Heeft Hollywood deze 'The Office'-acteurs de rug toegekeerd?

Inhoudsopgave:

Heeft Hollywood deze 'The Office'-acteurs de rug toegekeerd?
Heeft Hollywood deze 'The Office'-acteurs de rug toegekeerd?
Anonim

The Office is gemakkelijk een van de beste shows, en fans blijven genieten van de hilariteit die zich in de loop van 9 seizoenen voordeed. Of je het nu terugkeek toen het begon in 2005 of het onlangs op Netflix hebt gebint, het is veilig om te zeggen dat een paar afleveringen voldoende zijn om je er meteen in te zuigen.

Hoewel de serie erin slaagde een aantal acteurs op de been te brengen, waaronder John Krasinski, Mindy Kaling en natuurlijk Steve Carell, lijkt het alsof het geen wonderen heeft gedaan voor een handvol andere castleden. Hoewel fans dol waren op Angela Kinsey en Rainn Wilson in de serie, waarin ze de rol van Angela en Dwight op zich namen, lijkt het alsof Hollywood hen niet de lof heeft gegeven die ze verdienen.

Op dezelfde manier is Brian Baumgartner, die Kevin Malone speelde, ook voorbijgekeken, en aangezien zijn karakter ons de iconische chili-scene heeft gegeven, is het veilig om te zeggen dat hij veel meer mainstream zou moeten zijn. Hoewel de cast een tweede wind van herkenning kreeg na het succes van de show op Netflix, vragen veel fans zich af waarom sommige acteurs het groot hebben gemaakt, terwijl anderen, nou…

'The Office' A-Lijst Hollywood Acteurs

Hoewel Steve Carell gemakkelijk de grootste naam was die verbonden was aan The Office, nadat hij in films als Bruce Almighty en Anchorman had gespeeld, om er maar een paar te noemen, gaf de NBC-serie aanleiding tot een aantal acteurs. John Krasinski, die Jim Halpert speelde, slaagde er bijvoorbeeld in om een van de leidende mannen in Hollywood te worden na zijn tijd in de show.

Hij is niet alleen een van de grootste acteurs geworden, die toevallig getrouwd is met een van de grootste actrices, Emily Blunt, hij is ook een gevestigde schrijver! Krasinski is het brein achter A Quiet Place en A Quiet Place II. Gelukkig voor John heeft zijn werk in de industrie hem in staat gesteld een nettowaarde van $ 80 miljoen te verzamelen.

Net als John Krasinki's succes na The Office, ontplofte ook Mindy Kaling exponentieel. De ster staat niet alleen bekend om haar geweldige schrijfvaardigheden voor komedies, maar ze is ook een behoorlijke actrice geworden! Mindy, die een schrijver was op The Office, ging verder met het maken van The Mindy Project and Champions, twee shows die ze zowel schreef als waarin ze verscheen.

Mindy verscheen ook samen met Reese Witherspoon en Oprah Winfrey in de Disney-film A Wrinkle In Time, wat bewees dat ze een groot succesverhaal was. Terwijl Mindy haar weg vond na de serie, kan hetzelfde niet gezegd worden voor veel van The Office-acteurs.

Jenna Fischer kreeg niet de erkenning die ze verdiende

Jenna Fischer speelde de rol van Pam Beesly, en hoewel fans dol op haar waren, lijkt het alsof haar carrière niet zo veel van de grond kwam na het einde van de serie. Jenna wist een hoofdrol te scoren in You, Me and The Apocolypse, dat maar één seizoen duurde. Haar volgende grote rol kwam tot stand in 2018 in Spitting Up Together, maar de show presteerde niet zo goed bij het publiek, waardoor het na 2 seizoenen eindigde.

Vandaag is Jenna Fischer co-host van The Office Ladies-podcast samen met echte bestie en voormalige co-ster, Angelina Kinsey. Net als Jenna zag Angela ook niet hetzelfde sterrendom als dat van John en Mindy, maar de twee blijven nog steeds behoorlijk actief in de industrie. Angela en Jenna verschenen zelfs naast elkaar in een aflevering van Samen opsplitsen in 2018. Kinsey speelde ook een rol in de Netflix-serie, Haters Back Off, maar haar optredens op het scherm bestonden sindsdien uit tv-shorts en natuurlijk, haar podcast.

Wat is er met Brian Baumgartner gebeurd?

Brian Baumgartner speelde op hilarische wijze de rol van Kevin Malone in The Office en gaf fans een van de meest iconische scènes waarin hij de chili laat vallen. Je weet waar we het over hebben! Ondanks dat Brian gedurende alle 9 seizoenen een hoofdrol heeft gespeeld, hebben fans gemerkt dat hij sindsdien geen enkele hoofdrol meer heeft aangenomen.

Hoewel Baumgartner in de industrie is gebleven en een scala aan tv-films en korte films heeft gemaakt, is hij sinds zijn tijd bij NBC niet meer in iets prominents verschenen.

Rainn Wilson kreeg te horen dat hij zijn uiterlijk moest veranderen

Rainn Wilson staat bekend om het vertolken van de rol van Dwight Schrute, een personage dat hij niet van zich af kan schudden. Gezien de iconische rol die de hele serie opviel, blijven fans Rainn in het echte leven Dwight noemen, iets waar de acteur niet zo dol op is!

Net als veel van zijn co-sterren, heeft Wilson geen grote rol gescoord sinds The Office en de acteur beweert dat het te maken had met zijn uiterlijk. Rainn onthulde dat als het ging om audities na zijn periode in de populaire NBC-serie, zijn agenten hem vroegen "zijn tanden te repareren" en "veel spieren op te bouwen" om hem meer verkoopbaar te maken, en dat is iets dat Rainn gewoon niet aan boord was met.

Aanbevolen: