Wat fans echt denken over de kus van Pete Davidson met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over de kus van Pete Davidson met Kim Kardashian
Wat fans echt denken over de kus van Pete Davidson met Kim Kardashian
Anonim

Fans waren waarschijnlijk volledig in shock na de eerste paar minuten van Kim Kardashian's SNL-hostdebuut toen ze onbeschaamd elke controverse, schandaal en gerucht rond de Kardashian-familie aanpakte. Alleen al in haar openingsmonoloog was niets verboden, zelfs niet haar beruchte sx-tape of haar scheiding van Kanye West. Maar dat was nog maar het begin. Wat zelfs het meest schokkend was, was haar knuffel met Pete Davidson.

Fans waren verrast maar ook blij om te zien dat de twee beroemdheden met elkaar omgaan en een kus delen. Hoewel het hoogst onverwachts was, prezen kijkers Kim om haar acteervaardigheden en briljante prestaties als een hilarische vrouw. In een andere sketch werd ze ook flirterig met John Cena, maar het favoriete moment van fans was ongetwijfeld haar Disney-sketch met Pete. De scene neemt het internet over en fans kunnen niet stoppen om hem opnieuw te bekijken.

Aladdin Parodie

Kim had heel veel plezier met acteren in elk van de komische sketches, zoals de schandalige parodie van Aladdin met Pete Davidson verkleed als het Disney-personage zelf, en Kim, natuurlijk, recycleerde een van haar oude Halloween-kostuums als prinses Jasmijn.

Het werd zelfs een beetje spannend tussen Pete en Kim toen ze op een vliegend tapijt vlogen en zelfs een kus deelden. De parodie op de Disney-klassieker werd geprezen door kijkers, en fans noemden de sketch hilarisch. Op hun vliegende tapijtrit in de wolken kwamen de twee Jasmine's zus Jortney tegen en werden vergezeld door de geest gespeeld door Bowen Yang, die Aladdin zijn laatste wens inwilligde vlak voordat Kim en Pete een kus op het vliegende tapijt deelden.

Fans hielden van de kus tussen Pete Davidson en Kim Kardashian

De video staat vol met opmerkingen van fans waarin ze Kim prijzen voor haar acteervaardigheden, terwijl anderen jaloers zijn op Pete omdat hij haar kust. Als bewijs hiervan merkte een fan op: "Pete's droom komt uit", terwijl een andere persoon het ermee eens was en schreef: "Pete gaat echt ergens heen."

Een andere gebruiker schreef: "Kim is een tv-persoonlijkheid. Ik wist dat ze het goed zou doen. Het is interessant dat mensen verrast zijn dat ze het goed deed. Ik denk dat ze een stuk slimmer is dan mensen denken." Hoewel de kus kort was, liet hij zeker een sterke indruk op de kijkers achter. Het lijdt geen twijfel dat fans dol waren op de kus tussen hen.

Hilarische schetsen

Kim deed ook een met sterren bezaaide parodie op The Bachelorette met de hulp van Tyler Cameron, John Cena, Chris Rock, Chace Crawford, Jesse Williams, Amy Schumer en zelfs de ex van Kendall Jenner, NBA-ster Blake Griffin.

Aan de andere kant, voor fans die zich ooit hebben afgevraagd hoe Kim eruit zou zien en eruit zou zien in de schoenen van een alledaagse vrouw, in een op Freaky Friday geïnspireerde sketch, ruilt ze plaatsen met SNL's Aidy Bryant waar zelfs Khloé Kardashian en Kris Jenner doen mee met het plezier.

'The People's Kourt'

Kim had toen plezier op kosten van haar zus Kourtney in een schets met de toepasselijke titel The People's Kourt, waar Kim op hilarische wijze Kourtney deed als een zich niet bewust zijnde rechter. Fans zien dat Khloé Kim aanklaagt voor het stelen van haar visagiste voor het Met Gala van dit jaar, waar ze niet eens haar gezicht liet zien.

Dan, op typische Kris-manier, draait ze zich om en klaagt ze Kylie Jenner aan omdat ze haar baby nog niet heeft gekregen en een marketing-PR-plan dat ze gepland heeft verpest. Kris klaagt ook Kendall aan, gespeeld door niemand minder dan de muzikale gast voor de show, Halsey, omdat ze geen drama in haar leven heeft gehad, wat schadelijk is voor hun merk.

Kijkers zagen in het verleden ook een neppoging van Kanye om Kim aan te klagen wegens enkele van zijn twijfelachtige tweets, waarbij hij probeerde te beweren dat Kim zijn account had gehackt, hoewel dat in wezen werd ontkracht toen de hoorzitting plaatsvond. De echte Kim lachte ook om Kourtney's hete en zware relatie met Travis Barker, waar fans ook Pete Davidson konden zien imiteren als Travis' echte vriend Machine Gun Kelly.

Onnodig te zeggen dat Kim in elk van haar sketches een memorabel optreden gaf, en zonder het karakter te breken. In het licht van haar laatste acteerprestaties kan ze in de toekomst misschien een filmpremière bijwonen waarvan ze weet dat die plaatsvindt (in tegenstelling tot die voor haar beruchte sekstape waar ze grapjes over maakte). Maar voor nu lijkt het erop dat fans elk van haar epische sketches opnieuw zullen bekijken.

Voor het SNL-debuut van Kim, vertelde een bron aan Entertainment Tonight (ET): "Kim is zo slim en zo professioneel. Ze wil echt het best mogelijke werk doen en iedereen aan het lachen maken. Kim is extreem grappig en al haar goede vrienden en familie weten dat, "wat overeenkomt met wat ze ET in 2017 vertelde over hoe ze nieuwe inspanningen benadert.

Ze zei: "Ik denk dat het mijn slimste zakelijke beslissing was om ervoor te gaan en geen angst te hebben. Zelfs als ze faalden, en zelfs als het niet is gegaan zoals ik wilde, heb ik geleerd er zoveel van, dus mijn advies zou zijn 'ga ervoor.'"

Aanbevolen: