Kaley Cuoco en Johnny Galecki huilden samen na oerkn altheorie contractonderhandelingen

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco en Johnny Galecki huilden samen na oerkn altheorie contractonderhandelingen
Kaley Cuoco en Johnny Galecki huilden samen na oerkn altheorie contractonderhandelingen
Anonim

Meer dan drie jaar sinds de finale van The Big Bang Theory op CBS werd uitgezonden, heeft de cast van de populaire sitcom een aantal ongelooflijke carrièremijlpalen bereikt.

Jim Parsons is verder gaan spelen in de spin-off Young Sheldon van de show, een Netflix-miniserie met de titel Hollywood en een aantal films, naast andere producties. Mayim Bialik speelt nu in haar eigen sitcom met de naam Call Me Kat, waar ze ook een uitvoerend producent is.

Hetzelfde geldt voor Kaley Cuoco, wiens mysteriethrillerserie The Flight Attendant op HBO Max veel lof oogstte van zowel fans als critici. Melissa Rauch schrijft samen met haar man Winston Beigel, terwijl ze ook andere acteerrollen op zich neemt.

Johnny Galecki, Kunal Nayyar en Simon Helberg zijn allemaal op de een of andere manier bezig geweest sinds het einde van Big Bang. Ondanks hun aanhoudende succes lijkt er echter een consensus onder de castleden te zijn dat de Chuck Lorre-serie het hoogtepunt van hun carrière was.

Dit geldt met name voor Cuoco en Galecki, die de minnaars Penny en Leonard speelden in de show.

Johnny Galecki en Kaley Cuoco hebben ook in het echt gedate

Johnny Galecki speelde de nerdy Leonard Hofstadter in The Big Bang Theory, die lange tijd geobsedeerd was door Penny, de buurman van hem en zijn kamergenoot. Ze kwamen samen in de show terecht, een situatie die toen de echte relatie weerspiegelde die was ontstaan tussen Kaley Cuoco en Galecki.

De romance bleef het grootste deel van de periode van twee jaar waarin ze bestond geheim, voordat de twee er in 2009 uiteindelijk mee ophielden. De twee slaagden erin hun vriendschap te behouden, ondanks de mogelijke onhandigheid om tegen elkaar op de set na de breuk.

"We kwamen bij elkaar en werden twee jaar lang boos op elkaar, maar toen gingen we uit elkaar", onthulde Cuoco in een oud interview met Dax Shepard in zijn Armchair Podcast, zoals gemeld door Us Weekly. "Gelukkig zijn Johnny en ik er zo briljant uitgekomen en zijn we vandaag dichterbij dan we ooit waren."

Hun collega's hebben het hen ook niet gemakkelijk gemaakt, waarbij maker Chuck Lorre toegaf dat hij samenspande met zijn schrijversteam om het paar samen te brengen in ongemakkelijke scènes.

Johnny Galecki en Kaley Cuoco bouwden het grootste deel van hun rijkdom op terwijl ze aan de oerknal werkten

Zowel Johnny Galecki als Kaley Cuoco begonnen hun carrière als kindacteur. Dat gezegd hebbende, zou het niet helemaal oneerlijk zijn om te zeggen dat het de oerkn altheorie was die echt hun imago heeft gevormd als de bonafide sterren van het scherm die ze nu zijn.

Niets toont aan dat dit beter is dan de rijkdom die ze in de loop der jaren hebben verzameld, met beide sterren die momenteel naar schatting elk ongeveer $ 100 miljoen waard zijn. Het grootste deel van die rijkdom werd verdiend door te werken in de klassieke CBS-sitcom, die nu wordt beschouwd als een van de beste ooit in het genre.

Op het hoogtepunt van het succes van de show zaten zowel Galecki als Cuoco in de hoogste loonschaal, naast Jim Parsons, Kunal Nayyar en Simon Helberg. Elk van hen verdiende $ 1 miljoen per aflevering.

In een prachtige show van eenheid stemden ze er echter allemaal mee in om een salarisverlaging van $ 100.000 per aflevering te nemen om de salarissen te verhogen die werden betaald aan mede-sterren Melissa Rauch en Mayim Bialik.

Waarom huilden Johnny Galecki en Kaley Cuoco na hun contractonderhandelingen?

Hoewel de immense rijkdommen die Johnny Galecki en Kaley Cuoco vandaag genieten misschien de norm voor hen zijn geworden, was dat niet altijd het geval. Toen ze voor het eerst met de Big Bang-managers over hun salarissen spraken, liet het belang ervan hun hoofd tollen.

“Ik was bij Johnny en weet je, we hebben veel dezelfde mensen in onze teams. Dus we zouden al onze teams bij elkaar brengen en deze grote, belachelijke vergaderingen hebben waar we hierover zouden praten, legde Cuoco uit in het interview met Dax Shepard.

En Johnny en ik zaten daar zo van, 'Mhm, ja, heel serieus.' En dan liepen we naar buiten en het was als 'Wat?! Wat is er net gebeurd?!'” vervolgde ze. De twee wisten dat ze een once-in-a-lifetime ervaring meemaakten, waardoor ze later in hun gesprekken moesten huilen.

“We zouden van die lange nachtelijke gesprekken hebben waar we gewoon aan het ballen waren. Want ik wist en hij wist op dat moment dat dit nooit meer zou gebeuren”, aldus Cuoco. “Het was ongelooflijk om te ervaren. Maar hij en ik hebben dat gedaan.'

Aanbevolen: