Elijah Wood werd in het openbaar aangevallen door deze beroemdheid en fans zijn geschokt

Inhoudsopgave:

Elijah Wood werd in het openbaar aangevallen door deze beroemdheid en fans zijn geschokt
Elijah Wood werd in het openbaar aangevallen door deze beroemdheid en fans zijn geschokt
Anonim

Als de meeste mensen aan actiesterren denken, komen grote acteurs als Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone als eerste in je op. Als je er echter op terugkijkt, wordt het al snel duidelijk dat veel vergeten actiesterren heel verschillende lichaamstypes hadden.

Hoewel actiefilmsterren niet in een specifieke vorm hoeven te passen, betekent dat niet dat het gemakkelijk zou zijn om je voor te stellen dat elke acteur de headliner is van dat soort film. Elijah Wood komt bijvoorbeeld over als zo'n vriendelijke en beminnelijke man dat het bijna onmogelijk zou zijn om je voor te stellen dat hij regelmatig de hoofdrol zou spelen in actiefilms.

Naast de acteercarrière van Elijah Wood, komt hij tijdens interviews over als zo'n aardige vent dat het lijkt alsof iedereen met wie hij omgaat, blij zou moeten zijn om hem in de buurt te hebben. Het bleek echter dat Wood werd aangevallen door een filmster terwijl beiden een met sterren bezaaid evenement bijwoonden.

Zelf te serieus nemen

Gedurende de hele carrière van Jared Leto speelde hij een cruciale rol in het kritische en commerciële succes van een reeks films. Het is bijvoorbeeld bijna universeel overeengekomen dat Leto geweldige optredens gaf in films als Requiem for a Dream, Dallas Buyers Club, Panic Room en The Little Things.

Als de meeste mensen aan acteren denken, herinneren ze zich de keren dat ze deden alsof ze andere mensen waren tijdens het spelen met vrienden of in toneelstukken op school. De meest succesvolle acteurs moeten hun personages echter volledig belichamen, dus ze moeten zich volledig inzetten voor hun rol. Als gevolg hiervan is er een verrassend lange lijst van beroemde acteurs die tot het uiterste zijn gegaan om geweldige uitvoeringen te geven.

Het blijkt dat Jared Leto een van die acteurs is die zich zo volledig inzet voor hun rol dat ze vaak dag en nacht in hun personage blijven tijdens het filmproces. Hoewel het feit dat Leto zijn vak serieus neemt, hem zeker vaak is gelukt, is dat niet altijd het geval geweest. Toen bijvoorbeeld enkele van de vreemde dingen die Leto deed toen hij zich voorbereidde om The Joker te spelen aan het licht kwamen, resulteerde dit in een zeer negatieve pers voor hem.

Natuurlijk is Jared Leto, in tegenstelling tot de meeste beroemde acteurs, er ook in geslaagd een zeer succesvolle rockster te worden als leadzanger van de band Thirty Seconds to Mars. Net als Jared Leto's acteercarrière, heeft zijn volledige toewijding aan zijn vak een sleutelrol gespeeld in zijn zangsucces. Helaas is dat niet altijd een goede zaak geweest, aangezien Leto's neiging om zichzelf zo serieus te nemen, het hem moeilijk maakt om kritiek te accepteren.

Elia's Passie

Nadat Elijah Wood beroemd werd als kindacteur, kreeg hij de rol van zijn leven toen hij werd gecast als Frodo Baggins van The Lord of the Rings. Sinds zijn hoofdrol in die blockbuster-trilogie van films, heeft Wood zich grotendeels gericht op de headliner van een reeks low-budgetfilms met originele en vaak hilarische verhaallijnen.

Naast zijn focus op het spelen in avant-gardefilms, heeft Elijah Wood de afgelopen jaren een behoorlijk deel van zijn tijd besteed aan het lanceren van een tweede carrière als DJ die nummers van andere artiesten speelt. De motivatie voor Wood's nieuwe carrière is dat hij ervan houdt zijn favoriete nummers met andere mensen te delen en in het verleden was hij niet verlegen om zijn muzikale meningen te delen. Helaas voor Jared Leto en de leden van zijn band, Thirty Seconds to Mars, is Wood absoluut geen fan van hun muziek.

De confrontatie

In het januari/februari 2003 nummer van Blender riep Elijah Wood de muziek van Thirty Seconds to Mars uit. “Ik zou nooit proberen zoals andere acteurs te zijn en zelf (muziek) proberen te maken. Ik bedoel, heb je 30 Seconds to Mars gehoord? … Vreselijk, man!” Wood zag die uitspraak echter duidelijk als niets meer dan een enorme muziekfan die praat over een band die hij niet mag. Helaas voor Wood nam Jared Leto de opmerkingen van Elijah over zijn band duidelijk zeer serieus. Die opmerkingen zouden Leto tenslotte hebben geïnspireerd om Wood aan te vallen.

In 2007 kwamen Elijah Wood en Jared Leto elkaar tegen tijdens de MTVU Woodie Awards in New York. Volgens wat Wood aan Jane Magazine vertelde, confronteerde Leto Elijah en liet hem weten dat hij "in feite van streek was door het feit dat ik zei dat ik zijn band niet leuk vond" en toen liep Jared weg. Helaas zegt Elia dat Leto op de een of andere manier de indruk kreeg dat Wood "hem uitlachte", maar dat was niet het geval. In plaats daarvan zegt Wood dat hij geschokt was na zijn eerste confrontatie met Leto, maar Elia wist niet dat de zaken op het punt stonden veel erger te worden.

Volgens Elijah Wood kwam de zanger van Thirty Seconds to Mars, nadat Jared Leto eerst wegliep, snel "terug en greep (hem)". Ook al beschreef Wood dit deel niet in het interview met Jane magazine, er is gemeld dat Leto Elijah bij de nek greep en hem een "fking ahole" noemde. Gelukkig was Wood in staat om de zaken al snel te kalmeren en liep hij verbaasd weg van het incident.

“Ik zei tegen Jared dat het niet persoonlijk was. Hij deed alsof ik hem niet respecteerde of over zijn familie sprak. Dat soort dingen gebeuren mij over het algemeen niet. Ik ben erg niet-confronterend. Het was allemaal een beetje belachelijk.”

Aanbevolen: