Hier is waarom Beyoncé's levering van tweeling Rumi en Sir zo traumatisch was

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Beyoncé's levering van tweeling Rumi en Sir zo traumatisch was
Hier is waarom Beyoncé's levering van tweeling Rumi en Sir zo traumatisch was
Anonim

In 2011 schokte Beyoncé de wereld door haar eerste zwangerschap van dochter Blue Ivy aan te kondigen, een moment waar fans al bijna 15 jaar op hadden gewacht. De superster beviel in 2012 en herstelde snel van de zwangerschap en bevalling en ging slechts enkele maanden later op een kleine tour. Maar de dingen waren een beetje anders met Beyoncé's tweede zwangerschap in 2016 en 2017, toen ze een tweeling Rumi en Sir Carter droeg. Vanwege gezondheidscomplicaties was de zwangerschap zwaar en de bevalling moeilijker.

Ondanks een zeer moeilijke ervaring om haar tweeling op de wereld te zetten, floreren Beyoncé' en haar familie nu. Hoewel de zangeres haar twijfels had of ze weer aan het werk zou gaan en weer in haar krankzinnige werkethiek zou komen, slaagde ze erin een legendarisch optreden op Coachella te leveren nadat ze hersteld was van de geboorte van haar tweeling. Lees verder om erachter te komen waarom de bevalling van Rumi en Sir zo traumatisch was en hoe Bey kon herstellen.

Toxemie Diagnose

Tijdens haar zwangerschap van de tweeling Rumi en Sir werd bij Beyoncé toxische pre-eclampsie vastgesteld, ook wel bekend als toxemie. Simpel gezegd, dit is een aandoening waarbij een zwangere persoon hoge bloeddruk ontwikkelt, wat kan leiden tot schade aan bepaalde organen. Tegen de tijd dat de tweeling ter wereld kwam, had de zangeres al meer dan een maand bedrust.

In haar Netflix-documentaire Homecoming vertelde Beyoncé wat er in de verloskamer gebeurde en liet ze fans weten dat ze de gevaarlijke toestand had ontwikkeld: Ik woog 218 pond op de dag dat ik beviel. Ik had een extreem moeilijke zwangerschap - ik had hoge bloeddruk, ik ontwikkelde giftige pre-eclampsie en in de baarmoeder stopte een van de hartslagen van mijn baby een paar keer.”

De schrik zou vooral traumatisch zijn geweest voor Beyoncé, aangezien de zangeres al een miskraam had gehad voordat ze zwanger werd van haar eerste kind, Blue Ivy.

C-Section voor noodgevallen

Door de aanwezigheid van toxemie en de pauze in een van de hartslagen van de tweeling, moest Beyoncé een spoedkeizersnede ondergaan. Ze vertelde over de spoedgeboorte van Rumi en Sir en vertelde dat de familie Carter wekenlang in de NICU doorbracht na de bevalling.

"Mijn gezondheid en de gezondheid van mijn baby's waren in gevaar, dus ik had een spoedkeizersnede", onthulde de superster (via Elle). Ze vertelde verder over de effecten van de keizersnede op haar lichaam.

“Vandaag heb ik een connectie met elke ouder die een dergelijke ervaring heeft meegemaakt. Na de C-sectie voelde mijn kern anders aan. Het was een grote operatie geweest. Sommige van uw organen worden tijdelijk verplaatst en in zeldzame gevallen tijdelijk verwijderd tijdens de bevalling. Ik weet niet zeker of iedereen dat begrijpt.”

Zorgen voor haar lichaam na de bevalling

Natuurlijk vereiste een dergelijke traumatische bevalling dat Beyoncé voldoende tijd nodig had om daarna te herstellen. Na de geboorte van Blue Ivy volgde de 'Irreplaceable'-zangeres een strikt dieet en bewegingsroutine om haar pre-babylichaam zo snel mogelijk terug te krijgen. Maar deze keer concentreerde ze zich in plaats daarvan op genezing en voorzag ze zichzelf van een aantal echte gezondheidshacks die de voedingscultuur uitdagen.

“Tijdens mijn herstel, gaf ik mezelf liefde en zelfzorg, en ik omarmde het feit dat ik dikker was. Ik accepteerde wat mijn lichaam wilde zijn, 'zei ze (via Elle).

Zes maanden na de geboorte van de tweeling begon Beyoncé zich voor te bereiden op haar historische optreden in Coachella. Om dit te doen, gaf ze koffie, alcohol en fruitdranken op en ging ze veganistisch eten. “Maar ik was geduldig met mezelf en genoot van mijn vollere rondingen. Mijn kinderen en mijn man deden dat ook.”

Weer aan het werk

Veel nieuwe moeders vinden dat de druk om weer aan het werk te gaan voordat je er klaar voor bent, echt ontmoedigend kan zijn. Hoewel het werk van Beyoncé een beetje anders is dan dat van de meeste werkende ouders, worstelde ze met dezelfde angsten, die misschien nog erger werden gezien de traumatische bevalling die ze meemaakte.

"Er waren dagen dat ik dacht dat ik nooit meer dezelfde zou zijn, dat ik fysiek nooit meer hetzelfde zou zijn, dat mijn kracht en uithoudingsvermogen nooit meer hetzelfde zouden zijn", zei ze (via Today's Parent). In de Homecoming-documentaire zien we ook Beyoncé haar tweeling borstvoeding geven tussen de repetities voor Coachella en proberen er voor haar familie te zijn, terwijl ze ook op haar best is voor haar fans.

"Ik probeer gewoon uit te vinden hoe ik een balans kan vinden tussen moeder zijn van een zesjarige en van een tweeling die mij nodig heeft en mezelf creatief en fysiek geven", onthulde ze. "Het was veel jongleren."

The Babies Today

Gelukkig, ondanks de zeer moeilijke bevalling, gaat het vandaag goed met Sir en Rumi Carter, en hun mama B. Hoewel de superster vrij privé is over haar familie, zegent ze fans af en toe met een glimp van hen op sociale media. Het is ook bekend dat ze af en toe opduiken in Beyoncé's verschillende documentaires.

Beyoncé's moeder Tina Knowles is ook openhartig over de tweeling en geeft inzicht in hun persoonlijkheden. Wat we wel weten over Rumi en Sir Carter, volgens hun grootmoeder, is dat Rumi 'gewoon de wereld gaat regeren'. Ze onthulde ook dat Sir "een beetje relaxed is en koude rillingen zoals de vader." Ondertussen heeft Tina Blue Ivy, Beyoncé en Jay-Z's oudste dochter, vastgemaakt als de volgende Queen B!

Aanbevolen: