Khloe's nieuwe bericht markeert de terugkeer van de Kardashian Sister Gang terwijl KUWTK zijn laatste seizoen uitzendt

Khloe's nieuwe bericht markeert de terugkeer van de Kardashian Sister Gang terwijl KUWTK zijn laatste seizoen uitzendt
Khloe's nieuwe bericht markeert de terugkeer van de Kardashian Sister Gang terwijl KUWTK zijn laatste seizoen uitzendt
Anonim

Het is lang geleden dat we nieuws hebben gehoord dat ons zou helpen 'de Kardashians bij te houden'. Dat veranderde echter op zaterdag, toen de Amerikaanse reality-tv-ster Khloe Kardashian Instagram opblies met een verbluffend beeld van haar 'meisjesbende'.

The Keeping Up With The Kardashians-ster deelde een prachtig gestileerde foto van wat een reünie lijkt te zijn met haar zussen Kim Kardashian en Kourtney Kardashian, evenals halfzussen Kendall Jenner en Kylie Jenner De zussen kunnen samen op een bank worden gezien, behalve Kourtney, die Khloe stevig omhelst terwijl ze op haar schoot zit.

De zussen zien er prachtig uit als ze bij elkaar zitten in hun verrukkelijke jurken. Khloe is te zien in een illusie-creërende blauwe jurk over de volledige lengte met hakken terwijl ze haar zus Kourtney knuffelt, die ook op haar schoot zit. Kourtney kan worden gezien terwijl ze haar jongere zus knuffelt terwijl ze haar vinger in Khloe's mond steekt.

Kim zit in het midden in een mooie bruine nauwsluitende jurk tot op de dij, samen met een paar gebruinde laarzen met hoge hakken. Ze maakt haar look af met een kleine portemonnee met slangenprint die perfect bij haar jurk past.

Links van haar zitten haar zussen, Kylie en Kendall, dichtbij, waar Kendall haar tweelingzus, de Life Of Kylie-ster, nauw omhelst. Kendall ziet er fantastisch uit in een bruine tubetop en een gelooide leren broek, die ze aanvult met een paar laarzen met slangenprint. Op de foto is te zien hoe Kylie een onthullende zwarte designerjurk aantrekt en met haar elegante krullen speelt.

We hopen meer zusterlijke foto's van de Kardashians te zien, die hun liefde voor elkaar tonen op sociale media - vooral omdat we binnenkort misschien minder van hen op tv zullen zien. Keeping Up With The Kardashians, de show waar het allemaal mee begon, is net begonnen met het uitzenden van het 20e en laatste seizoen op 18 maart.

Het nieuws brak in een Instagram-bericht van Kris Jenner op 8 september 2020, waarin ze fans bedankte voor hun steun in de afgelopen 14 jaar.

Na 20 seizoenen van uitzending besloot de familie de serie te beëindigen omdat ze allemaal het gevoel hadden dat ze een pauze moesten nemen van de schijnwerpers.

"Dit was een droom van ons allemaal", vertelde Kim Kardashian dinsdag aan Grazia USA. "We hadden nooit gedacht dat we in seizoen twee zouden komen. Nu zijn we op 20… We hebben gewoon een minuut nodig om te hergroeperen."

"Weet je, we hebben al 14 jaar geen pauze gehad", legde het culturele icoon uit. "We zijn een seizoen gaan filmen en toen een spin-off, en ik denk dat er geen andere manier is om het te zeggen dan dat we gewoon zulke grote levens leiden. En we hebben nu kinderen. En ze hebben ons nodig. Er is zoveel aan de hand daarover hebben we, al is het maar voor een minuut, een pauze nodig."

Zelfs als ze uitkijken naar de volgende fase van hun leven, markeert het einde van Keeping Up With The Kardashians het einde van een tijdperk, en ze zijn er allemaal een beetje emotioneel over - iets wat fans zeker kunnen vertellen tot. Kim heeft zelfs items en rekwisieten van de show verzameld om haar tijd eraan te herinneren. Dit is tenslotte de show die haar naar roem heeft doen stijgen.

Toch, zoals Khloe zei, is het niet alsof ze dood zijn. Ze hebben zoveel voor de boeg, en ze zullen hun trouwe fans zeker bij elke stap op de hoogte houden op sociale media.

Het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians wordt uitgezonden op donderdag om 20.00 uur EST, en alle voorgaande seizoenen zijn beschikbaar om te bekijken op Hulu.

Aanbevolen: