Kim Kardashian's Power Nap Pic met het label 'Nep' op sociale media

Kim Kardashian's Power Nap Pic met het label 'Nep' op sociale media
Kim Kardashian's Power Nap Pic met het label 'Nep' op sociale media
Anonim

Kim Kardashian heeft haar haarstylist Chris Appleton belazerd nadat hij een foto van haar plaatste die een powernap doet tijdens haar laatste glamoursessie.

Appleton trollde de realityster door een foto te delen van haar slapend in de salonstoel. Je kunt Appleton zien terwijl hij het vredesteken omhoog houdt.

Hij schreef bij de foto: "Ik hou van je Kim."

De Keeping Up With The Kardashians-ster was echter niet geamuseerd door de foto en zei: "Ik haat je verdomme!! Je hebt me uitgeput!"

Kim's beste vriend Paris Hilton hield echter van de openhartige foto en schreef: "Doornroosje."

Maar niet iedereen voelde hetzelfde - met sommige commentatoren op sociale media die de foto 'nep' noemden.

"Alsjeblieft. Geposeerd. Nep. Typisch", schreef een persoon.

"Hij zou binnen een centimeter van zijn leven zijn aangeklaagd als hij die foto in het geheim had genomen en erop had gepusht, zodat we weten dat ze het moet hebben goedgekeurd om het te plaatsen… geeuw," voegde een tweede eraan toe.

"Zo nep. Ze heeft toestemming gegeven voor deze foto. Ze hebben allemaal een geheimhoudingsverklaring", viel een derde in.

De snap komt nadat de oprichter van SKIMS de scheiding heeft aangevraagd van haar man Kanye West.

De scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

De 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster diende vorige maand documenten in, via haar advocaat Laura Wasser.

Echtscheidingspapieren Kim Kardashian Kanye West
Echtscheidingspapieren Kim Kardashian Kanye West

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

Een bron vertelde People Magazine dat de rapper nu "zich neerlegt bij de realiteit" over de scheidingsaanvraag, voegt eraan toe dat "het een sombere dag voor hem is."

"Het is zo minnelijk mogelijk, maar vriendschappelijk betekent niet vreugdevol of ideaal", vertelde een bron aan de publicatie. "Het betekent gewoon dat ze volwassen zijn over de hele zaak."

Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019
Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019

Ondertussen staan fans al in de rij voor de vierde echtgenoot van Kim.

Er gaan geruchten dat de realityster een relatie heeft met de 52-jarige CNN-commentator en juridische mentor, Van Jones. Veel Twitter-gebruikers deelden beelden van Jones en Kardashian op de Criminal Justice Reform Summit in 2018, gezamenlijk georganiseerd door Variety en Rolling Stone.

Fans zeggen dat hun chemie "van de keten" was.

Van Jones, 52 – echte naam Anthony Kapel Jones – heeft Kim geholpen op haar weg naar het verwezenlijken van haar droom om advocaat te worden. Van is medeoprichter van verschillende non-profitorganisaties en is een bestsellerauteur.

Afbeelding
Afbeelding

Bronnen zeggen dat Kim's breekpunt met Kanye West op 19 juli 2020 kwam. De Grammy-winnaar maakte een gênante mislukte run voor het Witte Huis in 2020.

Tijdens zijn eerste presidentiële campagnebijeenkomst vertelde de Grammy-winnende artiest de aanwezigen dat Kim ooit had overwogen om hun eerste dochter, North, te aborteren.

Kanye vertelde de menigte dat Kim 'pillen in haar hand had'.

Hij deelde: "Weet je, deze pillen die je neemt en het is een wrap - de baby is weg."

Aanbevolen: