Lena Headey werd afgesneden van Thor: Love And Thunder en nu wordt ze voor miljoenen aangeklaagd door de film

Inhoudsopgave:

Lena Headey werd afgesneden van Thor: Love And Thunder en nu wordt ze voor miljoenen aangeklaagd door de film
Lena Headey werd afgesneden van Thor: Love And Thunder en nu wordt ze voor miljoenen aangeklaagd door de film
Anonim

Rechtszaken in de wereld van de rijken en beroemdheden zijn niets nieuws, maar dit weerhoudt hen er niet van om de krantenkoppen te halen. Of het nu gaat om een rechtszaak tussen realitysterren, een rechtszaak tussen twee grote Hollywoodsterren of een filmstudio die actie onderneemt tegen een filmster, rechtszaken zorgen altijd voor veel geklets.

Onlangs werd onthuld dat Lena Headey, voormalig ster van Game of Thrones, werd geslagen met een rechtszaak. Er zijn details aan het licht gekomen, en overtreffend gaat het om de aankomende film Thor: Love and Thunder.

Laten we Lena Headey eens nader bekijken en ontdekken waarom ze wordt aangeklaagd voor meer dan $ 1 miljoen.

Lena Headey is een enorme ster

Als een van de grootste televisiesterren in de recente geschiedenis, is Lena Headey een gevierd artiest die miljoenen fans over de hele wereld kennen.

Headey's tijd als Cersei Lannister in Game of Thrones veranderde haar in een grote ster, en ze was ronduit subliem in de show. Het einde was verschrikkelijk, maar ondanks zijn ondergang was Headey de hele tijd briljant.

Sommigen zagen haar misschien uit het niets komen, maar de waarheid is dat ze altijd klaar was om een weggelopen succes te worden.

Voordat ze op Game of Thrones landde, was ze te zien in films als The Jungle Book, Ripley's Game, The Brothers Grimm en 300.

Op tv ging ze haar tijd in Game of Thrones vooraf aan met shows als Merlin en Terminator: The Sarah Connor Chronicles, die crimineel wordt onderschat.

Het talent was er altijd, en toen ze de juiste kans kreeg, veranderde ze in een grote ster en verdiende ze een waanzinnige hoeveelheid geld om Cersei te spelen terwijl Game of Thrones jarenlang de tv-wereld domineerde.

In plaats van te sluimeren, is de actrice bezig gebleven, en ze was gepland om te verschijnen in Thor: Love and Thunder, die binnenkort in de bioscoop verschijnt.

She's werd aangekondigd om te verschijnen in 'Thor: Love And Thunder'

Het is altijd spannend om grote sterren in franchises te zien komen, en het nieuws dat Lena Headey bij de MCU komt werken, was geweldig nieuws.

Toen het nieuws eenmaal bekend was, konden fans niet anders dan speculeren wie de geliefde actrice in de film zou kunnen spelen.

Misschien Hera. Ze was in Aussie-land en in quarantaine rond dezelfde tijd als de GOTG-crew. Ze was ook niet van plan om rond die tijd andere projecten op te nemen. Dus dit is niet zo verwonderlijk, ' schreef een Reddit-gebruiker.

Dit zou geweldig zijn geweest, vooral met Russell Crowe als Zeus in de film. Het casten van de goden had plaats kunnen maken voor een aantal fantastische cameeën, en totdat de film in de bioscoop komt, weten we niet welke artiesten de goden spelen.

Normaal gesproken zou het verschijnen in een MCU-project een vreugdevolle gelegenheid zijn voor elke ster, maar in dit geval hebben de zaken een ongewone wending genomen.

Waarom ze wordt aangeklaagd

Volgens Variety wordt de actrice "door haar voormalige Britse bureau Troika aangeklaagd voor $ 1,5 miljoen wegens onbetaalde commissiekosten met betrekking tot een aantal projecten, waaronder de aankomende film 'Thor: Love and Thunder'. Troika, die in 2020 omgedoopt werd tot YMU, beweert dat Headey het bureau minstens $ 500.000 verschuldigd is - gelijk aan 7% van haar honorarium - voor haar verdiensten voor de Marvel-film."

Hier wordt het pas echt interessant. Weet je nog hoe we zeiden dat Headey een rol in de film had gescoord? Ja, haar tijd op het scherm heeft de film niet gehaald.

"Variety kan bevestigen dat Headey niet verschijnt in de definitieve versie van "Thor: Love and Thunder", met Chris Hemsworth en Natalie Portman in de hoofdrol. De film wordt volgende week uitgebracht. Vertegenwoordigers van Headey en Marvel hebben niet gereageerd op de verzoeken van Variety om commentaar op het moment van publicatie, "voegde Variety toe.

Uit de film gesneden worden en in korte tijd aangeklaagd worden voor onbetaalde commissiekosten, moet de ster prikken, die er ongetwijfeld naar uitkeek om te verschijnen in de volgende blockbuster-hit van het Marvel Cinematic Universe.

Headey sloeg echter terug.

Per Variety beweert ze dat ze nooit een contract heeft getekend met Troika of met Duff, en dat beide partijen handelden volgens een mondelinge overeenkomst die was gesloten toen Duff nog bij Lou Carl Associates was eind jaren negentig. uit dat Trojka nooit de enige agent van Headey was, aangezien ze ook wordt vertegenwoordigd door CAA in de VS."

Het kan enige tijd duren voordat dit allemaal volledig uitgespeeld is, maar het is duidelijk dat geen van beide partijen zal wijken tenzij er iets wordt gedaan.

Aanbevolen: