Hoe close is Daniel Julez J. Smith Jr. met zijn tante, Beyoncé?

Inhoudsopgave:

Hoe close is Daniel Julez J. Smith Jr. met zijn tante, Beyoncé?
Hoe close is Daniel Julez J. Smith Jr. met zijn tante, Beyoncé?
Anonim

Veel mensen wereldwijd kennen Beyoncé als zangeres, acteur, zakenvrouw en algemeen icoon. De zangeres van "Single Ladies" neemt echter vaak de tijd in haar drukke schema om op vakantie te gaan met haar dierbaren. Op de beruchte Instagram-pagina van de zangeres kunnen fans foto's zien van de artiest en haar man Jay-Z die verschillende evenementen bijwonen en poseren voor hun Tiffany's-campagne. Bovendien vereert Beyoncé sporadisch fans met foto's van haar kinderen - Blue Ivy Carter, 9, en tweeling Sir Carter en Rumi Carter, 4.

Naast haar gezin van vijf heeft de artiest "If I Were A Boy" een neef, Daniel Julez J. Smith, 16. De zoon van Solange Knowles heeft een hechte relatie met zijn beroemde tante, en koningin Bey heeft niets dan liefde voor de tienerzoon van haar broer of zus.

Beyonce's zus, Solange, was een tienermoeder met Daniel Julez J. Smith, Jr

Beyoncé en Solange zijn geboren en getogen in Houston, Texas. Voordat een van hen beroemd werd, hadden hun ouders, Mathew Knowles en Tina Knowles, essentiële banen in hun gemeenschap. Mathew werkte in de verkoop van medische apparatuur, terwijl Tina een schoonheidssalon bezat en exploiteerde. Toen hun beide dochters echter begonnen te zingen, verdiepten ze zich in de carrières van de meisjes. Eind jaren '90 leidde Mathew Beyoncé, Kelly Rowland, LeToya Luckett en La'Tavia Robinson als de groep Destiny's Child.

Gedurende de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 werd Destiny's Child beroemd door hits als 'No, No, No', 'Bills, Bills, Bills' en 'Say My Name'. In 2002 besloot Solange uit te stappen als soloartiest. Op 16-jarige leeftijd had de zangeres haar eerste single, 'Feelin' You'. Tussen de nummers door kreeg ze ook een hoofdrol als de dochter van Cedric The Entertainer in Johnson's Family Vacation.

In 2004 ontving Solange levensveranderend persoonlijk nieuws toen haar carrière begon te stijgen. Toen ze 16 was, stierf haar goede vriend, Marsai Song. Datzelfde jaar ontdekte Solange dat zij en haar toenmalige vriend, Daniel Smith Sr. Julez verwachtten. Nadat Julez was geboren, trouwden Solange en Smith Sr.. Ze scheidden echter in 2017 na drie jaar huwelijk. De Grammy-winnares vertelde Interview Magazine in 2016 dat zij en Smith "schatten op de middelbare school waren."

'Cranes in the Sky' is eigenlijk een nummer dat ik acht jaar geleden schreef', zei Solange. “Het is het enige nummer op het album dat ik onafhankelijk van de plaat heb geschreven, en het was echt een moeilijke tijd. Ik weet dat je je die tijd herinnert. Ik kwam net uit mijn relatie met de vader van Julez.”

De momenten van Beyoncé en Julez door de jaren heen

Toen Solange haar zwangerschap onthulde, waren Beyoncé en de rest van de Knowles-familie schijnbaar opgewonden. In 2004 maakte de kunstenaar "Cranes In The Sky" een cameo in de video van haar oudere zus voor "Soldier.” Tijdens de video wreven Beyoncé, Rowland en Michelle Williams over Solanges groeiende babybuil terwijl ze naar de camera glimlachten.

Toen Julez ouder werd, verdiende Queen Bey constant coole tantepunten. De 'Hold Up'-zangeres bracht haar neef naar meerdere awardshows, waaronder de Grammy Awards met zijn oom, Jay-Z. In de begindagen van haar populaire Instagram-pagina plaatste Beyoncé ook foto's van haar en Julez die quality time samen hadden.

"Julez en tante BB?" haar Instagram-bericht gelezen.

Beyoncé bewees hoe hecht zij en Julez zijn toen ze in oktober 2020 zijn 16e verjaardag organiseerde. Het evenement vond plaats in het herenhuis van haar en Jay in Bel Air, dat $ 88 miljoen kost. Het familiefeest omvatte ook de vader van Tina Knowles en Julez. Beyoncé wilde naar verluidt haar familie bij elkaar hebben voor de speciale dag van Julez, ondanks de pandemie van het coronavirus (COVID-19).

"Beyoncé en Jay wilden iets speciaals doen voor de 16e verjaardag van Julez vanwege alles wat er gaande was met de pandemie", vertelde een bron aan HollywoodLife. "Dus nodigden ze het hele gezin uit in hun Bel Air-huis om de mijlpaal te vieren."

Kelly Rowland nam ouderschapsadvies aan van koningin Bey, maar Solange niet

Beyoncé heeft historisch gezien haar kring klein gehouden. Naast Solange en Julez heeft ze Rowland ook gesteund tijdens haar zwangerschappen. Terwijl ze met Us Weekly sprak over haar tweede zwangerschap met haar man Tim Weatherspoon, zei ze dat Beyoncé werd aangemoedigd om "een zekere brutaliteit en sensualiteit" te hebben die ze niet had met haar eerste zoon, Titan.

“[Tijdens] de eerste voelde ik me zo moederlijk,” zei Rowland. “[Met] deze, ik weet het niet, is er iets gebeurd. Ik heb het gevoel dat er een sexiness aan is toegevoegd. Ik herinner me dat ik met een vriendin van me sprak, en ze zei: 'Oh mijn god, ik denk echt dat je dit moet rocken.'”

Wat Solange betreft, ze heeft nooit aantekeningen van haar grote zus gekregen over haar zwangerschap van Julez. Bovendien zei de artiest "Don't Touch My Hair" in 2012 dat ze Beyoncé geen advies had gegeven toen ze zwanger werd van Blue Ivy.

"Ik denk dat het heel belangrijk is voor elke moeder om hun eigen weg te vinden", vertelde Solange aan het tijdschrift Rollacoaster, per Hollywood.com. "Ik vind het eigenlijk het meest vervelende als je net moeder bent en zoveel advies krijgt van andere moeders", vertelt Knowles aan het Britse modeblad Rollacoaster. "Je moet het echt zelf ervaren."

Aanbevolen: