Twitter reageert op de dochter van Kim Kardashian die haar nep-stem op sociale media roept

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de dochter van Kim Kardashian die haar nep-stem op sociale media roept
Twitter reageert op de dochter van Kim Kardashian die haar nep-stem op sociale media roept
Anonim

Degenen die dachten dat de persona van Kim Kardashian veel te nep was om echt te zijn, hebben nu iemand anders die het met hen eens is. De dochter van Kim Kardashian, North, heeft zojuist haar moeder geroepen omdat ze een 'nepstem' heeft wanneer ze video's opneemt op haar sociale media-accounts, en Twitter krijgt een goede kick van deze situatie.

De Kardashian-wereld is inderdaad een andere, en de onschuld van de 8-jarige dochter van Kim Kardashian overheerst bij het onthullen van de waarheid. Kim zet blijkbaar een erg valse stem op wanneer ze video's uploadt naar sociale media, en haar eigen kind is degene die haar erop wees.

North roept Kim Kardashian's 'Fake Voice' op

Kim Kardashian was bezig met het plaatsen van een video over make-uppaletten en haar dochter North zat op de achtergrond mee te luisteren. Nadat Kim nog even had doorgepraat over de verschillende cosmetische kleuropties, stemde North in en riep haar moeder omdat ze een 'andere' stem gebruikte terwijl de camera aan stond. Kim ging erin mee en hield de camera aan het rollen terwijl ze North vroeg wat ze met die uitspraak bedoelde.

North maakte optimaal gebruik van het moment en bespotte Kim, met dezelfde 'nepstem' die bestond uit langgerekte klinkers en een sterk gedramatiseerd maniërisme. North genoot volop van het moment en bleef haar moeder trollen, en Kim bleef met die vreemd valse stem praten terwijl ze haar nicht Penelope ertoe aanzette de situatie te overwegen.

Penelope was het daar volledig mee eens.

Haar dochter en haar nichtje zijn het er beiden over eens… Kim Kardashian zet een nepstem op voor sociale media.

Twitter Roast Kim

Op het moment dat Twitter oplichtte met de onthulling dat Kim's nepheid door haar dochter was verdreven, begon de fan Kim Kardashian op grote schaal te roosteren.

Fans schreef; "Zelfs haar eigen kind weet dat ze nep is," en "en mensen kopen nog steeds dingen voor haar, zoals stop man, ze is zo nep over alles," en "Kim is de nepste van de nep en zelfs haar eigen kind weet het."

Anderen schreven; "wanneer je kind je uitroept omdat je kunstmatig bent…" en "manier om een vreselijk rolmodel te zijn, Kim Fakedashian", evenals; "Ja, haar eigen kind kan er niet eens tegen hoe nep ze is, de spot was het beste deel."

Fans kregen een kick van het feit dat Kim werd meegesleurd door haar eigen dochter, en schreef; "North houdt het echt", en "Kardashian alles is nep. Er lijkt echter hoop te zijn voor haar eerlijke kind."

Aanbevolen: