Zijn de nieuwe nummers van Joshua Bassett over Olivia Rodrigo?

Inhoudsopgave:

Zijn de nieuwe nummers van Joshua Bassett over Olivia Rodrigo?
Zijn de nieuwe nummers van Joshua Bassett over Olivia Rodrigo?
Anonim

Donderdag bracht Joshua Bassett de muziekvideo's uit voor drie gloednieuwe singles - en de teksten lijken geïnspireerd te zijn door zijn eerdere relatie met de voor een Grammy genomineerde zangeres Olivia Rodrigo.

De 20-jarige zanger heeft dit jaar de krantenkoppen gehaald, dankzij zijn geruchten driehoeksverhouding met Olivia Rodrigo en Sabrina Carpenter. Later, toen Rodrigo haar single Driver's license uitbracht, werd gespeculeerd dat de zangeres had geschreven over haar scheiding van Bassett, hoewel ze nooit expliciet de inspiratie van haar lied heeft bevestigd.

Gaan Joshua's liedjes over Olivia?

Toen Rodrigo Sour uitbracht, keerden haar fans zich tegen Bassett omdat ze dachten dat hij haar hart had gebroken. Het is nu de tijd van de zanger om zijn kant van het verhaal te delen, en Bassett lijkt Olivia in meer dan één nummer in de schaduw te hebben gesteld.

On Crisis, een van de drie uitgebrachte nummers, zegt de zangeres. "En het is cool als je wilt dat ik de slechterik speel."

De teksten gaan verder: "De helft van de - - t die je zegt is maar half waar / Knoeien met mijn leven als een carrièrestap / Ik vraag me af waarom je er geen einde aan maakt."

Hij schreef ook over zijn ervaring toen hij doodsbedreigingen ontving. "Ik wou dat ik mijn ogen kon openen en de nachtmerrie voorbij zou zijn. Maar je maakt sensatie, blijf het vuur aanwakkeren voor de krantenkoppen."

In Secret, de tweede single van Basset, lijkt de zangeres Olivia nog een keer te porren en uit te drukken dat ze hem tijdens hun relatie heeft bedrogen. "Ik hoop echt dat je je lol hebt gehad / Goed dat je iedereen voor de gek houdt / Je hebt me 16 maanden lang voor de gek gehouden", zegt hij in de track.

In het derde nummer gaat de zanger zo ver dat hij zegt: "Ik herken je niet meer / Je bent niet de liefde waarvoor ik viel."

Zowel de fans van Bassett als Rodrigo gingen naar Twitter om zich te verontschuldigen tegenover de zanger omdat hij een kant van het verhaal geloofde. Rodrigo heeft naar verluidt niet meer met Bassett gesproken sinds haar nummer Driver's License uitkwam, en hun bewonderaars vinden het verkeerd van haar om dat te doen.

Eerder op de dag drong de zanger er bij zijn fans op aan om "iedereen met respect en liefde te behandelen" en geen haat te sturen namens hem na de release van zijn nieuwe nummers. "Vanwege de aard van de popcultuur en het huidige publieke perspectief, zullen er veel luide stemmen in dit hoofdstuk zijn, positief, negatief en alles daartussenin", schreef hij in een verklaring op Instagram, waarin hij zijn fans vroeg vriendelijk te zijn..

Aanbevolen: