Meghan Markle getrolld nadat rapporten suggereren dat ze 'wanhopig' op het 60e verjaardagsfeestje van Obama wilde zijn

Meghan Markle getrolld nadat rapporten suggereren dat ze 'wanhopig' op het 60e verjaardagsfeestje van Obama wilde zijn
Meghan Markle getrolld nadat rapporten suggereren dat ze 'wanhopig' op het 60e verjaardagsfeestje van Obama wilde zijn
Anonim

Meghan Markle is online getrolld nadat een koninklijke biograaf beweerde dat ze "wanhopig wilde" om het 60ste verjaardagsfeestje van Barack Obama bij te wonen.

Koninklijke expert en prins Harry-biograaf auteur Angela Levin heeft onthuld dat de hertog en hertogin van Sussex niet aanwezig waren op het uitbundige feest dat zaterdag door de voormalige Amerikaanse president in Martha's Vineyard werd georganiseerd.

Er wordt gedacht dat Barack en Michelle, 57, Harry, 36, en Meghan, 40, nooit op de 475 man sterke gastenlijst hebben opgenomen.

Prins Harry, Meghan en de Obama's
Prins Harry, Meghan en de Obama's

Angela vertelde The Sun: "Er is mij verteld dat Meghan, ondanks dat ze beweerde niet aanwezig te kunnen zijn, wanhopig de speciale gast wilde zijn op het geweldige feest van Obama. Maar het feit is dat Harry en Meghan zelfs nooit op het feest waren. originele lijst."

Ondertussen voegde ze eraan toe dat de Obama's een "stapje terug" wilden doen van het paar uit respect voor de koningin.

"Ik weet zeker dat als ze zeggen dat we maar met één broer en zijn vrouw kunnen omgaan - je kunt niet allebei hebben omdat ze nu zo ver van elkaar verwijderd zijn - ze naar William zullen gaan."

De Obama's hebben Harry duidelijk altijd hoog gewaardeerd, maar ik weet zeker dat ze door Meghan heen kunnen kijken.

Ze blijven misschien in de buurt, maar ze zullen niet meer zo lief zijn als ze ooit waren."

Haar opmerkingen zorgden er ook voor dat veel Meghan-haters de moeder van twee online uithaalden.

Meghan Markle Christian Dior-jurk
Meghan Markle Christian Dior-jurk

"Het is lachwekkend dat ze in haar verwrongen narcistische geest niet alleen een uitnodiging verwachtte, maar zichzelf ook zag als een "speciale gast", schreef iemand online.

"Beste meneer Obama, u heeft alles goed gedaan!!!" een tweede toegevoegd.

"De Obama's realiseerden zich dat ze giftig is. Nu hoop ik dat we een rimpeleffect zien van anderen die niet geassocieerd willen worden met het merk Markle", merkte een derde op.

Obama's exclusieve gastenlijst omvatte John Legend en Chrissy Teigen, Gayle King, George Clooney en Jay-Z en Beyoncé.

Obama Familie
Obama Familie

Koninklijke expert Camilla Tominey suggereerde ook dat je normaal gesproken had verwacht dat Harry, 36, en Meghan, 40, op de gastenlijst van Obama zouden staan.

Schrijven in de Daily Telegraph, zei ze: "Ondanks dat de Obama's dat jaar de bruiloft van de Sussexen niet bijwoonden, werd gedacht dat het pas in Californië gevestigde stel op Obama's 60e zou optreden als prominente 'progressieven' ' en nieuwe leden van de Amerikaanse grootstedelijke liberale elite."

Afbeelding
Afbeelding

Ze beweerde dat een bron onthulde dat de Obama's "het niet leuk vonden dat Harry zijn familie aanviel" tijdens het explosieve interview van hem en Meghan met Oprah Winfrey in maart.

"Ze waarderen familie en zijn zeker niet het type mensen dat zou willen dat hun kinderen met de pers praten", voegde de insider eraan toe.

Aanbevolen: