Beyoncé deelde per ongeluk de inhoud van haar tas op IG

Inhoudsopgave:

Beyoncé deelde per ongeluk de inhoud van haar tas op IG
Beyoncé deelde per ongeluk de inhoud van haar tas op IG
Anonim

De tijd is eindelijk gekomen om het zeker te weten: heeft ze hete saus in haar tas (swag)?

Dankzij een meer ontspannen benadering van IG de laatste tijd, krijgt de bijenkorf steeds openhartige blikken in het leven van hun koningin B. Dit weekend flippen Beyoncé's fans uit naar hun kijk voor het eerst in een van haar portemonnees.

De 'wat zit er in mijn tas'-uitdagingen zijn een YouTube-ding van weleer, maar het is duidelijk dat mensen nog steeds graag willen ontdekken wat sterren met zich meedragen. De Britse Vogue doet sinds 2016 hun 'In The Bag'-serie en die video's worden nog steeds bekeken!

Lees verder voor de beste poging tot een 'what's in B's bag'-moment dat we tot nu toe hebben gekregen.

Bey on the Gram

Hier is het bericht dat Beyoncé vanmorgen op IG heeft gedeeld. Het toont een reeks foto's (ze gebruikt bijna altijd die multi-pic carrouselfunctie) van haar leven in een niet nader genoemd restaurant dat zich al dan niet op een boot bevindt.

De derde foto is wat de aandacht van mensen trok in het opmerkingengedeelte, dus blijf bladeren om het zelf te zien. Het toont Beyoncé die lacht met een arm om een man en de andere die haar opengeklapte tas vasthoudt via een loshangende riem.

Lijkt op bonnen

Afbeelding
Afbeelding

De topcommentaar op Beyoncé's bericht is "wie heeft ingezoomd om te zien wat er in haar tas zit, een handopsteken alstublieft", met ongeveer 800 likes in ongeveer 14 uur sinds het plaatsen van de foto.

"Natuurlijk hebben we dat gedaan, en het ziet eruit als een hoop bonnetjes", luidt een populair antwoord, terwijl anderen hetzelfde denken.

Berichten als "Wacht, zijn dat verdomde kwitanties? Lol," en "Ik wilde hetzelfde commentaar geven" vullen de draad, samen met een groot aantal opmerkingen die klagen dat de foto niet duidelijk genoeg is om zie meer details.

In de onsterfelijke woorden van Whitney Houston: "Ik wil de bonnetjes zien!"

Fans laten raden

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest populaire reacties op Bey's IG op dit moment zegt wat we allemaal denken: "Het lijkt geen hete saus te zijn, dus ik ben eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld."

"Ik ben al een hele tijd nieuwsgierig om te zien wat ze in die kleine portemonnees bij zich heeft", luidt een opmerking op Bey's post.

Als er één ding is waar iedereen zeker van is, dan is het wel dat Beyoncé LICHT reist. We zouden verwachten dat ze een heleboel luxe producten en gestroomlijnde stukjes technologie bij zich zou hebben, niet? Maar zoals Bey zelf zegt: "Blijf altijd genadig, de beste wraak is jouw krant…"

Aanbevolen: