Waarom Kaley Cuoco op paarden rijdt onder een alias

Inhoudsopgave:

Waarom Kaley Cuoco op paarden rijdt onder een alias
Waarom Kaley Cuoco op paarden rijdt onder een alias
Anonim

Kaley Cuoco is vooral bekend om haar bekroonde vertolking van Penny in de langlopende sitcom The Big Bang Theory. De 36-jarige actrice heeft ook opmerkelijke rollen op zich genomen in meerdere megahitfilms, waaronder The Wedding Ringer en A Million Ways To Die In The West.

Bovendien heeft Kaley gediend als uitvoerend producent bij een aantal populaire tv-shows, zoals Harley Quinn en The Flight Attendant.

Wat de meeste fans misschien niet weten, is dat de professionele interesses van Kaley de entertainmentindustrie overstijgen. Als de Charmed-ster niet druk bezig is om Hollywood stormenderhand te veroveren, kan ze haar geweldige paardensportvaardigheden aanscherpen of deelnemen aan springwedstrijden in het hele land. Dit is de reden waarom Cuoco meestal een pseudoniem gebruikt wanneer ze zich bezighoudt met haar hippische kant

Kaley Cuoco houdt van professioneel paardrijden

Ondanks dat ze een ongelooflijk drukke acteur en producer is, vindt Kaley Cuoco nog steeds de tijd om haar paardensport te beoefenen. "Het is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven geworden, heel serieus", vertelde Cuoco aan Jimmy Kimmel in een aflevering van Jimmy KImmel Live in 2016!

Cuoco is van mening dat het hebben van belangen buiten de entertainmentindustrie van cruciaal belang is om de bijna oneindige druk van Hollywood te overleven. "Ik geloof dat iedereen in deze business een ander leven zou moeten hebben… Als ik de paardenkant heb waar ik serieus over ben, hoe serieus ik ook ben over [een entertainer zijn in Hollywood], dan komt het gewoon uit", vertelde ze aan Associated Druk op. "Ik denk gewoon dat het belangrijk is om elk bedrijf echt te overleven, maar specifiek dit bedrijf, omdat het je echt kan verstikken, en je hebt die ruimte, die ademruimte nodig.”

Hoewel Cuoco een enthousiaste ruiter is, beschouwt ze zichzelf niet als een professional. Desalniettemin heeft de zelfverklaarde amateurstatus van de actrice haar er niet van weerhouden om productieve jockeys te verslaan in springconcoursen. De ster van Harley Quinn heeft zelfs een intrigerend ritueel bedacht om die veelvuldige overwinningen met haar paarden te vieren. "Ik heb [een biertje] in hun voer gestopt en ze zijn er dol op!" vertelde ze Jimmy Kimmel in 2016. "Ik geef ze er gewoon een, ze houden van de smaak, het is geweldig."

Hoeveel paarden bezit Kaley Cuoco?

Kaley Cuoco is zo'n toegewijde ruiter dat ze verschillende paarden heeft geadopteerd, die ze allemaal met enorme genegenheid overlaadt. "Ik heb zes paarden en ze zijn de grootste zegen in mijn leven geweest", vertelde ze Jimmy Kimmel in 2016. "Paardrijden is waarom ik zo gecentreerd ben, vooral in deze business. Ik zou mijn carrière niet hebben zonder."

Interessant is dat Cuoco's enorme liefde voor paarden een van de redenen was waarom ze verliefd werd op haar ex-man Karl Cook. Voor hun tragische scheiding in 2021 legde Kaley Jimmy Kimmel uit hoe hun gedeelde liefde voor paarden hun relatie overeind hield.

"Als je iets speciaals deelt, een soort connectie - voor ons zijn het paarden, maar alles wat twee mensen delen - heb je dat gemeenschappelijke doel, en je weet dat je dezelfde dingen in het leven wilt, elke dag dag, en in de toekomst, "zei ze. "Het zet je gewoon op een beter pad. Veel gemeen hebben is erg belangrijk, en we hebben zeker veel gemeen. Ik denk dat dat ons zo sterk en echt maakt. gelukkig."

Waarom gebruikt Kaley Cuoco een geheime naam bij paardrijden?

Kaley Cuoco maakt zich constant zorgen over het feit dat ze wordt aangesproken door hordes paparazzi terwijl ze haar paardensportvaardigheden probeert te koesteren. Als gevolg hiervan gebruikt de actrice altijd een alias bij deelname aan springconcoursen.

“Paparazzi meenemen naar paardenshows is geen geweldig idee”, vertelde ze Jimmy Kimmel in 2016. “Het maakt de paarden bang, dus ik ben eigenlijk begonnen met showen onder een geheime naam. Ik heb een beetje een alias die echt dom zou zijn als ik de naam nu zou zeggen, dus ik heb geprobeerd te voorkomen dat ik super opvallend ben, maar het is een beetje moeilijk als je wordt gevolgd … ik Ik probeerde gewoon met iets simpels te komen, want het staat altijd op een groot bord, dus mensen lopen langs en ze zien de naam."

Helaas zijn de paarden van de Harley Quinn-ster begonnen naam te maken in de springwereld. Hoewel de groeiende toejuiching getuigt van Kaley's opmerkelijke paardensportvaardigheden, kan het ook de ondergang betekenen voor haar indrukwekkende dekking. "Het probleem is ook in de paardenwereld, veel mensen weten op welke paarden je rijdt en hoe ze heten, en mijn paarden worden een beetje beroemder dan ik", gaf de CBS-ster toe aan Jimmy Kimmel. "Ik heb een paard genaamd Poker Face, en ik heb het gevoel dat dat niets verbergt."

Aanbevolen: