Dit is Hulu's favoriete film van het jaar, en het is niet 'Happiest Season

Inhoudsopgave:

Dit is Hulu's favoriete film van het jaar, en het is niet 'Happiest Season
Dit is Hulu's favoriete film van het jaar, en het is niet 'Happiest Season
Anonim

Volgens een gegevensenquête was de meest geliefde originele Hulu-film de romantische komedie Palm Springs. De film bevat How I Met Your Mother-ster Cristin Milioti en Brooklyn 99-acteur Andy Samberg als hoofdrolspelers Nyles en Sarah.

'Palm Springs' is de populairste originele Hulu-film van 2020

Beseffend dat ze de trouwdag van Sarah's zus steeds opnieuw beleven, zal dit frenemy-paar hun weg naar buiten moeten zien te vinden. De film van Max Barbakow ging eerder dit jaar in première en speelt ook Spider-Man-acteur J. K. Simmons.

Animatiefilm Trolls: World Tour was het op één na populairste Hulu-origineel, terwijl LGBTQ+ feestelijke romcom Happiest Season op de derde plaats stond. Zowel Trolls als de film met Kristen Stewart en Mackenzie Davis als een homostel waren oorspronkelijk gepland voor bioscooprelease.

Vooral Happiest Season brak door zijn bizarre verhaallijn. Ondanks dat het plot niet bij iedereen in de LGBTQ+-gemeenschap in goede aarde viel, moedigde de film bepaalde fans aan om naar hun familie te komen en hun waarheid na te leven.

Sarah Paulson's Horror 'Run' won veel fans, waaronder Stephen King

Sarah Paulson's nieuwste horror Run werd vierde, vlak voor Big Time Adolescence. Run, geprezen door horrorauteur Stephen King, is een Misery-achtig verhaal met een uitstekend moeder-dochterduo.

Paulson schittert tegenover nieuwkomer Kiera Allen, die een krachtig optreden gaf als Chloe. De film is geprezen voor het stimuleren van de vertegenwoordiging van gehandicapten. Allen is in feite de eerste actrice in een rolstoel die in meer dan 70 jaar in een thriller schittert.

“Deze film is een enorm moment in termen van representatie van gehandicapten”, zei Allen in november.

“Buiten dat, is er ook het feit dat het een mooi verhaal is en een prachtige weergave van een gehandicapt personage,” voegde ze eraan toe.

Relesaed in maart 2020, Big Time Adolescence speelt Pete Davidson als een drugsdealende schoolverlater die een tiener begeleidt die hem verafgoodt, gespeeld door Griffin Gluck. De film is geregisseerd door Jason Orley, ook bekend van zijn werk aan Modern Family en zijn rol in The Intern met Robert De Niro en Anne Hathaway.

Alle films worden gestreamd op Hulu

Aanbevolen: