Kris Jenner getrolld omdat ze 'dollartekens' in haar ogen had terwijl Kylie zwangerschap aankondigde

Kris Jenner getrolld omdat ze 'dollartekens' in haar ogen had terwijl Kylie zwangerschap aankondigde
Kris Jenner getrolld omdat ze 'dollartekens' in haar ogen had terwijl Kylie zwangerschap aankondigde
Anonim

Kris Jenner is getrolld nadat ze in tranen uitbarstte nadat haar dochter Kylie onthulde dat ze zwanger was.

De CEO van Kylie Cosmetics, 24, kondigde dinsdag aan dat zij en haar vriend Travis Scott, 30, in verwachting zijn in een Instagram-video. Tijdens de clip onthulde Kylie het moment waarop haar driejarige dochter Stormi Kris, 65, een witte envelop met echobeelden overhandigde.

Terwijl Stormi de envelop overhandigde, zei Kris, die gekleed was in een felgekleurde fruitpyjama-combinatie: "Oh, wat is dit?" voordat u de scanafbeeldingen tevoorschijn ha alt.

Door ze te archiveren, vroeg een geschokte Kris aan Kylie: "Ben je zwanger?!" voordat je overweldigd raakt door emotie.

Door tranen zei ze tegen haar kleindochter: "Stormi, we krijgen een baby!" alvorens toe te voegen: "Dit is een van de gelukkigste van mijn leven."

Kylie's tweede kind wordt het 11e kleinkind van Kris.

Moeder van zes Kris' oudste kleinkind is dochter Kourtney's zoon Mason, 11. Kourtney, 42, heeft ook Penelope, negen, en Reign, zes.

Kim, 40, heeft vier kinderen; North, acht, Saint, vijf, Chicago, drie, en zoon Psalm, twee, terwijl Khloe, 37, de trotse moeder is van True, drie.

Kris' enige zoon Rob, 34, heeft een dochter Dream, 4.

De emotionele reactie van de momager zorgde ervoor dat sommige louche commentatoren op sociale media suggereerden dat ze blijer was dat ze nog een kind heeft om te 'vermarkten'.

"Haar gulzige kraaloogjes zeggen alles. Nog een kleinkind van een meisje=CHING! CHING", schreef iemand online.

KRIS: Stooormi, kom naar Nanna Lovey STORMI: Had het mis Nanna Lovey KRIS: Zie je deze kleine foto's? STORMI: Yeeeeah? KRIS: Dit is een foto van onze nieuwe cash co..w en we zijn ik ga hem Dolla Signz noemen', voegde een tweede eraan toe.

"Ze ruikt waarschijnlijk de $$$ voor fotorechten al, dus natuurlijk is ze blij …" merkte een derde op.

Kylie, de trotse moeder van dochter Stormi, drie, documenteerde haar eerste trimester in een clip die ze om 01:30 uur op haar Instagram-pagina plaatste.

Ze vertelt Travis en haar moeder Kris dat ze in verwachting is, terwijl ze ook de eerste glimp van haar bloeiende babybuil deelt.

In de nu virale video deelde Jenner een clip van haar terwijl ze door haar huis in Hidden Hills liep met een positieve zwangerschapstest in de hand.

Travis wordt dan gezien terwijl hij teder zijn armen om zijn lieve vrouw slaat terwijl ze voor een spiegel staat met haar zwangerschapstest nog in haar hand.

Aanbevolen: