorokin-sage onderzocht, werd gespeeld door Anna Chlumsky. Nadat de show was uitgezonden, controleerde de New Yorkse verslaggever de juistheid van bepaalde beweringen over Inventing Anna.

Pressler onthulde dat sommige delen van de film nooit zijn gebeurd, althans niet op de manier waarop ze werden geprojecteerd. "Vivian is als een boze e-mail in hoofdletters van mij, maar er zijn dingen die er heel echt in vermengd zijn," zei ze tegen Vulture.

2 Kacy Duke hield van Laverne Cox's uitbeelding van haar karakter

Kacy Duke had niets dan lof voor Laverne Cox voor haar prachtige vertolking van haar karakter. De fitnessexpert sprak met Radio Andy over wie ze aanvankelijk dacht dat het beste bij haar personage zou passen, maar Duke was net zo opgetogen toen ze hoorde dat Laverne Cox in de rol zou worden gecast.

Nadat de serie in première ging, stuurde Duke Laverne een mooi bericht dat de angst van de actrice verlichtte. "Gefeliciteerd. Laverne maakt het af", staat in het bericht.

1 Neff Davis had geen klachten

Neff Davis, gespeeld door Alexis Floyd, ontmoette Anna Delvey toen ze als conciërge werkte in het 11 Howard Hotel. Davis en Delvey sloten een ongewone vriendschap die de weegschaal in het voordeel van de eerste deed doorslaan.

Davis profiteerde van Inventing Anna; ze werd aangenomen als consultant voor de show met de mogelijkheid om filmregisseurs te schaduwen voor haar filmcarrière. Davis onthulde dat hoewel sommige waarheden werden verdraaid, ze nergens over te klagen heeft.

Aanbevolen: