Fans denken dat dit de schattigste look van Billie Eilish is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de schattigste look van Billie Eilish is
Fans denken dat dit de schattigste look van Billie Eilish is
Anonim

Van de AppleTV-documentaire The World's A Little Blurry tot de jongste James Bond-songwriter, Billie Eilish heeft op jonge leeftijd zeker de aandacht getrokken voor haar muzikale talenten en succes. Dankzij haar documentaire konden fans een meer intieme kant van haar zien en meer te weten komen over haar songwritingproces en hoeveel het creëren van haar kunst voor haar betekent.

Billie Eilish staat ook bekend om haar unieke gevoel voor mode, van haar groene haar tot haar losse kleding, en fans houden ervan hoe ze outfits samenstelt. Laten we eens kijken naar de outfit waar fans echt van houden.

De Met Gala-look 2021

Billie Eilish is helaas geen onbekende in harde opmerkingen van vreemden en Billie heeft vaak comebacks voor haters, wat inspirerend is en een goed voorbeeld geeft voor de jongere generatie die haar volgt.

Als het gaat om Billie's beste en schattigste uiterlijk, moeten veel fans iets prijzen dat ze onlangs droeg.

Billie Eilish droeg een prachtige Oscar De La Renta-jurk naar het Met Gala 2021 en het heeft zeker veel mensen aan het praten gekregen en complimenten op haar kant gekregen. Volgens de Britse Vogue is het een eerbetoon aan Marilyn Monroe, en Billie droeg 30 sieraden gemaakt door Cartier, waarvan 25 ringen.

Dena Giannini, de stijldirecteur van de Britse Vogue, stylede Billie Eilish voor het Met Gala en legde uit hoe het allemaal gebeurde: "Billie was van plan om voor het eerst naar het Met Gala te gaan voordat de pandemie uitbrak. Ze had er altijd van gedroomd om een echte baljurk te dragen - vooral iets met korsetten, dankzij haar liefde voor Barbies die opgroeide - maar ze dacht dat het misschien in een zuurgroene kleurstelling zou zijn of iets in die richting. Na haar Britse Vogue-cover begon haar stijl echter te evolueren. Na samen ongeveer een miljoen foto's te hebben bekeken, besloten zij en ik dat het Oscar de la Renta moest zijn voor het Met Gala. Ik belde [creatief directeuren] Laura [Kim] en Fernando [Garcia] en binnen 10 minuten hadden we afgesproken om samen te werken."

Verschillende fans bespraken Billie's uiterlijk op Twitter, met een die zei: "Doet me denken aan Marilyn. Geweldig eerbetoon." Een ander zei: "Dit is geweldig." Een fan twitterde ook: "We zijn het er allemaal over eens dat Billie Eilish het Met Gala dit jaar heeft gered."

Toen een fan Billie's Met Gala-look noemde in een Reddit-thread, kreeg de zanger veel complimenten. Een fan schreef: "Ik hou van de vintage Hollywood-esthetiek waar ze voor gaat, het is zo etherisch." Een ander zei: "Ze ziet er zo mooi uit" en andere opmerkingen varieerden van "verbluffend" tot "mooi".

Andere fans noemden de zanger een 'engel' en een 'prinses'.

Billie Eilish zag er niet alleen mooi en geweldig uit in deze jurk, wat een enorme stijlverandering voor haar was, maar ze zorgde ervoor dat er geen bont werd gebruikt in de creatie van de jurk. Dit is iets anders waar fans echt van houden.

De reacties op Billie's Instagram-posts van haar Met Gala-look zijn overwegend positief, met fans die haar 'verbluffend' noemen en iemand die zegt dat dit al hun verwachtingen overtreft voor de outfit die ze zou dragen.

Nog een reden waarom deze jurk mensen aan het praten kreeg? Omdat Billie Eilish niet altijd bekend stond om het dragen van jurken.

Als fans denken aan de stijl van de zangeres, of het nu gaat om foto's van haar onderweg, wat ze deelt op sociale media of wat ze droeg tijdens haar documentaire, draagt ze vaak wijdere outfits die in niets lijken op de roze jurk ze droeg naar het Met Gala.

Volgens Seventeen legde Billie Eilish uit dat ze lossere kleding koos, zodat mensen haar niet in een object kunnen veranderen of over haar lichaam kunnen praten: Niemand kan een mening hebben omdat ze niet hebben gezien wat eronder zit Niemand kan zijn als, 'ze is slank,' 'ze is niet slank,' 'ze heeft een platte a,' 'ze heeft een dikke a.’ Niemand kan dat zeggen omdat ze het niet weten.”

Billie's Green Hair

Een van Billie's meest herkenbare looks is haar groene haar, en het was groot nieuws eerder in 2021 toen Billie fans liet zien dat ze haar haar blond had geverfd.

Toen een fan vroeg of mensen haar groene of blonde haar prefereren, bleek uit veel reacties dat verschillende mensen nog steeds van groen houden, wat suggereert dat dit een andere favoriete Billie Eilish-look is. Een fan schreef in een Reddit-thread, "Ik denk dat het groen en zwart haar blauwe ogen meer benadrukten, maar hey, ze is nog steeds mooi." Een andere fan zei dat beide haarkleuren geweldig zijn, en een fan postte: "Ik denk dat de groene wortels extreem iconisch werden voor Billie."

Volgens Nylon vertelde Billie fans dat ze haar groene haar wilde behouden, en legde op Instagram uit: "Dit is de langste dat ik dezelfde haarkleur heb gehad sinds ik 13 was en dat is op mentale stabiliteit en groei laat me met rust."

Fans houden van de unieke, gedurfde stijl van Billie Eilish en het zal fascinerend zijn om haar stijl de komende jaren te zien groeien.

Aanbevolen: