Britney Spears-fans eisen dat Diane Sawyer haar openbare verontschuldiging uitspreekt na Doc

Britney Spears-fans eisen dat Diane Sawyer haar openbare verontschuldiging uitspreekt na Doc
Britney Spears-fans eisen dat Diane Sawyer haar openbare verontschuldiging uitspreekt na Doc
Anonim

Britney Spears fans hebben geëist dat de ervaren journaliste Diane Sawyer haar excuses aanbiedt. Het kwam na de uitzending van Framing Britney Spears, die vrijdagavond in de VS werd uitgezonden.

De exposé verkent de donkere kant van de roem van de 39-jarige zangeres. Van haar opkomst als een Zuid-meisje in een klein stadje, tot haar wereldoverheersing door popprinses.

Kijkers zien dan de ondergang van de Grammy-winnaar. We volgen de hartverscheurende ineenstorting van de zangeres in 2007 en het controversiële 13-jarige conservatorschap van haar vader Jamie.

De documentaire wierp ook een licht op de FreeBritney-beweging.

Sawyer, 75, interviewde Britney in 2003, na haar zeer openbare breuk met mede-tienerster Justin Timberlake.

Sawyer speelde een clip van Maryland's First Lady Kendall Erlich en zei dat "als ze de kans had om Britney Spears neer te schieten, ze dat zou doen."

Elrich verontschuldigde zich later voor de schandalige uitspraak.

De ervaren journaliste Diane leek de harde en schokkende verklaring echter voorzichtig te rechtvaardigen. Bijna implicerend dat de "onthullende" kleding van de hitmaker een "slechte invloed" op kinderen had.

Britney leek zichtbaar geschokt door de opmerking, maar slaagde erin het argument af te wijzen door te zeggen: "Ik ben hier niet om, weet je, op haar kinderen te passen."

Het interview ging ook over de spraakmakende breuk tussen Britney en Justin.

Hij beschuldigde zijn ex er bijna van hem te bedriegen toen hij zijn hit "Cry Me A River" uitbracht.

De video bij de track had een Britney-lookalike die de gevolgen plukte van haar ontrouw.

Destijds bleef Britney publiekelijk volhouden dat ze nog maagd was. Maar Justin suggereerde anders in veel interviews na het uiteenvallen.

In het Sawyer-interview werd Britney algemeen gezien als degene die verantwoordelijk was voor de splitsing.

Sawyer nam zelfs een beschuldigende toon aan en vroeg haar: "Wat heb je gedaan?"

Na de uitzending van Framing Britney Spears, die vrijdagavond in de VS werd uitgezonden, gingen kijkers massaal naar Twitter om Diane uit te halen. Velen noemden haar een "sl-shamer."

Een fan schreef: "Justin Timberlake lachte en kreeg 'wraak' door me een rivier te huilen … Britney moest op tv gaan met Diane Sawyer en in huilen uitbarsten in een interview nadat ze uit elkaar waren … Dat is st zou NIET vliegen in de huidige cultuur. FreeBritney."

"Ik denk dat het tijd is voor @DianeSawyer om een openbare verontschuldiging aan Britney Spears te geven," zei een tweede toegevoegd.

"Ze behandelde Britney walgelijk en zei nooit sorry. Zeg je zus. Je had het HEEL erg mis met de manier waarop je haar interviewde," viel een derde in.

"Diane Sawyer probeerde letterlijk een vrouw te verdedigen die zei: 'Als het niet illegaal was om Britney neer te schieten, zou ik dat doen' tegen Britney omdat Britney 'onthullende' kleding droeg en moeders zich daardoor zorgen maken over hun kinderen? LIKE WTF???" een commentaar gelezen.

Toen Britney en Justin uit elkaar gingen, ging het gerucht dat ze Timberlake had bedrogen met danser/choreograaf Wade Robson, nu 38.

Er is echter ook beweerd dat Justin Britney meerdere keren heeft bedrogen in het jaar voorafgaand aan hun breuk.

Aanbevolen: