Kenan Thompson breekt tijdens zijn schets terwijl hij R Kelly's 'Ignition (Remix)' zingt

Kenan Thompson breekt tijdens zijn schets terwijl hij R Kelly's 'Ignition (Remix)' zingt
Kenan Thompson breekt tijdens zijn schets terwijl hij R Kelly's 'Ignition (Remix)' zingt
Anonim

Longtime Saturday Night Live castlid Kenan Thompson liet tijdens de première van seizoen 47 lachen op Twitter. Een van zijn hoofdactschetsen van de avond liet het publiek lachen en wilde meer van de komische veteraan. Maar tegen het einde van een van zijn schetsen moest hij ook lachen.

Bekend om zijn personages en ze naar bekende beroemdheden te kanaliseren, besloot hij mee te zingen met de hits 'I Believe I Can Fly' en 'Ignition (Remix)'. Hoewel de nummers van de controversiële artiest R. Kelly zijn, kon het fans niets schelen, en ze beschouwen die sketch nog steeds als een hit.

Behalve liefde voor zijn schetsprestaties, bleef Twitter hun steun voor Thompson tonen, met een gebruiker die tweette: "Kenan Thompson zou een nationale schat moeten zijn." Dit is het negentiende seizoen van Thompson met de show, wat hem momenteel het langste castlid in de geschiedenis maakt.

De schets liet Thompson zien die Las Vegas-zanger Levar B Burton speelde, die arriveert om het favoriete lied van een overleden vrouw te zingen. Het publiek was zich er echter niet van bewust dat haar favoriete nummer "I Believe I Can Fly" was.

Aan het einde van de sketch stemt zijn personage ermee in om in plaats daarvan haar tweede favoriete liedje te zingen. Vijf seconden na "Ignition (Remix)" begon Thompson te lachen tijdens het zingen, en tegen het einde was het gemakkelijk om te zien hoe moeilijk het voor hem was om niet door te lachen.

Dichter bij het einde van de schets bleek ook dat het overleden personage beroemdheden kende zoals Louis C. K., Kevin Spacey, Bill Cosby en voormalig president Donald Trump. Toevallig zijn al deze mannen beschuldigd van seksueel wangedrag, waarbij Cosby op drie punten is veroordeeld voor zware aanranding van de eerbaarheid. Net als R. Kelly kreeg elk van deze mannen ook ernstige gevolgen voor hun carrière na hun acties.

Voordat de schets begon, zorgde Thompson ervoor dat hij een foto van hem in karakter op zijn Instagram-verhaal plaatste, samen met een korte video van hem en andere castleden voordat de show begon. Met het bijschrift "Naughty Face!!!", zorgde de acteur ervoor dat hij er zo vreemd uitzag als hij maar kon zijn voor de foto-opp.

De aflevering van volgende week wordt gepresenteerd door Kim Kardashian en de muzikale gast is Halsey. Vanaf deze publicatie zijn er geen onthullingen over welke schetsen zullen worden gedaan voor de aflevering. Fans kunnen echter verwachten dat Thompson er zal zijn.

Aanbevolen: