Amber Heard laat pr-bureau vallen alsof het een "chagrijnig" is op het bed van Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Amber Heard laat pr-bureau vallen alsof het een "chagrijnig" is op het bed van Johnny Depp
Amber Heard laat pr-bureau vallen alsof het een "chagrijnig" is op het bed van Johnny Depp
Anonim

Amber heeft gehoord dat ze nog steeds probeert te winnen in de smaadzaak die is aangespannen door ex-man Johnny Depp, maar ze is al verloren in de rechtbank van de publieke opinie. De actrice is "gefrustreerd" na een week van "slechte krantenkoppen", en ze geeft haar PR-team de schuld door hen de boot te geven slechts enkele dagen voordat ze op het punt staat het standpunt in te nemen.

Amber Heard sluit haar PR-team af na een week van rampzalige krantenkoppen

Amber had met Precision Strategies gewerkt, maar besloot het crisis-PR-bureau te dumpen nadat de negatieve pers van het proces haar kokend had gemaakt. Het is zo slecht gegaan met de actrice dat ze naar verluidt een eliteteam van bewakers heeft ingehuurd voor bescherming te midden van bedreigingen van Johnny's fans terwijl het proces de vierde week ingaat.

"Ze houdt niet van slechte krantenkoppen", vertelde een bron aan de New York Post. Een andere bron vertelde het tijdschrift dat de actrice "gefrustreerd is omdat haar verhaal niet effectief wordt verteld".

De krantenkoppen van de afgelopen week waren grotendeels in het voordeel van de acteur van Edward Scissorhands, waaronder "Depp-pockets: Amber Heard zocht pluche uitbetaling van Johnny Depp in ruil voor stilte", "Amber Heard dreigde Johnny Depp om zijn huis huurvrij te krijgen,” en “Amber Heard heeft gelogen over het doneren van een echtscheidingsregeling.”

Het internet kiest de kant van Johnny Depp terwijl het proces de sociale media domineert

Het proces is een sensatie geworden omdat het zich in re altime afspeelt op televisie en op sociale media, waar de meeste kijkers de kant van Johnny kiezen. De hashtag JusticeForJohnnyDepp begon wereldwijd trending op Twitter nadat de acteur het standpunt innam om te getuigen tegen zijn ex-vrouw. Dezelfde hashtag heeft meer dan 3 miljoen views ontvangen op TikTok, terwijl JusticeForAmberHeard slechts een paar duizend heeft ontvangen.

The Pirates of the Caribbean-ster klaagt zijn ex-vrouw aan voor $ 50 miljoen, bewerend dat ze hem belasterde en zijn carrière ontspoorde in een opiniestuk in 2018 in Washington Post, waar ze zichzelf beschreef als een "publiek figuur die de binnenlandse misbruik, "hoewel ze Johnny niet noemde.

Amber klaagt de acteur aan voor een schadevergoeding van $ 100 miljoen en beweert dat hij haar belasterde toen zijn juridische team haar beweringen "nep" en een "hoax van seksueel geweld" noemde.

Voor de goede orde: Amber Heard heeft toegegeven dat ze een "chagrijnig" op het bed van Johnny Depp heeft laten vallen.

Aanbevolen: