Britney Spears-fans reageren nadat ze werden getrolld omdat ze huilden bij FreeBritney Movement

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans reageren nadat ze werden getrolld omdat ze huilden bij FreeBritney Movement
Britney Spears-fans reageren nadat ze werden getrolld omdat ze huilden bij FreeBritney Movement
Anonim

Fans van de FreeBritney-beweging zijn boos nadat een grote publicatie hen uitlachte omdat ze emotioneel waren nadat Britney Spears was bevrijd van haar conservatorium.

Nadat ze "gekken" werden genoemd vanwege hun gepassioneerde reactie op het nieuws dat de vader van de popsterren was geschorst als haar conservator, gingen Britney-fans in de verdediging.

Velen zijn boos op Barstool Sports voor de functie, die ze ongevoelig en hypocriet noemden.

Barkruk Sports genaamd FreeBritney Supporters "Lunatics"

Het begon allemaal toen enkele van Britneys grootste supporters een bijeenkomst hielden buiten het gerechtsgebouw waar de beslissing woensdag werd genomen.

Nadat de overwinning was aangekondigd, waren de fans dolgelukkig, sommigen in tranen over hoe blij ze waren voor de zanger.

Eén verkooppunt vond echter dat ze met tranen te ver gingen.

Barstool Sports plaatste er een kop over met de tekst "Krijg een hoop van deze gekken die hun ogen uithuilen nadat Britney Spears vader van haar conservatorium was geschorst".

In het artikel lachte de auteur hen uit omdat ze zo getroffen waren en hoe ze hun "vrije tijd" doorbrachten.

De FreeBritney-fans zijn boos op de publicatie

Spears-fans waren niet blij met wat Barstool Sports over hen te zeggen had, inclusief de huilende vrouw op de foto die ze gebruikten.

"Hé @barstoolsports, Megan hier. Die op de foto. Je moet duidelijk meer leren over onze beweging ", vertelde ze hen in een stijlvolle klap.

Mensen schaarden zich achter haar en zeiden dat de uitlaatklep niet geschikt was voor het bespotten van aanhangers van een vrouwenrechtenkwestie.

"Ze huilt omdat een mens is verhandeld, gedrogeerd en geliquideerd tegen de wil", legde een persoon uit.

"Deze tweet is een schande, het is een overwinning voor de MENSENRECHTEN, jij simpele ziel, die uiteindelijk zoveel mensen zal helpen die vastzitten in een soortgelijk systeem", antwoordde een ander op de Barstool-tweet.

Anderen wezen erop dat de publicatie in het verleden dingen heeft gepost die pro FreeBritney zijn, en zelfs merchandise verkoopt met de slogan.

"Waren jullie niet allemaal FreeBritney een paar weken geleden en nu maak je mensen belachelijk die vochten voor het herstel van de rechten en vrijheden van een ander mens? Deze tweet is het niet. Doe het beter, " iemand zei.

Aanbevolen: