Kim Kardashian huilde meer dan haar zoon nadat hij zijn arm brak

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian huilde meer dan haar zoon nadat hij zijn arm brak
Kim Kardashian huilde meer dan haar zoon nadat hij zijn arm brak
Anonim

KUWTK-ster en Skims-oprichter Kim Kardashian navigeert door een moeilijke situatie nadat haar jonge zoon een blessure opliep. Saint, die Kim deelt met haar aanstaande ex-man Kanye West, liep een ongelukkige blessure op waarbij hij zijn arm "op een paar plaatsen" brak.

Het is niet bekend hoe de 5-jarige zijn arm brak, maar de ervaring heeft ervoor gezorgd dat Kim Kardashian zich radeloos voelt en haar in tranen heeft achtergelaten. De socialite ging naar Instagram om het nieuws met haar volgers te delen, wat suggereert dat ze meer huilde dan haar zoon, nadat hij zijn arm had bezeerd.

Kim Kardashian is in tranen

De 40-jarige socialite en zakenvrouw ging op 9 september naar sociale media en plaatste een foto van haar zoon Saint in een rolstoel in het ziekenhuis. Op de foto is te zien hoe de kleine zijn arm bedekt met glazuur, en in het volgende verhaal is Saints arm te zien nadat de dokters hem met gips hebben gerepareerd.

Kim Kardashian Via Instagram
Kim Kardashian Via Instagram

"Wie denk je dat er vandaag meer huilde? Mijn zoontje heeft vandaag zijn arm op een paar plaatsen gebroken. Ik ben niet in orde", schreef Kardashian bij de eerste foto van Sint in de rolstoel.

Op de tweede foto voegde Kim een droevig gezicht-emoji toe, met de tekst 'Arme baby'. Ze moet nog details delen over hoe de arm van Saint werd gebroken.

Saint is een van de vier kinderen die Kim deelt met rapper-zanger Kanye West, samen met de 8-jarige North, de 3-jarige Chicago en de 2-jarige Psalm. Hoewel Kim eerder dit jaar in februari de scheiding van Kanye aanvroeg, heeft het voormalige stel een geweldige relatie en komt het door hun co-ouderschapstaken.

Kim nam vorige maand ook gretig deel aan een promotie-evenement voor Kanye's verwachte tiende studioalbum Donda. Ze droeg voor de gelegenheid een trouwjurk in wat fans vermoedden dat het een hernieuwing van hun geloften was, tijdens het laatste nummer van de show.

Kanye kon niet stoppen met stralen naar Kim, wat nog meer bijdroeg aan de verzoeningsgeruchten.

Maar ondanks de epische cameo zijn Kim en Kanye nog steeds op weg naar een scheiding, en haar acties waren alleen bedoeld om haar partner van acht jaar te ondersteunen.

Een insider verspreidde het nieuws en deelde met TMZ dat: "Kim en Kanye altijd de inspanningen van de ander hebben gesteund en dat in de toekomst zullen blijven doen, of het nu een gezamenlijke inspanning is of niet."

Aanbevolen: