Kylie Jenner hint al weken naar haar tweede zwangerschap, volgens haar fans

Kylie Jenner hint al weken naar haar tweede zwangerschap, volgens haar fans
Kylie Jenner hint al weken naar haar tweede zwangerschap, volgens haar fans
Anonim

Nieuws over Kylie Jenners tweede zwangerschap met Travis Scott zal voor sommigen misschien als een verrassing komen, maar volgens haar trouwe fans wisten ze weken geleden van haar broodje in de oven.

Na berichten dat Jenner inderdaad nog een baby verwacht, verspilden fans geen tijd door naar sociale media te gaan en te laten weten dat het niet zo schokkend voor hen was, omdat ze geloven dat de make-upmagnaat had gestuurd hints voor weken.

Een Twitter-gebruiker zei dat het vrij duidelijk was dat Jenner zwanger is, aangezien ze ervoor heeft gekozen om deze maand haar 24e verjaardag niet te vieren met een van haar gebruikelijke over-the-top jaarlijkse feestjes.

In het verleden organiseerde de voormalige Keeping Up With the Kardashians-ster een van de meest extravagante verjaardagsevenementen van het jaar, die meestal een met sterren bezaaide gastenlijst bevatte - en natuurlijk zou alles worden gedocumenteerd op sociale media.

Dit jaar koos Jenner ervoor om in plaats daarvan een aantal oude foto's te delen en foto's te delen van enkele van haar favoriete feestjes uit het verleden, wat al had geleid tot speculaties over de mogelijkheid dat de zelfgemaakte miljardair zich misschien verstopte.

Die-hard fans op TikTok gingen vorige maand naar het sociale platform en zeiden dat ze ook geloofden dat Jenner zwanger was, omdat de cosmetica-goeroe een reeks video's met oude acrylnagels had gepost. Met andere woorden, Jenner plaatste video's met nagelkleuring die ze eerder had gedragen, wat betekent dat ze in de wachtrij werden geplaatst door iemand die voor haar werkt in plaats van ze zelf op te zetten.

Jenner's tweede zwangerschap werd onthuld in een exclusieve door Page Six. Het heeft blijkbaar veel vreugde gebracht aan de familie, die volgens de publicatie "opgewonden" is door het nieuws.

Caitlyn Jenner bevestigde dat iemand in haar familie zwanger was slechts een dag voordat de zwangerschap van haar dochter werd onthuld, maar het bleek dat de voormalige Olympisch kampioen verwees naar haar zoon Burt Jenner, die zijn derde kind met vriendin verwacht Valerie Pitalo.

In maart 2020 sprak Jenner over de mogelijkheid om ergens verderop een broer of zus voor haar dochter Stormi te verwelkomen, tegen Harper's Bazaar: Mijn vrienden zetten me er allemaal onder druk… Ze houden van Stormi. Ik voel zeker druk om haar een broer of zus te geven, maar er is geen plan.”

Jenner moet haar zwangerschap nog officieel bevestigen, hoewel de aankondiging waarschijnlijk zeer binnenkort zal komen.

Aanbevolen: