De echte reden waarom de 'spannende' relatie tussen Madonna en Vanilla Ice eindigde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de 'spannende' relatie tussen Madonna en Vanilla Ice eindigde
De echte reden waarom de 'spannende' relatie tussen Madonna en Vanilla Ice eindigde
Anonim

Gedurende haar hele verzorger heeft Madonna veel dubbele standaarden doorbroken tegenover vrouwen. Neem bijvoorbeeld haar schaamteloze betrokkenheid bij relaties met leeftijdsverschillen. Lange tijd was het bijna een taboe in Hollywood. Maar de koningin van de pop veranderde dat in haar 40 jaar in de muziekindustrie. Als een vrouw die weet wat ze wil en krijgt, heeft de Material Girl-zangeres haar romantische voorkeur nooit voor het publiek verborgen gehouden.

Onlangs vierde ze haar 63e verjaardag met haar huidige 27-jarige vriend Ahlamalik Williams - de jongste in haar reeks van A-lijst jongensspeelgoed, waaronder ook de 23-jarige Vanilla Ice met wie ze uitging toen ze was 32 eind 1990. In tegenstelling tot haar huidige relatie hield de popster hun relatie geheim tot het meest gewaagde tijdperk van haar carrière begon, waardoor de rapper ermee ophield. Dit is wat er echt is gebeurd.

Hoe hebben Madonna en Vanilla Ice elkaar ontmoet?

Er zijn twee verhalen over de eerste ontmoeting van Madonna en Vanilla Ice. Sommige rapporten zeggen dat ze elkaar ontmoetten terwijl de rapper de kritisch bekritiseerde muzikale komedie uit 1991, Cool as Ice, aan het filmen was. Maar in 2017 onthulde de Ice Ice Baby-zanger een ander verhaal. "Ze kwam naar mijn show hier in New York City", vertelde hij aan The Dan Patrick Show. "Ik wist niet dat ze daar was en mijn DJ zei: 'Bro, ik denk dat Madonna in de menigte is.'"

Hij zei dat hij het niet kon geloven. "Ze had haar entourage daar, weet je. Ik bedoel, als ik het had geweten, had ik graag zoiets getriggerd als Like a Virgin aandoen," vervolgde hij. Hij zei dat het 'surrealistisch' was om de Vogue-zanger daar te zien. Hij bevestigde ook aan de gastheer dat hij met Madonna "iets meer dan een jaar uitging." In het boek Madonna: Unstoppable staat dat ze maar 8 maanden uitgingen.

"Ze kwam achter me aan, man. Ze is agressief. Ze wilde me. Ze was veel ouder, dus ik dacht 'Woah, wat is hier aan de hand?'" zei hij over hoe het allemaal begon. "Ze kwam direct na de show de kleedkamer binnen. [Ze zei] 'Geweldige show.' Toen pakte ze me vast en we dronken die avond cocktails." Hij weigerde de rest van de details vrij te geven "uit respect voor de dames in [zijn] leven."

Hoe was hun relatie echt?

Op de vraag of hij en Madonna verliefd waren, antwoordde Vanilla Ice met een simpel 'nee'. Maar hij gaf toe dat "uitgaan met Madonna spannend was." Hij voegde eraan toe: "Ze was ouder dan ik en een geweldige minnaar. Ze is nog steeds de oudste persoon met wie ik ooit ben geweest, dus het was een ervaring." De rapper genoot oprecht van die tijd in zijn leven. Hij vertelde George Stroumboulopoulos Tonight dat Madonna ook "een lieverd was".

Gegrild voor details, zei hij dat er niet echt "vuurwerk in zat of zoiets" omdat het gewoon jouw typische relatie was. "Je neemt de roem en alles weg en je hebt twee mensen die eigenlijk gewoon een normale relatie hadden", zei hij. Omdat ze allebei op het hoogtepunt van hun carrière waren, waren ze natuurlijk niet in staat om normale dates te doen. Hij zei dat ze vermomd naar de film moesten. "Ik had een snor en een hoed met naar beneden vallend haar, en ze zou gaan als een oude dame," zei hij.

In 1991 verschenen de twee samen in Madonna's video voor het accepteren van prijzen voor Most Fanciable Female op The Smash Hits Poll Winners Party. In die tijd wisten fans niet echt dat ze aan het daten waren. Maar zelfs hun chemie op het scherm was sterk. De zangeres van La Isla Bonita haalde een van haar capriolen uit in de video en vroeg de rapper verleidelijk: "Ben je boos op me? Wil je kussen en het goedmaken?" De twee deelden een korte kus die het publiek bij de prijsuitreiking deed gillen.

Waarom zijn ze uit elkaar gegaan?

In 1992 bracht Madonna een erotisch koffietafelboek uit genaamd Sex. Het bevatte Naomi Campbell, Isabella Rosselini, Big Daddy Kane en Vanilla Ice zelf. Iedereen had het erover, vooral de verschijning van de rapper in het boek. En hij had er ook persoonlijke problemen mee. "Ik heb het uitgemaakt met haar nadat ze dat boek had gedrukt, omdat ik gekwetst was om onbewust deel uit te maken van dit sletterige pakket," zei hij. Je zou denken dat hij het goed zou vinden. Het leek er tenslotte op dat Madonna's wildheid een van de redenen was waarom hij zich tot haar aangetrokken voelde.

Maar hij vond het boek 'walgelijk en goedkoop'. Hij zei: "We hadden een relatie, maar het leek alsof ze al die andere mensen neukte." Hij dacht ook dat hun intieme foto's alleen voor hen bestemd waren. "Ik dacht dat ze foto's nam en naakt rondliep omdat ze zo was. Toen het boek uitkwam, schaamde ik me en schaamde me. Ze gooide me erin alsof ik een product van de plank was en ik waardeerde het niet. Dat was het en ik maakte er een einde aan. Ze zei dat ze geen seks had met deze mannen, maar het leek erop dat ze dat wel was, "legde hij uit.

Aanbevolen: