Fans Troll Kim Kardashian's 'Bed Sheet'-outfit in nieuw Twitter-bericht

Fans Troll Kim Kardashian's 'Bed Sheet'-outfit in nieuw Twitter-bericht
Fans Troll Kim Kardashian's 'Bed Sheet'-outfit in nieuw Twitter-bericht
Anonim

Gaat Kim Kardashian naar bed of gaat hij gezellig 's avonds uit eten? Fans bleven zich dezelfde vraag afvragen nadat de Keeping Up With The Kardashians-ster een video had gedeeld van een vreemde geheel zwarte, caped-kleding.

De video toont Kardashian van achteren terwijl ze door de grote gang van haar simplistische moderne huis stapt, voordat ze de hoek omslaat en achterom kijkt terwijl ze een snel vredesteken naar de camera gooit. In de video draagt Kardashian een volledig zwarte Demna Gvasalia Balenciaga spandex bodysuit, compleet met handschoenen en een cape, evenals een verduisterde zonnebril en een prachtige sprankelende handtas.

De outfitkeuze van de Kardashian werd geselecteerd voor een etentje in Nobu, om de 50e verjaardag van goede vriend en ontwerper Jeff Leatham te vieren.

En terwijl Vogue het uiterlijk vergeleek met Isabelle Huppert's Canne's Festival-outfit voor 2021 (ook Balenciaga), concentreerden veel fans zich op de komische kant van de futuristische outfit terwijl ze zich naar Twitter haastten om hun mening te delen in de vorm van memes.

Velen deelden wat de outfit combineerde met de scène waarin ze door de lege gang liep, hen deed denken. Eentje schreef: "Ik als kind deed alsof mijn laken een jurk was terwijl er niemand thuis was."

Een andere fan vergeleek de video met een scène uit de klassieke Disney Original-film Twitches uit 2005, terwijl ze de video ondertitelden: "The scene in twitches when the dark is moving down the castle hal."

Een ander maakte grapjes over de gelijkenis van de ster met een filmschurk toen ze schreven dat ze "verkleed was alsof ze naar een superschurkenbijeenkomst ging".

Een Twitter-gebruiker was zo niet onder de indruk van het hele beeld dat ze het "hun nachtmerrie" noemden. Ze merkten op: "Dit lijkt op mijn nachtmerrie als een geheel zwart silhouet dat door een grote open gang glijdt, waarschijnlijk op weg om onschuldige mensen te achtervolgen lol of met andere woorden, Kim Kardashians waarschijnlijk een super dure outfit die door de gangen van haar super dure herenhuis slentert.”

Ondertussen waren andere fans meer gefocust op het interieur van Kardashians grote herenhuis, terwijl ze commentaar gaven op haar gang, het 'levenloos' noemden en zelfs het eenvoudige interieur vergeleken met dat van een ziekenhuis of museum.

Een Twitter-gebruiker wees op het gebrek aan interieurontwerp terwijl ze schreven: "Al dat huis en niet één meubelstuk in zicht."

Terwijl een ander zei: "misschien is het de boer in mij, maar wat is de aantrekkingskracht van een huis dat zo groot is dat je gangen hebt die langer zijn dan f Hogwarts."

Eén fan verdedigde echter het interieur omdat ze erop wezen dat het een verworven smaak moest hebben. Ze schreven: "Ik hou van haar huis… je snapt het of je snapt het niet."

Aanbevolen: