Wat fans echt denken over de wenkbrauw van Charlie Puth

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over de wenkbrauw van Charlie Puth
Wat fans echt denken over de wenkbrauw van Charlie Puth
Anonim

Een van de eerste dingen die mensen opmerken als ze naar Charlie Puth kijken, is een duidelijk sneetje in zijn rechterwenkbrauw. Het lijkt misschien een modestatement, maar de waarheid is verre van dat. Door de jaren heen heeft Charlie Puth zijn kennis van muziek verbeterd. Hij is zo getalenteerd dat veel fans nog steeds wachten op een songsamenwerking tussen Shawn Mendes en hem. Toen Puth echter samenwerkte met BTS, hadden sommige mensen er een groot probleem mee. Laten we eens kijken naar zijn carrière en wat fans van zijn wenkbrauw vinden.

Een tv-beroemdheid boeien met zijn stem

De Amerikaanse singer-songwriter heeft wereldwijde bekendheid gekregen met hits als We Don't Talk Anymore, Cheating on You en Attention. Wat de meeste mensen niet weten, is dat het Ellen was die hem zijn eerste platencontract gaf.

Na het zien van een video van Puth en vriendin Emily Luther die een coverversie van Adele's Someone Like You op YouTube uitvoerden, nodigde tv-presentatrice Ellen DeGeneres hen overdag uit om te gast te zijn bij haar show.

Daar kondigde ze aan dat ze allebei de nieuwste leden zouden zijn van haar platenlabel elfeleven, dat al artiesten als Greyson Chance en Jessica Simpson omvatte. Hoewel Puth uiteindelijk in 2015 bij Atlantic Records zou tekenen, kan Ellens bijdrage aan zijn ontluikende muziekcarrière niet genoeg worden benadrukt.

Geboren om een muzikant te zijn

Charlie Puth heeft zijn hele leven gewijd aan het worden van een muzikant. Zijn moeder herkende onmiddellijk zijn talent en liet hem piano leren op vierjarige leeftijd en jazz studeren voor zijn 11e verjaardag.

In feite was hij vanwege zijn obsessie met muziek vaak het doelwit van pesterijen door zijn klasgenoten. Dat veranderde echter toen hij zich inschreef aan de pre-college van Manhattan School of Music en later aan het prestigieuze Berklee College of Music.

De school, met Quincy Jones, Diana Krall en Aerosmith-gitarist Brad Whitford als leden van haar alumni, is een van de meest gerespecteerde muziekinstellingen ter wereld.

Altijd een winnaar

Lang voordat zijn liedjes de Billboard Hot 100 bereikten en hem Grammy-nominaties opleverden, was Puth gewoon een andere muzikant die op zoek was naar zijn grote doorbraak. Gelukkig hoefde hij niet lang te wachten.

Zijn covernummer van Adele met Emily Luther was sterk genoeg om de wedstrijd met de titel Can You Sing? in 2011 gesponsord door blogger en tv-persoonlijkheid Perez Hilton. De wedstrijd katapulteerde Puth in het publieke bewustzijn, en in minder dan een jaar trad hij op in The Ellen DeGeneres Show en tekende hij bij haar label.

Jingles op YouTube

Zoals veel van de jonge sterren van vandaag, begon Puth video's naar de site te uploaden in de hoop ontdekt te worden. Hij begon zijn kanaal in 2009 en werd al snel overspoeld met abonnees. De reden? Zijn kanaal stond vol met fantastische akoestische covers en video's van hem die rondzwierf.

Puth werd zelfs zo'n integraal onderdeel van de YouTube-community dat hij jingles begon te schrijven voor de vlogs en podcasts van andere persoonlijkheden van de site voor het delen van video's. Met 18,3 miljoen abonnees en het aantal, is het YouTube-kanaal van Puth net zo populair als altijd.

De aanval die hem bijna doodde

Een van de eerste dingen die mensen opmerken als ze naar Charlie Puth kijken, is een duidelijk sneetje in zijn rechterwenkbrauw. Hoewel het misschien een modestatement lijkt, is de waarheid dat hij het litteken kreeg nadat een hond hem aanviel toen hij nog maar twee jaar oud was.

Het incident was zo wreed dat hij ernstig hoofdletsel opliep en naar verluidt bijna stierf als gevolg. Hoewel hij gelukkig herstelde, dient zijn wenkbrauw als een permanente herinnering aan die dag.

Natuurlijk, toen hij eenmaal groot was, duurde het niet lang voordat zijn fans zijn unieke look begonnen na te bootsen met gedeeltelijk geschoren wenkbrauwen die over de hele wereld opdoken.

Wat fans echt denken over de wenkbrauw van Charlie Puth

In een interview met Johnjay en Rich ging de zanger in op details over de aanval van een hond die hem bijna het leven kostte. Puth zei: "Veel mensen denken dat dit deel van mijn wenkbrauw is geschoren. Het was eigenlijk een zwart laboratorium dat dit met mijn gezicht deed… ik stierf bijna." Sommige fans reageerden op de video met enkele bemoedigende woorden voor Puth nadat hij zijn traumatische ervaring had gedeeld. Een gebruiker schreef: "Het litteken ziet er goed uit, want het is toch een trend om een wenkbrauwgleuf te hebben." Een andere fan was het ermee eens: "Het litteken ziet er wel cool uit."

Charlie Puth over daten met Selena Gomez

Onlangs had de zanger wat extra tijd en ging hij naar TikTok om te onthullen dat hij een geheel andere versie van We Don't Talk Anymore heeft geschreven. Fans van het nummer weten dat Puth in 2018 samenwerkte met Selena Gomez, en dat er geruchten over een romance tussen de twee ontstonden.

De uitkomst van de romance was nogal ruw voor Puth, en hij vertelde er verder over in interviews. In 2018 vertelde hij Billboard dat hij een "zeer kortstondige, zeer kleine, maar zeer impactvolle" relatie had met Selena terwijl ze samenwerkten aan het nummer. Desalniettemin heeft de Disney-ster haar relatie met de songwriter nooit bevestigd. Charlie Puth blijft geweldige muziek maken. Het lijdt geen twijfel dat zijn naam een welverdiende plaats op de top van de hitlijsten heeft.

Aanbevolen: