Wie is Charlie Blythe, wie zijn hun ouders en waarom is TikTok geobsedeerd door hen?

Inhoudsopgave:

Wie is Charlie Blythe, wie zijn hun ouders en waarom is TikTok geobsedeerd door hen?
Wie is Charlie Blythe, wie zijn hun ouders en waarom is TikTok geobsedeerd door hen?
Anonim

TikTok is een app vol met nachtelijke sterren en controversiële video's, en een van de meest populaire trends die momenteel in de populaire app circuleren, is dat gebruikers reageren op een andere gebruiker die prompts indient, zoals als "Zeg me dat je een behoorlijk voorrecht hebt, zonder me te vertellen dat je een behoorlijk voorrecht hebt." Andere gebruikers plaatsen vervolgens hun reacties, vaak met fascinerende en schokkende persoonlijke verhalen, die de poster tot een nachtelijke ster kunnen maken. Dit is wat er gebeurde in het geval van Charlie Blythe,die reageerde op de vraag "meest waanzinnige rijke persoon die je ooit hebt meegemaakt" van een andere gebruiker, en een femomenaal antwoord op hun verhaal ontving.

Laten we de video van Charlie eens bekijken, ontdekken wie hun ouders zijn en ontdekken waarom TikTok zo geobsedeerd is door Charlie en hun verhaal.

6 Wat zegt Charlie in de video?

In de duetvideo doet Charlie verschillende beweringen over hun bevoorrechte jeugd, te beginnen met vreemde maar relatief lage voorbeelden van de levensstijl van haar familie, zoals hoe ze een intercomsysteem zouden gebruiken om hun vader dat diner te laten weten was klaar. Charlie beweert vervolgens dat ze nooit naar een supermarkt hoefden te gaan, en zei dat ze op een notitieblok in de keuken zouden schrijven wat ze wilden, en de volgende dag zou het item op magische wijze verschijnen. In het enorme huis was altijd een team van medewerkers aanwezig en elke dag werden er overdadige ma altijden voor het gezin bereid. “En al die diners waren driegangenma altijden bereid door een privékok. We hadden altijd minstens zeven medewerkers in huis, inclusief bewakers, zegt Blythe.

Haar ouders hadden ook extreem hoge normen en konden niet tegen commercieel vliegen: Op een keer namen we een commerciële vlucht van 30 minuten van Boston naar Nantucket, en mijn vader had zo'n hekel aan commercieel vliegen, ondanks het feit dat politieagenten hielpen ons er doorheen te komen, hij liet het privévliegtuig ons in Nantucket ontmoeten om ons terug te brengen naar Boston.”

5 Wat waren enkele van de andere claims?

Charlies beweringen beginnen echter te escaleren en vertellen verhalen over paranoia en angst. Charlie's moeder was blijkbaar "doodsbang dat er een inside job zou zijn en ik zou worden ontvoerd", en deed er alles aan om haar kind te beschermen. Blythe verwijst ook naar de identiteit van hun ouders, wat impliceert dat ze enigszins beroemd zijn, maar heeft nog Tijdens hun scheiding legt Charlie uit: "Ik mocht mijn achternaam niet op sociale media zetten omdat mensen me zouden opsporen en ontvoeren." Charlie onthulde ook: "De scheiding van mijn ouders haalde het nieuws en noemde mijn moeder een goudzoeker, en de opmerkingen stonden vol met mannen die de jaren aftelden tot ik 18 werd."

4 Wat zeggen mensen over de video?

Reactie op Charlie's schokkende video bestond voornamelijk uit nieuwsgierige opmerkingen - variërend van ontzag tot ongeloof over het soort jeugd dat Charlie heeft meegemaakt. Sommigen maakten Charlie belachelijk om hun ervaringen en vonden dat de poster meer waardering zou moeten hebben voor de levensstijl en het echte risico voor de veiligheid, door dingen te zeggen als 'met haar ogen rollen over het risico van ontvoering is naïef'. Anderen waren onder de indruk van Charlie's eerlijkheid en openheid, en omdat ze gingen beseffen hoe bizar hun opvoeding was vanuit een meer normaal perspectief.

3 Wie is Charlie?

Er is niet veel anders bekend over Charlie. We weten wel dat ze uit Boston komen, begin twintig lijken te zijn en ook als muzikant werken, nadat ze het populaire nummer 'Toothache' op Spotify hebben uitgebracht. Op TikTok, onder het handvat van @iamcharlieblythe, hebben ze meer dan 172.500 volgers en 3,1 miljoen likes verzameld, terwijl Charlie op Instagram regelmatig leuke foto's plaatst met hun kat Rocket. Charlie lijkt ook te genieten van muziek, tijd buitenshuis en brengt veel tijd door met reizen.

2 Dus, wie zijn de ouders van Charlie?

De gekke verhalen die Charlie vertelt, hebben ertoe geleid dat online gebruikers allerlei theorieën hebben ingediend over wie de ouders van de virale ster zouden kunnen zijn, met gissingen van multi-miljonairs, aan maffiabazen, aan sportsterren. Sommige fans zijn er zelfs van overtuigd dat Charlie een Bezos is. Charlie heeft echter zijn lippen stijf op elkaar gehouden over de identiteit van hun ouders en heeft geen van de suggesties bevestigd. Wat we echter wel weten, is dat Charlies ouders extreem rijk zijn, een opvallende achternaam hebben, gescheiden zijn en op zijn minst redelijk beroemd zijn.

1 Hoe heeft Charlie gereageerd op roem?

Charlie is overweldigd door de reacties op de video en heeft spijt betuigd over het plaatsen ervan - gekwetst door enkele van de onvriendelijke opmerkingen die zijn gepost en de opdringerigheid van het gedrag van sommige gebruikers, waarbij sommige individuen het internet afspeuren om te proberen om Charlie's echte identiteit te ontdekken. De TikToker werd ook gedwongen om reacties voor de video uit te schakelen na een toestroom van enge reacties die een beetje te dicht bij de waarheid kwamen, en plaatste een video over de beslissing, waarin stond: Ten eerste zeiden sommige mensen iets heel onwetends en pijnlijke dingen waar ik geen controle over heb, en ik hoop dat jullie dat allemaal kunnen begrijpen. Ten tweede, jullie zijn allemaal goed. Jij bent snel. Je vond mijn ouders en mijn geboortenaam. En, nou ja, de meesten van jullie. Sommigen van jullie hadden ongelijk - ik zeg het je niet graag. En ik weet dat ik er min of meer om gevraagd heb, maar ik… ik voelde me daar niet op mijn gemak, dus…”

De nachtelijke ster bedankte niettemin degenen die vriendelijke woorden hadden ingezonden en heeft sindsdien niet-gerelateerde video's gepost. Zal Charlie in de toekomst meer willen praten over hun gekke opvoeding? We zullen moeten zien.

Aanbevolen: