Miley Cyrus deelde ooit waarom ze nooit kon opschieten met haar 'Hannah Montana'-co-ster Emily Osment

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus deelde ooit waarom ze nooit kon opschieten met haar 'Hannah Montana'-co-ster Emily Osment
Miley Cyrus deelde ooit waarom ze nooit kon opschieten met haar 'Hannah Montana'-co-ster Emily Osment
Anonim

Hannah Montana werd van de ene op de andere dag een sensatie voor Disney Channel, waardoor de hoofdrolspeler Miley Cyrus een begrip werd die wereldwijd meer dan 50 miljoen platen heeft verkocht. Maar ondanks al het succes dat ze heeft gehad met haar carrière, zou de zangeres van "BB Talk" vermoedelijk niet zo'n grote ster zijn geweest als ze de Disney-machine niet achter zich had gehad.

Maar volgens Cyrus was het filmen van Hannah Montana niet altijd zo leuk als velen hadden gedacht, en dat vooral omdat ze uiteindelijk ruzie kreeg met haar co-ster Emily Osment, wat vervolgens hun vriendschap beïnvloedde genoeg voor hen om het contact te verliezen na de laatste run van de show in 2011.

Waarom hebben Emily Osment en Miley Cyrus ruzie gemaakt?

Aan het begin van Hannah Montana, in seizoen 1, ging het relatief goed met Cyrus, die al veel aandacht had gekregen, niet alleen voor haar zangkwaliteiten, maar ook voor haar acteervaardigheden.

Tijdens de eerste serie leerden alle castleden elkaar nog steeds kennen, maar blijkbaar hadden Cyrus en Osment snel een vriendschap opgebouwd die zich niet alleen voor de camera afspeelde, maar ook achter de scènes.

De twee werden hecht tijdens het filmen van scènes voor Hannah Montana, en in seizoen 2 waren ze niet alleen vrienden in de familieshow, maar ook in het echte leven.

In een interview met Seventeen in 2008 onthulde de "I Can't Be Tamed"-hitlijsttopper hoe hecht haar vriendschap met Osment was geworden, en gaf toe dat er chemie tussen hen was vanaf het moment dat ze werden geplaatst samen dezelfde kamer.

“Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, waren zij en ik automatisch heel erg close. Als we samen zijn, zijn we nooit stil, want er is zoveel om over te praten en er zijn zoveel verhalen,' gutste ze. “Elke dag is het iets nieuws voor ons. Als je de hele tijd bij iemand bent, is het meer dan alleen zij en ik zijn vrienden, we zijn nu zussen."

Nou, het leek alsof die zusterlijke band die Osment en Cyrus deelden niet zo lang duurde, omdat de Grammy-winnaar in haar autobiografie erkende dat de zaken tussen hen niet altijd op goede voet stonden, eraan toevoegend dat ze zouden constant met elkaar kibbelen.

Interessant genoeg merkte Cyrus ook op dat hoewel hun karakters zulke goede vrienden in de show waren, ze er niet overheen kon komen dat ze in het echte leven niets meer oog in oog konden zien, daarom veroorzaakt talloze breuken op de set.

"Emily en ik probeerden vrienden te zijn, dat deden we echt, maar het eindigde altijd in een gevecht", zei ze. "Onze personages konden het zo goed met elkaar vinden, waarom zouden we in het echte leven niet hetzelfde kunnen doen?"

Toen Hannah Montana in 2011 voorgoed was ingepakt, gingen de twee blondines elk hun eigen weg en hielden ze nauwelijks contact.

In mei 2013 zou Osment Cyrus tweeten met een eenvoudig bericht dat luidde: "heb je terug nodig in mijn leven, bro", waarop de laatste antwoordde: "mis je. Stuur me een DM.”

Dit gaf fans meteen de indruk dat de zaken op een betere voet waren tussen de twee en dat hoewel velen niet dachten dat ze de dag zouden zien waarop deze twee weer vriendelijk met elkaar zouden zijn, de dingen leken te anders aangeven.

Toen, in maart 2020, werd het paar virtueel herenigd op Cyrus' Bright Minded Instagram Live-chatshow.

Dit is de reünie van het decennium! Mijn BFF die de afgelopen 15 jaar het scherm met mij heeft gedeeld. Op en buiten het scherm is ze een geweldige beste vriendin… Of het nu voor Hannah of Miley is, ze is er altijd voor haar ', zei Cyrus tijdens de livestream, zonder hun gevolgen te erkennen.

Aan het einde van hun 10 minuten durende chat, concludeerde de in Tennessee geboren superster: Ik wilde je gewoon heel erg bedanken. Je muziek is geweldig, bedankt voor wat je doet met dieren, bedankt voor het brengen op het idee om ervoor te zorgen dat we dierenzorg op dit moment onder de aandacht brengen, en jij bent de beste.”

Vermoedelijk zijn Cyrus en Osment weer met elkaar in gesprek en volgen ze elkaar allebei op sociale media, dus alleen al daarom lijkt het alsof ze kwaad bloed of slechte gevoelens over elkaar hebben gehad andere in het verleden is al vergeten.

Tenslotte is gebleken dat tieners die vriendschappen opbouwen op de set te vaak slecht aflopen, maar Cyrus en Osment hebben zich allebei gerealiseerd dat het echt niets persoonlijks was met betrekking tot hun vetes in het verleden - ze waren allebei jong en zijn de afgelopen tien jaar duidelijk veel volwassener geworden.

Aanbevolen: