J Lo's Twins vieren 13e verjaardag met ontbijt op bed

J Lo's Twins vieren 13e verjaardag met ontbijt op bed
J Lo's Twins vieren 13e verjaardag met ontbijt op bed
Anonim

Tweeling Max en Emme, kinderen van superster Jennifer Lopez en haar ex-man, zanger Marc Anthony, vieren vandaag hun dertiende verjaardag!

De 'Jenny from the Block'-zangeres deelde een reeks schattige video's op haar Instagram-verhalen die laten zien hoe het paar hun verjaardagsochtend doorbrengt.

De eerste video legde de schattige Emme vast (bijgenaamd Lulu!) die vredestekens overgeeft terwijl ze geniet van een enorme schotel met ontbijtproducten, waaronder pannenkoeken en wafels met hagelslag, spek en gebakken eieren. JLo ondertitelde de video, "This is 13!!!!".

De tweede foto liet haar zoon Max zien die genoot van zijn confetti-wafels en Fruity Pepple-pannenkoeken met een kant van ahornsiroop - hij graaft er graag in! De kinderen lijken allebei verheugd om hun verjaardag te beginnen met een enorme heerlijke ma altijd op bed.

Een derde video die op haar IGTV werd geüpload, toonde liefhebbende mama Jennifer die op het bed zat met zowel Max als Emme terwijl ze feestvierden. Hun schattige familiepup Tyson deed ook mee met het plezier terwijl Jennifers kinderen de prachtige verjaardagskaarten voorlezen die mama hen had gegeven.

Jennifer en haar verloofde Alex Rodriguez hebben eerder verteld hoe goed hun twee families zijn gemengd, waarbij zowel de kinderen van A-Rod als de kinderen van J Lo het heel goed met elkaar kunnen vinden. Het grote samengestelde gezin wordt routinematig gezien terwijl ze rondhangen, samen op vakantie gaan en een hoop quality time met elkaar doorbrengen.

Aanbevolen: