Wie is de neef van Beyonce, Daniel Julez Smith Jr?

Inhoudsopgave:

Wie is de neef van Beyonce, Daniel Julez Smith Jr?
Wie is de neef van Beyonce, Daniel Julez Smith Jr?
Anonim

Tiener zijn kan een moeilijke periode in ons leven zijn, met een eindeloze hoeveelheid vragen over hoe je door deze lastige maar geweldige jaren kunt navigeren. Gelukkig voor de zestienjarige Daniel Julez Smith Jr. heeft hij twee opmerkelijke familieleden die het een en ander weten over het navigeren door de tienerjaren. Beide dames hebben zelfs een aantal nummers uitgebracht waarin ze een aantal ervaringen bespreken, vol perspectief!

De twee dynamische diva's in het leven van Julez Smith Jr. zijn zijn moeder en tante, die beiden professioneel het meest bekend zijn onder één naam; Julez' moeder is Solange, en zijn tante is niemand minder dan juffrouw. Beyonce Knowles! Met zo'n dynamisch duo voor een moeder en tante, kan het gemakkelijk zijn voor je identiteit om het gevoel te hebben dat het er niet toe doet, of je naam gaat gemakkelijk verloren onder de erfenis van je beroemde familie; Dit idee is zeker niet van toepassing op Julez. Het is tijd voor de wereld om het unieke kunstenaarschap van Julez Smith Jr. te leren kennen!

Julez leren kennen

Afgaande op zijn achternaam, zou het een redelijke veronderstelling zijn dat Julez een behoorlijk talentvolle tiener is met een ondersteunende ploeg achter hem; de familieband van Knowles zit diep, vooral tussen Julez en zijn moeder! Solange beviel van Julez toen ze nog maar zeventien jaar oud was. De geboorte van Julez bracht Solange veel troost, zeker in de omstandigheden waarmee ze op dat moment te maken had. Terwijl Solange zwanger was, verloor ze een vriend aan wapengeweld, en ze moest rekening houden met de ingewikkelde concepten van leven en dood, zoals ze uitlegde in een intieme brief aan haar tiener zelf voor Teen Vogue, via People.

Solange's moederbeerinstincten werden snel bijgebracht vanaf het moment dat ze Julez ter wereld bracht met haar voormalige partner, Daniel Smith. In de bovengenoemde brief legde ze uit: "Je zult doodsbang zijn, en het is oké dat je niet weet wat de toekomst in petto heeft. Sommige mensen zullen je buiten beschouwing laten vanwege de beslissing die je hebt genomen om zo jong nog een leven op de wereld te brengen, maar je hebt de beslissing uit liefde genomen en je zult met de beslissing in liefde leven."

Liefde blijft de basis waarop Solange haar leven leidt met haar zoon Julez. Solange is meer aan de privékant als het gaat om het delen van intieme details van haar gezinsleven op sociale media dan haar zoon die actief berichten op Instagram plaatst, maar ze verbrak haar stilzwijgen toen hij kritiek kreeg omdat hij Frans leerde spreken.

Een jonge Julez studeerde Frans op school en hield een toespraak toen hij afstudeerde van de vijfde klas, maar volgens Essence was zijn vermogen om meerdere talen te spreken niet goed voor sommige fans. Een fan sprak zijn ongenoegen uit over het idee dat Julez Frans zou studeren in plaats van Afro-Amerikaanse geschiedenis, maar mama beer was niet zo blij met de ongevraagde feedback van de fan. Solange verdedigde haar beslissing om Julez Frans te laten studeren en herhaalde hoe "trots [zij] was op haar aanstaande zesdeklasser."

Een kijkje in het leven van Julez vandaag

Julez is een tienerdroom!

De zestienjarige heeft misschien een beroemd gezin en een van de beroemdste tantes in de entertainmentindustrie, maar in wezen is hij een normale tiener die het erg leuk vindt om tijd door te brengen op sociale media. Het eerder genoemde Instagram-account van Julez is een goede bron om inzicht te krijgen in wie hij werkelijk is en hoe hij zijn tijd graag doorbrengt.

Door snel te scrollen op de 'Gram, kunnen fans beeldend bewijs van Julez' familieband ontdekken. Hij heeft verschillende foto's van zijn moeder Solange en zijn tante Beyonce gepost; zijn oom Jay-Z maakt zelfs zijn opwachting!

Zoals veel jongens van zijn leeftijd, geniet Julez van de dames! Zijn privéleven is door de jaren heen een onderwerp van interesse geweest voor zijn bewonderaars, en er zijn een paar geselecteerde vrouwen aan zijn arm. Sinds de herfst van vorig jaar komt de vrouw die zijn hart veroverde ook uit een beroemde familie. Herinner je je de voormalige Kardashian-Jenner BFF Jordyn Woods nog? Haar kleine zusje trok de aandacht van Julez, en volgens News.amomama is hij dol op Jodie Woods, en maakte hij zelfs 'Instagram officieel' door foto's te plaatsen waarop hij zijn liefde voor haar belijdt.

Natuurlijk duurt het een paar pogingen voordat je hun enige echte vindt! Woods is niet de eerste vrouw die Julez' hart heeft veroverd. Hij was eerder betrokken geweest bij Skai Jackson, een actrice die meerdere Disney Channel-shows op haar cv heeft staan; Volgens Distractify speelde ze in zowel Jessie als Bunk'd.

Het paar was erin geslaagd het bestaan van hun relatie geheim te houden totdat het paar plotseling uit elkaar ging. De omstandigheden van de splitsing van het paar werden aan het licht gebracht na een reeks screenshots met berichten waarin het bestaan van een relatie tussen het paar werd beschreven, maar die ook lieten doorschemeren dat er sprake was van bedrog, volgens Republic World. Het 'nieuws' was aan meerdere mensen bekend gemaakt, omdat de sms'jes in een groepschat waren verstuurd. Het nieuws over hun relatie was ook een publieke discussie geworden toen de respectieve fans van het ex-koppel hun mening begonnen te geven op sociale media.

Julez heeft zeker veel vriendelijke gezichten in zijn hoek om op te leunen als hij ooit moet herstellen van een drama, plus de belofte van een mooie toekomst om naar uit te kijken! Het is redelijk om te zeggen dat de neef van Beyonce kan terugveren als hij dat nodig heeft. Hij heeft tenslotte een groep familieleden achter zich die allemaal bekend staan als veerkrachtig, zelf! Op de mooie toekomst van Julez!

Aanbevolen: