Beyonce en Jay Z zien eruit alsof ze 'gewoon vrienden' zijn in een onhandig nieuw bericht

Inhoudsopgave:

Beyonce en Jay Z zien eruit alsof ze 'gewoon vrienden' zijn in een onhandig nieuw bericht
Beyonce en Jay Z zien eruit alsof ze 'gewoon vrienden' zijn in een onhandig nieuw bericht
Anonim

'Crazy In Love' wordt dit jaar 18. Beyoncé en Jay Z's huwelijk wordt 13. Zijn ze nog steeds dronken verliefd??

Beyoncé zei onlangs dat haar belangrijkste bedoeling voor 2021 'liefde geven en ontvangen' is. Ze vertelde Harper's Bazaar: "Ik wil alle liefde die ik heb teruggeven aan de mensen die van me houden."

Fans waren er toen niet van overtuigd dat ze het over Jay Z had, en ze zijn nu zeker niet overtuigd.

Nieuwe foto's van B's iconische IG-account laten het internet twijfelen aan de connectie van Bey en Jay. Dit is wat mensen zeggen:

De ruimte tussen

Deze opname begon het gesprek. Het is de eerste in een fotoset die Beyoncé deze week deelde waarin zij en Jay Z samen genieten van wat tijd op een boot en in een auto op een onbekende luxe locatie.

We zeiden 'samen', maar ze zijn niet zo samen als ze zouden kunnen zijn - de afstand tussen de lichamen van dit getrouwde stel zorgde ervoor dat Beyoncé-fans alarm sloegen. Lijken ze comfortabel dicht bij elkaar?

Fans kakelen

Het is niet de eerste keer dat deze twee ongemakkelijk poseren (zie hierboven), maar volgens sommige fans is de bootfoto "DE meest ongemakkelijke foto, nog nooit gezien dat mensen hun armen zo ver uit elkaar hebben …"

Elke topcommentaar op Bey's post erkent de onhandigheid, zoals deze die duizenden likes per stuk verdienden:

"Waarom staan jullie allemaal alsof jullie elkaar net hebben ontmoet??"

"Jullie nemen allemaal foto's als spelende neven."

"Jullie zijn gewoon vrienden of som????" en "Ruimte laten voor Jezus. Daar hou ik van."

Nu is Twitter ze ook aan het memen

Het duurde niet lang voordat de cringey-foto zich verspreidde over de socials van de korf. Nu lachen Beyoncé-fans over de hele wereld om het gebrek aan chemie.

Die ene Tweet heeft 16.000 likes en klimmen, met honderden mensen die antwoorden met reacties over zowel hoe slecht het paar eruitziet EN hoe hun houding kan wijzen op huwelijksspanning.

"Waarom ze hier meer op vrienden lijken dan op man en vrouw," is een van de meest voorkomende antwoorden.

"Deze lichaamstaal spreekt boekdelen!!" suggereert een fan, terwijl een ander zegt "dit is de houding van de co-ouder" (een verwijzing naar hoe exen zoals Gwyneth P altrow en Chris Martin hun kinderen opvoeden na de scheiding). Yikes.

Meer fans namen het in een luchtige richting en zeiden hoe het eruit ziet als een "liefdesdroogte", "een meet and greet", of een voorbeeld van "6 voet" sociale afstand. We zijn een volksgezondheidsbewuste koningin!

Aanbevolen: