Kirsten Dunst heeft een gek jaar achter de rug; Dit is hoe haar leven er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Kirsten Dunst heeft een gek jaar achter de rug; Dit is hoe haar leven er nu uitziet
Kirsten Dunst heeft een gek jaar achter de rug; Dit is hoe haar leven er nu uitziet
Anonim

Het is een goed gedocumenteerd stereotype dat acteurs die sterren worden als kinderen en tieners vaak te vroeg opvlammen, betrokken raken bij een wilde Hollywood-levensstijl, of gewoon nooit hun persona's ontgroeien als de iconische kinderpersonages waarmee we ze associëren. Het komt niet vaak voor dat een populaire kindacteur niet alleen aan een van deze lotgevallen ontsnapt, maar blijft groeien en zijn carrière blijft ontwikkelen met steeds empathischere rollen die authentiek voor hen zijn naarmate ze ouder worden. Kirsten Dunst is een van die weinigen. Je associeert haar eerder met recentere rollen, zoals die in On Becoming a God in Central Florida of The Beguiled, dan met haar rollen in Jumanji of Spider-Man.

Ze is haar carrière en persoonlijkheid blijven ontwikkelen en is alleen maar beter geworden met de jaren. In feite was dit jaar een van haar drukste tot nu toe, en nu met moederschap en gezinstaken om toe te voegen aan haar acteerschema, is haar leven begrijpelijkerwijs, nou ja, een beetje gek. Na een behoorlijk wervelend jaar, is dit hoe het leven van de actrice er tegenwoordig uitziet.

8 Ze is gelukkig verloofd

Kirsten Dunst is sinds 2017 verloofd met acteur Jesse Plemons. Ze leerden elkaar twee jaar eerder kennen toen ze als man en vrouw werden gecast in het tweede seizoen van Fargo. Al snel waren ze verliefd geworden en begonnen ze een relatie. Nu ze verloofd zijn, zijn ze nu op weg om ook buiten het scherm man en vrouw te worden!

7 Ze is moeder van een peuter en pasgeborene

De eerste zoon van het stel werd geboren in het voorjaar van 2018 en een paar maanden geleden verwelkomden ze hun tweede zoon. De baby weegt 18 pond met slechts vier maanden oud, waar Dunst om lachte in een interview.“Hij is een engel, maar hij is een hongerige engel. En een zware engel,” grapte ze. Haar oudste zoon, Ennis, is een handvol op 3-jarige leeftijd, wat zeker betekent dat de actrice behoorlijk druk wordt gehouden.

6 Zij en haar verloofde zijn vaak alleen opvoeden

De afgelopen maanden was Jesse Plemons weg van huis om Killers of the Flower Moon te filmen, een Martin Scorsese-drama gebaseerd op het boek van David Grann, dus Kirsten Dunst was voornamelijk alleen met het ouderschap, wat niet kan makkelijk met een peuter en een pasgeborene. "Ik heb al vier maanden niet geslapen", zei ze.

5 Ze heeft een nieuwe filmpremière

Kirsten Dunst doet momenteel de pers en premières voor The Power of the Dog van regisseur Jane Campion, waarin ze schittert tegenover Benedict Cumberbatch en haar verloofde Jesse Plemons. Het is een film gebaseerd op de roman van Thomas Savage uit 1967, en speelt zich af op een ranch in Montana in de jaren 1920, waar Benedict Cumberbatch een tirannieke boer speelt die boos wordt wanneer zijn broer (Plemons) een nieuwe vrouw mee naar huis neemt (Kirsten Dunst). Dit wordt de tweede keer dat het paar een paar op het scherm speelt. Kirsten Dunst heeft goede hoop dat deze film een Oscar zal opleveren, en dat wil ze niet alleen voor zichzelf: "Het zou ook zoveel voor mijn familie betekenen. Het zou zo leuk zijn om het te vieren, omdat ik mijn familie en vrienden ken wacht al een lange tijd."

4 Natuurlijk is ze uitgeput

Om de beurt ouderschap betekent om de beurt maanden en weken niet slapen. Bovendien zal de familie van Dunst zich binnenkort omdraaien en afreizen naar Texas, waar Plemons een beperkte serie voor HBO gaat draaien. Reizen is een hele reeks nieuwe factoren om rekening mee te houden, en ze heeft gesproken over de stress die het met zich meebrengt om met het hele gezin te reizen.

3 Haar persona is veranderd

Terwijl we haar leerden kennen voor kinder- en tienerrollen in films zoals Jumanji en The Virgin Suicides, is de carrière van Kirsten Dunst verschoven, perfect aansluitend op meer wanhopige en empathische karakters. Ze verstevigde haar plaats als meer dan alleen een tienerster met films als Marie Antoinette, Melancholia en The Beguiled. Nu associëren we haar meer met rollen zoals die in Fargo en On Becoming a God in Central Florida. Sprekend over haar benadering van deze personages, legt ze uit dat ze er graag voor zorgt dat ze altijd opereren vanuit een plaats van authentieke teleurstelling en wanhoop.

2 Een nieuw themapark is gebaseerd op een van haar films

Een themapark met Jumanji-thema wordt geopend als onderdeel van het Italiaanse Gardaland Resort in Ronchi, Italië. Het zal "Jumanji - The Adventure" heten. We hebben nog niet gehoord of Kirsten Dunst betrokken zal zijn bij de openingsweken, maar het zou een marketingkans zijn die dom zou zijn om te missen!

1 Ze overweegt een 'Bring It On'-reboot

Kirsten Dunst's Bring It On-collega Gabrielle Union deelde onlangs dat een reboot van de hit uit 2000 in de maak zou kunnen zijn. Ze had ontmoetingen gehad met Kirsten en ook met de regisseur en schrijver, en ze waren het er allemaal over eens dat om een reboot te laten plaatsvinden, het door een zwarte persoon moest zijn geschreven en zich moest concentreren op Isis, het personage van Gabrielle Union, zodat ze zou op een meer menselijke, holistische manier kunnen worden gepresenteerd, in plaats van alleen als een folie voor het witte cheerleading-team.

Aanbevolen: