Man breekt in bij Drake's huis en beweert zijn zoon te zijn

Inhoudsopgave:

Man breekt in bij Drake's huis en beweert zijn zoon te zijn
Man breekt in bij Drake's huis en beweert zijn zoon te zijn
Anonim

Drake had bijna een enge ontmoeting na zijn huis in Beverly Hills nadat een indringer had ingebroken en beweerde de zoon van de rapper te zijn.

Volgens TMZ werd de politie naar het landgoed geroepen nadat een medewerker de persoon bij het poolhouse had opgemerkt. Bij aankomst vertelde de 23-jarige de officieren dat Drake (die 35 is) zijn vader is, en hij wachtte tot hij thuiskwam. De politie geloofde het verhaal niet en arresteerde de man vervolgens voor overtredingen.

Daily Mail merkt op dat Drake op het moment van de inbraak niet eens in de buurt van zijn huis in Beverly Hills was. De 'Headlines'-zanger plaatste maandag een bericht op zijn Instagram-verhaal over zichzelf op een jacht op Ibiza.

Drake is net verhuisd naar het herenhuis van Beverly Hills

Drake nam pas onlangs bezit van het herenhuis in Beverly Hills. Hij kocht eerder dit jaar het huis met 22 slaapkamers en 10 badkamers van Robbie Williams in een niet-beursgenoteerde deal. Het landgoed is naar verluidt $ 75 miljoen dollar waard.

Na het sluiten van de deal, ontlaadde Drake snel zijn aangrenzende Hidden Hills-landgoederen. Drake had drie naast elkaar gelegen landgoederen omgetoverd tot een mega herenhuis.

Hoewel hij ze oorspronkelijk in één deal wilde verkopen, verkocht hij de grootste van de huizen voor $ 12 miljoen ($ 3 miljoen onder wat hij vroeg), terwijl de twee kleinere huizen werden verkocht aan de Los Angeles Rams quarterback Matthew Stafford.

Dit is niet de eerste keer dat bij Drake is ingebroken

Helaas is er meer dan eens in Drake's huizen ingebroken. In 2017 werd bijvoorbeeld een vrouw gearresteerd in een van zijn California's nadat ze het landgoed was betreden. Ze slaagde er alleen in om een drankje uit zijn koelkast te nemen voordat ze werd aangehouden. Meer recentelijk werd een vrouw gearresteerd op zijn landgoed in Toronto nadat ze een mes had gehanteerd en een bewaker met een pijp had geraakt. Ze werd buiten het pand gearresteerd voordat ze binnenkwam.

Dit was misschien niet de eerste keer dat Drake een indringer op zijn terrein had. Maar het is waarschijnlijk de eerste keer dat de overtreder beweert zijn zoon te zijn.

Drake heeft slechts één kind, zoon Adonis, die hij deelt met de Franse kunstenaar Sophie Brussaux. Hij bevestigde pas meer dan een jaar na de geboorte van het kind dat hij een zoon had. En blijkbaar geloofde hij ook niet dat hij een kind had, aangezien onlangs werd gemeld dat Drake meerdere vaderschapstests had aangevraagd voordat hij eindelijk geloofde dat hij een vader was.

Aanbevolen: