Hier is de echte reden waarom Holly Madison geen sympathie krijgt voor haar schokkende beweringen

Hier is de echte reden waarom Holly Madison geen sympathie krijgt voor haar schokkende beweringen
Hier is de echte reden waarom Holly Madison geen sympathie krijgt voor haar schokkende beweringen
Anonim

Holly Madison staat altijd bekend als het 'buurmeisje', en maakte van de titel zelfs een reality-tv-kans. Ze is ook een ex-playboy-konijntje dat uiteindelijk een van Hugh Hefners 'favoriete' meisjes werd.

Holly had van 2001 tot 2008 een relatie met Hugh en gedurende deze periode verscheen ze in de reality-tv-show The Girls Next Door. Ze sprak onlangs over haar ervaring als de vriendin van Hugh en het feit dat ze deel uitmaakte van de Playboy-wereld, en beweerde dat haar relatie met Hugh zowel "grof" als "beledigend" was.

Holly vergeleek ook haar relatie met Hugh Hefner, van wie ze zei dat ze verliefd was geworden, en leek erg op het Stockholm-syndroom.

Ze beschrijft haar aanwezigheid in het landhuis als erg 'cult-achtig', dat Hugh meisjes tegen elkaar uitzette en dat de meisjes vaak onder invloed waren wanneer ze intieme activiteiten met Hefner aangingen.

Holly genoot niet van haar ervaringen met Hugh Hefner en zei dat de Playboy-wereld, een wereld die ze als twintiger betrad, 'gevaarlijk' was.

Holly is nu een gelukkige moeder van twee kinderen, en het Playboy-huis is een moeilijk onderdeel van haar verleden dat ze onlangs moedig naar voren heeft gebracht om te bespreken in de A&E Docuseries Secrets of Playboy.

Als je het misbruik aan het licht brengt en deel uitmaakt van het verantwoordelijk maken van Hefner, zou je denken dat Holly vooral geprezen zou worden omdat ze naar voren kwam en haar waarheid sprak.

Maar er zijn veel fans die naar sociale media zijn gegaan om hun worsteling met het voelen van sympathie voor de beroemdste vriendin van Hugh Hefner te uiten.

Veel mensen hebben via sociale media Holly gevraagd waarom ze het landhuis niet verliet, in de overtuiging dat ze ervoor koos om te blijven. Maar zoals Holly al meerdere keren heeft opgemerkt, zijn Hefner en het Playboy-huis gebouwd op een fundament van manipulatie, giftigheid en misbruik.

Holly had het gevoel dat ze om verschillende redenen niet weg kon gaan, van een ongezonde gehechtheid aan Hugh tot te bang zijn om te vertrekken.

"Je koos ervoor om daar te blijven", merkte een Instagram-gebruiker op in reactie op Holly's beweringen dat ze niet wist wat ze moest doen tijdens een cyclus van "grove dingen."

"Een cyclus van grove dingen die gebeuren in het playboy-huis?! SCHOKKEND!!" zei een ander sarcastisch. En de opmerkingen van onsympathieke fans op Instagram zetten de kritiek voort.

"Waarom is ze niet weggegaan? Ze probeert relevant te zijn. Die dagen zijn allang voorbij."

"Ja. Ze zal het financieel niet goed hebben als ze dit nu ter sprake brengt. Had het kunnen zeggen toen hij nog leefde en zichzelf kon verdedigen."

"Ze praat hier NOG STEEDS over?!?! Get a life Holly."

Het is triest om zo weinig sympathie en onverschilligheid van mensen te zien na Holly's schokkende beweringen. Het lijkt erop dat mensen ofwel niet geloven wat ze te zeggen heeft, ofwel het gevoel hebben dat ze het voor de hand liggende zegt en kwesties aanha alt die "niet langer relevant" zijn.

Hoewel Holly zich misschien alleen voelt, beoordeeld en moeite heeft om sympathie te krijgen (wat geen verrassing zou moeten zijn, het is tenslotte internet), is de waarheid dat Holly een belangrijk gesprek heeft benadrukt over hoe de wereld behandelt jonge vrouwen en meisjes.

Sommige fans zijn naar sociale media gegaan om de Playboy-cultuur en haar lange geschiedenis van uitbuiting als "walgelijk" en "ongelooflijk schokkend" te bestempelen.

Mensen zijn verdeeld, zoals altijd het geval is met internet, over Holly's beweringen in Secrets of Playboy.

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: "Ik hou van Holly Madison. Ze wachtte niet om zich uit te spreken over Hugh Hefner nadat hij stierf. Ze verbeurde een erfenis om zich uit te spreken en haar de waarheid te vertellen, dus wat er gebeurde haar zou niet gebeuren met andere vrouwen/zodat ze zou kunnen genezen. Respect."

Terwijl een andere Twitter-gebruiker het model bekritiseerde: "Ik ben het zo beu dat @hollymadison negatief praat over haar 7 jaar leven van Hugh Heffner en nog steeds financieel proberen te profiteren van zijn nalatenschap 15 jaar na het verlaten van het landhuis. Heb je nu niets anders om over te praten? Je bent nu zo zielig."

De echte reden waarom fans niet veel sympathie hebben, is dat ze het moeilijk vinden te geloven dat Holly in een omgeving zou blijven die haar zo ziek en bang maakte.

Mensen vinden geld ook vaak synoniem met vrijheid en vinden het moeilijk te geloven dat Holly, die extreem rijk werd door het leven dat ze met Hugh had en een nettowaarde van $ 16 miljoen heeft, in de val zat en feitelijk werd misbruikt in dit leven.

Playboy heeft gereageerd op de beweringen van ex-playboymeisjes nadat beschuldigingen aan het licht zijn gekomen. Playboy wordt niet langer geassocieerd met de Hefner-familie en het merk bestaat nu uit meer dan 80% vrouwelijke werknemers.

"Samen bouwen we voort op de aspecten van onze nalatenschap die een positieve impact hebben gehad, waaronder het dienen als platform voor vrije meningsuiting en het samenbrengen van veilige gesprekken over seks, inclusie en vrijheid", aldus de verklaring.

"We zullen doorgaan met het confronteren van alle delen van onze erfenis die onze huidige waarden niet weerspiegelen, en om voort te bouwen op de vooruitgang die we hebben geboekt terwijl we ons als bedrijf ontwikkelen, zodat we positieve verandering voor u en onze gemeenschappen kunnen bewerkstelligen."

Aanbevolen: