6 sterfgevallen van tv-personages waar we niet om huilden (9 die te snel werden genomen)

Inhoudsopgave:

6 sterfgevallen van tv-personages waar we niet om huilden (9 die te snel werden genomen)
6 sterfgevallen van tv-personages waar we niet om huilden (9 die te snel werden genomen)
Anonim

Er is een grote verscheidenheid op het gebied van televisie, maar of een show nu een komedie, een drama of iets daar tussenin is, er zijn sterfgevallen van personages die op de een of andere manier moeten worden aangepakt. Soms veroorzaken deze momenten geen tranen bij fans, omdat ze niet-zo-aardige personages overkomen die kregen wat ze wilden. Andere keren worden mensen echter te snel opgepakt of zijn ze betrokken bij plotselinge ongelukken, en dat kan een schare fans verpletteren.

Van alle tv-doden die in de loop der jaren zijn gevallen, wat waren er enkele die mensen blij waren te zien, waarbij ze personages uitschakelden die absoluut gemeen waren? En aan de andere kant, welke van deze scènes bevatten personages die we nog steeds missen? Laten we ze allemaal behandelen, hier en nu, met zes waar we niet om hebben gehuild en negen waarvan we zouden willen dat ze nog steeds bij ons waren en in deze tv-shows.

15 Too Soon: Billy Hargrove van Stranger Things

Afbeelding
Afbeelding

Stranger Things is een sci-fi Netflix-serie, en hier is een spoiler: Billy is overleden aan het einde van het laatste seizoen! Ja, hij kan een pestkop zijn, en ja, hij werd overgenomen door de Mind Flayer. Maar hij had een ruwe opvoeding en hij was zo'n interessant (en aantrekkelijk!) personage dat te vroeg vertrok.

14 Geen tranen: Theresa Cullen van Westworld

Afbeelding
Afbeelding

Westworld is een andere sci-fi-serie en er is veel gebeurd in dit verhaal. Er zijn goeden, er zijn slechteriken, er zijn robotjongens, en er was Theresa Cullen; ze was het hoofd van de kwaliteitsborging en ze was super sluw, wat gewoon onbeleefd overkwam, waardoor haar sterfscène er een was waar we helemaal niet hebben gehuild!

13 Too Soon: Michael van Jane The Virgin

Afbeelding
Afbeelding

Oké, Michael kwam terug en leefde eigenlijk nog, maar hij verdient het om op deze lijst te staan, aangezien iedereen een hele tijd om hem moest rouwen. Deze man is de liefste, en hij en Jane hadden een romantisch verhaal dat eindigde toen hij werd neergeschoten en uiteindelijk stierf (dat dachten we). Toen hij terugkwam, was hij niet meer dezelfde, wat betekent dat de ware Michael te snel werd meegenomen.

12 No Tears: Bart Bass van Gossip Girl

Afbeelding
Afbeelding

Mensen die problemen hebben met hun ouders, moeten geluk hebben dat ze Bart Bass niet als vader hadden. Hij is een ander personage waarvan iedereen dacht dat het verdwenen was en dat weer verscheen, maar hij verliet uiteindelijk op een grote manier. Chuck was eerlijk gezegd beter af zonder hem.

11 Too Soon: Derek Shepherd uit Grey's Anatomy

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest geliefde personages aller tijden is Derek Shepherd uit Grey's Anatomy. Dit medische drama is een favoriet bij de fans en in de loop der jaren zijn veel mensen overleden. Toch is er geen verlies te vergelijken met afscheid moeten nemen van McDreamy.

10 Geen tranen: Joffrey Baratheon uit Game Of Thrones

Afbeelding
Afbeelding

Een andere show met zo, zo, zo veel doden was Game Of Thrones. Op een gegeven moment zat Joffrey Baratheon op de IJzeren Troon, en hoewel hij nog maar een kind was, was hij gemeen en harteloos en genoot hij ervan anderen pijn te doen. Daarom, toen hij eindelijk weg was, was het een enorme zucht van verlichting voor iedereen!

9 Too Soon: Hodor uit Game Of Thrones

Afbeelding
Afbeelding

Een van de treurigste sterfgevallen van GOT was die van Hodor. Hij was een zachtaardige ziel en was als familie voor de Starks. Bovendien ging hij eropuit door zichzelf op te offeren om zijn dierbaren te helpen. Geen van de goeden verdiende het om te sterven in deze serie… maar hij zeker niet.

8 Geen tranen: Sara Harvey uit Pretty Little Liars

Afbeelding
Afbeelding

Pretty Little Liars bezorgde schok na schok, en het bleek dat Sara Harvey, een meisje dat vermist werd, in het A-team zat en deed alsof ze opgesloten zat in het poppenhuis met de hoofdpersonen. Degenen die dit drama bijhielden, weten dat ze niet werd gemist nadat ze in een badkuip was gevonden.

7 Too Soon: Mike van Breaking Bad

Afbeelding
Afbeelding

Mike was een favoriet bij fans van Breaking Bad, en terugdenken aan zijn laatste scène zal waarschijnlijk veel mensen van streek maken. Ja, hij was betrokken bij een aantal niet-zo-grote dingen, maar hij was gewoon een vader en een grootvader die probeerden te voorzien en te overleven. RIP, Mike!

6 Too Soon: Finn Hudson From Glee

Afbeelding
Afbeelding

Toen Cory Monteith in het echte leven stierf, eerde de show waarin hij meedeed, Glee, hem op een prachtige manier; in het verhaal stierf ook zijn karakter, Finn, waardoor dit een dubbel afscheid was. Bovendien waren Monteith en Lea Michele, die Rachel in de serie speelde, samen in het echte leven, waardoor de tranen van haar personage nog hartverscheurender werden.

5 No Tears: Gregory From The Walking Dead

Afbeelding
Afbeelding

Met een zombie-apocalyps zijn er veel doden gevallen op TWD, en een die niet verdrietig was, was die van Gregory. Hij zou een leider zijn, maar hij was een enorme watje! Hij nam egoïstische en domme beslissingen om zichzelf te redden, en hij werd uiteindelijk ter dood veroordeeld door Maggie.

4 Too Soon: Glenn From The Walking Dead

Afbeelding
Afbeelding

Als we het hebben over degenen die uit The Walking Dead zijn verdwenen, moeten we het over Glenn hebben. Mensen mogen Negan nu een beetje leuk vinden, maar toen hij zijn knuppel op de goeden gebruikte… Het was een van de moeilijkste televisiescènes om naar te kijken, en fans zijn er nog steeds niet helemaal overheen.

3 Too Soon: Sun & Jin From Lost

Afbeelding
Afbeelding

Lost liet ook veel laatste momenten zien, en hoewel het moeilijk was om een hoofdpersonage te zien vertrekken, onderscheidt één scène zich echt van de rest: toen Sun en Jin elkaar vasthielden, terwijl ze hun laatste adem uitademden. Man, praat over een romantisch en hartverscheurend moment!

2 Geen tranen: Shannon From Lost

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant gebeurden er geen tranen toen Shannon eindelijk weg was van The Island; vanaf het begin was ze zeurderig en egoïstisch, en haar relatie met Boone was freaky. Fans hebben misschien genoten van Maggie Grace in andere shows en films, maar we zijn blij dat ze Lost vroegtijdig heeft verlaten.

1 Too Soon: Paul Hennessy Van 8 simpele regels

Afbeelding
Afbeelding

En tot slot was er Too Soon: Paul Hennessy uit 8 Simple Rules. Hij werd gespeeld door John Ritter, dus dit personage stierf toen deze acteur stierf. De wereld heeft een geweldige verloren, en het was super triest om de andere mensen in deze show te zien rouwen om het verlies van een echtgenoot en een vader en een echte vriend.

Aanbevolen: